Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



20.10.2017 00:07

Weekend încărcat pentru CSM


A A

Meciuri interesante la baschet și volei

Meciuri interesante la baschet și volei

* CSM Târgoviște debutează mâine în Liga 1, cu Alexandria II, în deplasare, unde se dorește o victorie

* "Pauza a fost mare, dar fetele sunt pregătite să înceapă noul sezon. Prea multe informații despre adversar nu avem, am jucat un amical în presezon cu prima lor echipă, dar nu știu ce jucătoare folosește satelitul", a mărturisit Cătălin Tănase

* La volei, echipa antrenată de  Guillermo Naranjo întâlnește în a doua etapă a Diviziei A1 pe CSM București, în derby-ul rundei

* "E un meci important, cu un adversar tare, nu e ideal că jucăm acum pentru că am avut jucătoare la națională și e nevoie de timp să ne omogenizăm", a spus Naranjo

 

COSMIN SAVA


Weekend interesant pentru fanii echipelor de baschet și volei feminin ale Clubului Sportiv Municipal. La baschet, CSM-ul joacă mâine cu Alexandria II, iar la volei, târgoviștencele au derby duminică, la București, cu CSM, vicecampioana din sezonul trecut.

E nevoie de victorie la debut

La baschet feminin, CSM-ul se află într-o ipostază neobișnuită, pentru că startul sezonului o găsește în Liga I, și nu în Liga Națională, așa cum se întâmpla de multe sezoane. În prima etapă, mâine, de la ora 12:00, târgoviștencele joacă la Alexandria. Trupa lui Cătălin Tănase are nevoie de victorie, pentru a începe cu moral bun acest sezon, care ar trebui să aducă la final promovarea în Liga Națională.

Antrenorul echipei, Cătălin Tănase, declară că fetele sunt pregătite pentru startul sezonului și anunță că obiectivul echipei este promovarea în Liga Națională. "Prea multe informații despre adversar nu avem, am jucat un amical în presezon cu prima lor echipă, dar nu știu ce jucătoare folosește satelitul. Suntem pregătiți și dornici să înceapă sezonul. Pauza a fost mare, dar fetele sunt pregătite să înceapă noul sezon. Lotul cuprinde trei senioare, Larisa Toma, Alina Chivu și Shanita Arnold, ultima fiind transferată pentru că a fost eligibilă la criteriile impuse de acea suspendare pe care CSM-ul o are în continuare, iar restul lotului e format din junioare de la echipa de U18 a Clubului Sportiv Școlar. Am transferat căteva junioare acolo, pe Laura Vaida, cea mai bună jucătoare U16 din țară, Denisa Vați, Alexandra Robotin și Alexandra Barbu sunt jucătoare de perspectivă. Obiectivul e promovarea, ne vom lupta cu Phoenix Constanța, care are ca obiectiv promovarea și a făcut multe transferuri, CSU Oradea, Rapid București, care a câștigat anul trecut competiția, dar din cauze financiare nu a promovat și Agronomia București, echipă care s-a mișcat bine în privința transferurilor", a spus Tănase.

Derby la volei

La volei feminin e meci tare, se întâlnesc vicecampioana sezonului trecut și ocupanta locului trei. CSM Târgoviște se deplasează la București, acolo unde joacă împotriva Clubului Sportiv Municipal, duminică, de la ora 11:45. Ambele echipe au obținut victorii în prima etapă a sezonului, fetele antrenate de Guillermo Naranjo au trecut de Penicilina Iași (3-1), în timp ce CSM București a învins Dinamo (3-0). Antrenorul CSM-ului e optimist înainte de acest meci, dar spune că ar fi fost mai bine dacă se juca în altă etapă, pentru ca echipa să fie omogenizată și mai mult. "E un meci important, cu un adversar tare, nu e ideal că jucăm acum pentru că am avut jucătoare la națională și e nevoie de timp să ne omogenizăm. E un meci dificil, sunt o echipă completă pentru că au titulari buni, dar și rezerve de o calitate bună. Ne-am pregătit pentru acest meci, pentru a fi într-o condiție bună la ora meciului. Avem o echipă bună, nu am adus jucătoare cu nume, dar avem jucătoare de luptă, de calitate, care luptă pentru această echipă", a spus Naranjo.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale