Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro19.05.2022 00:07

Judo


A A

Medalii la Turneul Internațional „Alina Dumitru”

Medalii la Turneul Internațional „Alina Dumitru”

* Au urcat pe podium atât sportivi de la CS Târgoviște (antrenor Ilie Torcică), cât și de la CSȘ Târgoviște (antrenori Romel Mușa și Dragoș Gogu)

 

Sala Sporturilor din Chiajna a fost gazda Turneului Internațional de judo „Alina Dumitru”, competiție rezervată copiilor și juniorilor U16, la care au participat peste 600 de sportivi din România, Ucraina, Republica Moldova și Bulgaria. Printre aceștia s-au numărat și judocani de la CS Târgoviște, antrenați de Ilie Torcică.  La capătul unor evoluții excelente, au reușit să urce de 6 ori pe podiumul de premiere. Au terminat pe primul loc Daria Stănculescu (cat. 40 kg), Adelin Pleșa (cat. 50 kg) – ambii la U14 și Andrada Dinu (cat. 32 kg), la U12. Pe locul 2 s-au clasat Iliuță Dobra (cat. 46 kg) și Darius Pleșa (cat. 38 kg), ambii la U12. De asemenea, pe locul 3 a încheiat concursul Iulian Golgojan (cat. 55 kg), la U14.

Remarcații de la CSȘ Târgoviște

Pe podium au urcat și sportivi de la CSȘ Târgoviște, coordonați de Romel Mușa și Dragoș Gogu: Sonia Maria (locul 1 – 40 kg), David Nuță (locul 3 – 60 kg), Irina Cîrstina (locul 3 - +63 kg), Medeea Radu (locul 3 – 57 kg), Delia Dumitru (locul 3 – 63 kg), Patricia Bucur (locul 3 – 57 kg). Au mai concurat Darius Pechea, Patrik Toader, Alexandru Marin, David Stănescu, Yanis Vintilă, Matei Pristavu, Darius Istrătescu, Alexandru Cârlan, Alexandru Poradici, Bianca Banu și Denisa Grosu.

 

 

C.M.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Au trecut la treabă
Încă puțin până la startul noului campionat
La pas, prin parâng
În linie dreaptă
Primarul Cristian Stan lansează o estimare interesantă
Etapă de Motocros pe Sângeriș
Raul Bobleac, campion național la lupte pe plajă
Amintiri și trăiri cu David Popovici
Roberto Ziduri merita mai mult
Fenomenul David Popovici a plecat de la Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șansa României (I)

Războiul din Ucraina a adus o poziționare europeană fantastică pentru România. Să trecem peste mesajele imediate, în special legate de imagine, și să vedem cum abordăm, structurat, această fereastră de oportunitate.

Resursele naturale, fie ele gaze naturale sau metale prețioase, devin incredibil de importante în jocul autonomiei strategice europene. România are nevoie acum de o abordare... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale