Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro11.06.2019 00:10

Adrian Apostol șlefuiește talente la CSȘ Târgoviște


A A

Melisa Răcaru, jucătoare de perspectivă pentru handbalul românesc

Melisa Răcaru, jucătoare de perspectivă pentru handbalul românesc

*Antrenorul de la CSȘ Târgoviște le-a transmis părinților să susțină sportivii, pentru că doar în acest mod poate face performanță. Apostol a avut cuvinte de laudă la adresa Melisei Răcaru, pe care o vede o jucătoare de perspectivă.

*„Eu cred că progresăm, iar rezultatele o confirmă, echipa CSȘ Târgoviște, la feminin și masculin, a participat în ultimii patru ani la Turnee Semifinale și Finale, cu echipe puternice, care fac selecție din toată țara”, a transmis Apostol.

*„ Visul meu este să ajung cât mai sus cu handbalul, dar să mai găsesc și o altă meserie”, a transmis jucătoarea de la CSȘ.

 

COSMIN SAVA


 

Dâmbovița a obținut rezultate interesante în sezonul recent încheiat la handbal, pe sectorul juvenil. Județul nostru a mers cu echipe la Turnee Semifinale și Finale, acolo unde au întâlnit adversari puternici, reușind totuși să se descurce bine. La show-ul „Legende versus Speranțe”, transmis în direct pe pagina de Facebook a Complexului Turistic de Natație Târgoviște, Clubul Sportiv Târgoviște, pe secțiunea handbal, a avut doi reprezentanți. Antrenorul Adrian Apostol, dar și o jucătoare de perspectivă, Melisa Răcaru, au vorbit despre importanța acestui sport și despre planuri de viitor.

Apostul:„Rog părinții susțină sportivii”

Adrian Apostol a spus că echipa a progresat în ultimii ani, iar rezultatele sunt dovada acestui fapt. Antrenorul de la CSȘ Târgoviște le-a transmis părinților să susțină sportivii, pentru că doar în acest mod poate face performanță. Apostol a avut cuvinte de laudă la adresa Melisei Răcaru, pe care o vede o jucătoare de perspectivă.

„ În primul rând, rog părinții să susțină sportivii, să îi ajute, iar aici mă refer la timpul dânșilor, trebuie să își rupă din timp să aducă sportivii la sală. Dar și din punct de vedere financiar, pentru că stăm destul de prost, în sensul că deplasările, arbitrajele, masa sportivilor, tot ce ne trebuie, sunt plătite de la Minister prin club, în schimb, echipamentele, mingiile, alte consumabile sunt cumpărate de asociația de părinți. Eu cred că progresăm, iar rezultatele o confirmă, echipa CSȘ Târgoviște, la feminin și masculin, a participat în ultimii patru ani la Turnee Semifinale și Finale, cu echipe puternice, care fac selecție din toată țara, cum ar fi CSM București, CSM Ploiești sau Corona Brașov, iar noi am fost acolo finaliști, cu diferențe mari de buget. Melisa este titulară, este extremă dreaptă, are doar trei ani de handbal, față de celelalte, care au șase, dar este un copil muncitor, ambițios, serios și a prins echipa. Ele sunt clasa a 8-a, au emoții pentru Capacitate, sunt stresate de acest examen, dar învață foarte bine. Are norocul că e stângace, e un mare avantaj, e ca atunci când găsești un diamant în pământ și îl slefuiești. Avem o fetiță din echipă la lotul național, e stângace, Izabela Gînju în lotul de cadete, e în primele 14 jucătoare din țară”, a spus Apostol.

Răcaru:„Handbalul înseamnă tot pentru mine”

Melisa Răcaru a transmis că își dorește să facă performanță în handbal și că nu poate rezista fără a practica acest sport.

„Acest sport înseamnă totul pentru mine, nu cred că aș putea continua și la școală fără handbal. Mă motivează cu tot, și note, să învăț, îmi face plăcere să vin la antrenamente. Visul meu este să ajung cât mai sus cu handbalul, dar să mai găsesc și o altă meserie”, a transmis jucătoarea de la CSȘ.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Primarul Cristian Stan analizează regresul Chindiei
Liga a II-a e tot mai aproape
Săndoi este dezamăgit de jucătorii săi
Bălașa face apel la unitate
Ilie Torcică, un nume greu și respectat în judo
CSM Târgoviște riscă tot mai mult
Ionel Pitaru critică strategia Chindiei
Meci teribil pentru Chindia
Chindia a depus memoriu împotriva lui Cătălin Popa
Motivele regresului la Chindia


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Vară nebună

… cu coronavirus reasaltând furios neamul românilor. Relaxările hotărâte de Klaus Werner Iohannis și adoratul său guvern au înlesnit acest reasalt.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale