Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



21.05.2015 00:07

O spune unul dintre cei care l-au susținut puternic pe Tudor Emil


A A

"Mi-e scârbă de cum a ajuns fotbalul dâmbovițean"


Constantin Dinu lasă de înțeles că echipa din Gura Șuții va folosi juniorii până la finalul campionatului

❚ Constantin Dinu, primarul-antrenor de la Gura Șuții, lasă de înțeles că echipa locală va folosi numai juniori până la finalul campionatului, pentru a continua o formă de protest începută săptămâna trecută ❚ „Dacă am desființa echipa, le-am face unora pe plac. S-ar face alte matrapazlâcuri, la promovare, cu formațiile de pe locul 2 din Onoare. Mă aștept și la răzbunări asupra echipei noastre”, a mai spus Titel Dinu ❚ Tot astăzi se vor mai judeca două spețe cu importanță în stabilirea configurației finale a clasamentului Ligii a IV-a, atât la seniori, cât și la juniori, plus incidentele unde au fost loviți arbitrii

COSTIN MIHAI

 


 

Astăzi se anunță o ședință tare intersantă la Comisia de Competiții și Disciplină. Capul de afiș se anunță a fi cazul celor de la Gura Șuții, care s-au retras de pe teren la Urziceanca, în semn de protest la adresa arbitrajului. Amânată pentru o săptămână, speța va fi reluată prin audierea arbitrilor și analizarea raportului de observare redactat de Liviu Gligoraș.

„Nu e frumos să mă exprim la acest mod, dar mi-e scârbă de cum a ajuns fotbalul dâmbovițean. Am văzut că se merge pe tăcute și că nu ne dă nimeni dreptate, dimpotrivă, tot noi suntem cei contestați. Mă aștept și la răzbunări asupra echipei noastre. Vreau să am o discuție cu toți cei care susțin această echipă, consilieri și suporteri, pentru a lua o decizie privind viitorul acesteia. Dacă am desființa echipa, le-am face unora pe plac. S-ar face alte matrapazlâcuri, la promovare, cu formațiile de pe locul 2 din Onoare. Propunerea mea este să jucăm cu juniorii până la finalul campionatului, iar după aceea să înființăm pe lângă echipa de Liga a IV-a și una de copii, de la clasele V-VIII, în colaborare cu Nucet. Oricum, sunt foarte dezamăgit de tot ce s-a întâmplat și de cum se mișcă lucrurile în fotbalul județean”, s-a exprimat primarul de la Gura Șuții, Constantin Dinu.

Recolta riscă să piardă meciul cu 3-0, o sancțiune de trei puncte, dar și una financiară.

Ședință importantă pentru multe echipe

Tot astăzi se vor mai judeca două spețe cu importanță în stabilirea configurației finale a clasamentului Ligii a IV-a, atât la seniori, cât și la juniori. PAS speră să câștige la masa verde meciul cu Urziceanca (2-2), în schimb surprinde că nu a susținut financiar și contestația depusă după meciul pierdut la Mătăsaru (0-2). Chiar și la juniori A1 a apărut un caz interesant, cu Tărtășești sperând să întoarcă rezultatul meciului cu Crevedia (0-2), situație în care ultima ar pierde poziția de lider. Nici Perșinari nu stă prea liniștită, după incidentele petrecute la duelul cu Fieni, unde arbitrul Ion Oncescu susține că a fost lovit de un om de ordine. „Noi nu am văzut niciun om de ordine lovindu- l pe arbitru, ci pe Zidăroiu. La ce incidente au fost acolo, meciul ar fi trebuit oprit”, au reclamat oficialii Atleticului.

„Au fost două momente diferite. În minutul 20, Zidăroiu a primit cartonaș galben, apoi pe cel roșu, pentru injurii. Arbitrul a arătat trei minute, iar Zidăroiu s-a repezit spre el și l-a bruscat, însă nu am văzut să-l lovească, fiind reținut de ceilalți jucători de la Perșinari. În schimb, un om de ordine a pătruns pe teren și l-a lovit pe arbitru cu palma peste față. Spiritele s-au calmat imediat, iar jocul a putut fi reluat fără probleme. Meciul nu trebuia întrerupt”, am prins și poziția observatorului Constantin Marinescu.

Vor fi analizate și incidentele de la Valea Voievozilor, unde doi jucători de la Bezdead l-au lovit pe arbitrul Bogdan Diță.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Adevarul la 21.05.2015 10:53

Titele, nu-ti este rusine sa te plangi? Esti vinovat alaturi de Tudor,Stroe,Ionescu.... de situatia in care a ajuns fotbalul din judet.Iti este scarba??? Asta inseamna ca iti este scarba de tine. Lasa arbitrii, ca nu ai tu competenta sa-i judeci.Retrage echipa din campionat sa vezi cati se bucura.Eu sunt primul.Cu tot "respectul"!!! Nu te-a vizitat DNA???


Trimis de FANE la 21.05.2015 00:01

Nnnea Tinel se vaita de cu a ajuns fotbalul judetean????pai el care le face plinul la arbitrii cand joaca acasa se vaita??le lua cheia de la masina si le punea "putina ZEAMA"!


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale