Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro13.03.2018 00:21

Președintele Asociației Medicilor de Familie Dâmbovița trage un semnal de alarmă


A A

Medicii pensionari, la limita subzistenței

Medicii pensionari, la limita subzistenței

❚ „Sunt medici care au pensii foarte mici, care nu-și permit să-și cumpere medicamente direct din farmacii. Noi, ca medici, nu avem niciun avantaj că suntem medici”

VIOLETA STANCIU

 


 

Reprezentanta medicilor de familie din județul Dâmbovița, dr. Ileana Dumitrescu, a ținut să atragă atenția asupra situației dificile în care se află foștii colegi de breaslă, respectiv medicii care s-au pensionat cu ceva ani în urmă și care din păcate o duc foarte greu din cauza pensiilor extraordinar de mici. „Sunt medici care au pensii foarte mici, care nu-și permit să- și cumpere medicamente direct din farmacii. Noi, ca medici, nu avem niciun avantaj că suntem medici. Dacă cei din CFR au avantajul că nu plătesc trenul, noi nu avem nici un avantaj. Dacă, tu ca medic, nu poți să-ți cumperi medicamentele de care ai nevoie, este un lucru foarte grav. Am dat acest exemplu pentru că sunt medici bolnavi, care au ajuns la 80-90 de ani, pentru că a crescut speranța de viață, care se confruntă cu astfel de probleme”, a atenționat președintele Asociației Medicilor de Familie Dâmbovița, dr. Ileana Dumitrescu.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Salvați Copiii a strâns mai mult de 1,6 milioane euro pentru maternități
Colectă mobilă de sânge la UM Teiș
Cursurile lunii decembrie
Centrul pentru copii cu dizabilități la Găești
Întreruperi de energie electrică
Sindicaliștii din Apărare "atacă" Programul TBT
Abuzuri la COS Târgoviște
Controale intense, riscuri mari
AITT, executată silită
Dascălii au ajuns la un acord cu Guvernul


Editorial

"România educată"? Ei, na!

Herr Klaus Werner Iohannis, ineficient până acum în înalta postură de președinte al României, s-a trezit într-o dimineață cu spaima-n gât, transpirat și gândindu-se că n-are cu ce să se înfățișeze în fața națiunii ca să-i smulgă votul la anu’, și amintindu-și că este profesor din tagma lui Einstein, ce și-a zis? 

[citește tot...]


Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale