Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.10.2020 00:20

În Dâmbovița, au intrat în execuție și ultimele două loturi


A A

Mega-proiectul de infrastructură, în linie dreaptă

Mega-proiectul de infrastructură, în linie dreaptă

❚ Este vorba despre proiectul privind dezvoltarea infrastructurii de transport județean prin modernizarea DJ 720, DJ 720B, DJ 711 și DJ 101B, finanțat din fonduri europene ❚ Cele două loturi pentru care se vor încheia contractele de execuție, în această lună, au valorile de 34.996.393,45 lei, fără TVA (lotul 1) și 40.278.037,38 lei, fără TVA (lotul 4)

 

V.A.

 


 

În această perioadă, cel mai mare proiect de infrastructură rutieră derulat de Consiliul Județean Dâmbovița, în valoare totală de 212.845.189,34 lei, și anume „Dezvoltarea infrastructurii de transport județean prin modernizarea DJ 720, DJ 720B, DJ 711 și DJ 101B, pe traseul limită Județ Prahova - Moreni - Gura Ocniței - Răzvad - Ulmi - Târgoviște - Comișani - Bucșani - Băleni - Dobra - Finta - Bilciurești - Cojasca - Cornești - Butimanu - Niculești - limită Județ Ilfov”, finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014 - 2020, înregistrează un nou progres întrucât, în urma evaluării ofertelor și aplicării criteriului de atribuire a ofertelor admisibile, contractele de achiziție publică în baza cărora se vor realiza lucrările prevăzute în loturile 1 și 4 urmează a se semna pe 14 și, respectiv, 20 octombrie 2020, la sediul Consiliului Județean Dâmbovița. Cele două loturi pentru care se vor încheia contractele de execuție, în această lună, au valorile de 34.996.393,45 lei, fără TVA (lotul 1) și 40.278.037,38 lei, fără TVA (lotul 4). Întreaga investiție presupune modernizarea traseului interjudețean menționat (format din 4 tronsoane de drumuri județene) în lungime de 62,161 km. ținând cont de complexitatea și valoarea lucrărilor, precum și de lungimea traseului vizat, obiectivul de investiții a fost împărțit în 4 loturi, după cum urmează: lotul I (DJ 720 și DJ 720B) – limita județului Prahova - intrare în municipiul Moreni - ieșire din municipiul Moreni - Gura Ocniței (intersecție DJ 720) – Ulmi (intersecție DJ 711), în lungime totală de 13,169 km; lotul II – DJ 711 Ulmi - Comișani - Băleni, în lungime de 16 km; lotul III – DJ 711 Băleni (pod peste Racoviță) - Dobra - Bilciurești - Cojasca, în lungime de 19,350 km, și lotul IV – DJ 711 Cojasca (pod peste canal) - Bujoreanca și DJ 101B Lucianca - Niculești - limită Județ Ilfov, în lungime de 13,642 km. „Proiectul a fost depus la finanțare în cadrul POR 2014 - 2020, Axa prioritară 6 - Îmbunătățirea infrastructurii rutiere de importanță regională, Prioritatea de investiții 6.1 - Stimularea mobilității regionale prin conectarea nodurilor secundare și terțiare la infrastructura TEN-T, inclusiv a nodurilor multimodale”, se arată în comunicatul de presă remis de Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

CJD a contractat ultimul lot al mega-proiectului de infrastructură
10 seturi de întrebări într-o toamnă pandemică (II)
Lucrările la Curtea Domnească din Târgoviște merg ceas
Controale ITM contra COVID-19, cu aplicat amenzi și avertismente
10 seturi de întrebări într-o toamnă pandemică (I)
Lucrările la Centura Târgoviștei, în stadiu avansat
Deconspirarea: Uniunea Stafiilor Răzbunătoare
COVID-19 printre medicii de la Oncologie: 75% s-au infectat și, ulterior, vindecat
"Clasa politică" nu-și vine-n fire
17 localități cu rate mari de cazuri Covid


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

10 seturi de întrebări într-o toamnă pandemică (II)

Alegerile americane sunt urmărite cu mare interes de factorii politici europeni. În cazul realegerii actualului președinte, la ce ne putem aștepta ? Până unde poate să meargă ruptura transatantică, bază a dezvoltării mondiale din ultimii 75 de ani ? Sau chiar dacă democrații vor reocupa Casa Albă, vor mai avea americanii timpul necesar să reînvie adevăratul multilateralism global?

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale