Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



13.07.2020 00:09

Liga I. Sepsi Sf. Gheorghe - Chindia Târgoviște


A A

Meci teribil pentru Chindia

Meci teribil pentru Chindia

❚ De la reluarea competiției, formația târgovișteană a obținut puncte doar cu Viitorul Constanța, în rest a înregistrat înfrângeri, fără să marcheze vreun gol ❚ Chindia ocupă în acest moment locul 14, ultimul din Liga I, cu 17 puncte din șapte meciuri, în timp ce Sepsi este pe 11, cu 24 de puncte adunate în opt partide ❚ În sezonul regulat, Chindia a scos un singur punct din partidele cu Sepsi Sfântu Gheorghe. A fost egal la Ploiești, 0-0, pentru ca la Sfântu Gheorghe, Sepsi să se impună cu 3-1. În playout, pe stadionul „Ilie Oană”, a fost 1-1 ❚ „Întâlnim o echipă care își joacă una din ultimele șanse, va trebui să facem tot ce depinde de noi să câștigăm cele trei puncte”, a spus Leo Grozavu, antrenorul lui Sepsi

 

COSMIN SAVA


După ultimele rezultate, Chindia este văzută ca una dintre formațiile ce vor retrograda sigur, însă trupa pregătită de Emil Săndoi mai are de jucat șapte meciuri, iar ierarhia finală nu este încă decisă. Primul joc este unul extrem de dificil, la Sfântu Gheorghe, acolo unde Chindia întâlnește o echipă bună, care a obținut și calificarea în finala Cupei României, Sepsi. Partida se joacă astăzi, de la ora 18.00, urmând a fi transmisă în direct de TelekomSport, DigiSport și Look.

Patru înfrângeri fără gol marcat

De la reluarea competiției, Chindia a obținut puncte doar cu Viitorul Constanța, în rest a înregistrat înfrângeri, fără să marcheze vreun gol, cu Academica Clinceni, Poli Iași, FC Voluntari și Hermannstadt. După ultimele rezultate înregistrate, și formația din Sfântu Gheorghe a început să aibă emoții în privința retrogradării, pentru că înfrângerile cu Academica Clinceni și Poli Iași au dus-o pe Sepsi aproape de locurile retrogradabile. Chindia ocupă în acest moment locul 14, ultimul din Liga I, cu 17 puncte din șapte meciuri, în timp ce Sepsi este pe 11, cu 24 de puncte adunate în opt partide.

Egal în meciul tur

În sezonul regulat, Chindia a scos un singur punct din partidele cu Sepsi Sfântu Gheorghe. A fost egal la Ploiești, 0-0, pentru ca la Sfântu Gheorghe, Sepsi să se impună cu 3-1. În play-out, pe stadionul „Ilie Oană”, a fost 1-1. Până în acest moment, pare să se repete scenariul din sezonul regulat, iar dacă acest lucru se confirmă, o înfrângere a Chindiei cu Sepsi astăzi ar face imposibilă misiunea formației lui Emil Săndoi. Grozavu își dorește victoria Antrenorul celor de la Sepsi, Leo Grozavu, este conștient de importanța meciului cu Chindia și nu își dorește altceva decât cele trei puncte din meciul cu formația târgovișteană. „Este un meci foarte important. știm că venim după două jocuri pierdute, e absolut necesar să câștigăm. Întâlnim o echipă care își joacă una din ultimele șanse, va trebui să facem tot ce depinde de noi să câștigăm cele trei puncte”, a spus Grozavu pentru pagina oficială de Facebook a echipei din Sfântu Gheorghe.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Anonim la 13.07.2020 19:57

Cu SANDOI suntem goi ! Si la propriu si la figurat. Zero ca antrenor ! Se gândea demult șmecherul asta de Ghergu, să aducă un antrenor să ne îngroape de tot. Mai slab ca asta altul nu exista...Ca sa vezi ce manager are Chindia. Păcat de banii cheltuiti pe nimic...Mai bine sa nu au fi undeva să te faci de ras...El s- a făcut de râsul curcilor...Cumnrste turcul si pistolul...Asta este Ghergu cel de toate zilele...Nu am nimic cu el, nu ma intereseaza. Ma deranjeze ca nu am retrogradat luptând pana in ultima etapă. Să te învingă toate echipele este umilitor...Eu am urmarit această echipă de 43 ani. Ca acum, nu am vazut-o niciodată...Foarte slaba...Ne- a făcut orașul de ras acest Ghergu...DEMISIA !


Trimis de Anonim la 13.07.2020 19:48

DEMISIA LUI GHERGU ! CU EL NE- AM NENOROCIT FOTBALUL AICI.NE- A FACUT DE RAS...DEMISIA !


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale