Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



01.09.2015 00:03

Căpitanul care a cedat


A A

Meci de coșmar pentru Pătru

Meci de coșmar pentru Pătru
Dragoș Pătru părăsește terenul eliminat, dar și contestat din tribune

❚ Depășit ușor, neinspirat în joc, deficitar fizic, contestat din tribune, Pătru a mai atras și o eliminare de cascadorii râsului. Practic, din acel moment (65), Chindia a lăsat impresia că se predă, că nu mai poate reveni pe tabelă

COSTIN MIHAI


 

Chiar dacă nu a mai evoluat la fel de leșinat ca la Păulești, în acea rușinoasă eliminare din Cupa României, Chindia tot prost a ieșit pe tabela de marcaj. Și nu e deloc în regulă. Adversarul a fost unul de juniori-tineret și nu de seniori, arbitrajul a arătat foarte bine, asistența a impresionat ca număr, având chiar și superioritate numerică pe teren aproape o jumătate de oră. Și totuși, s-a pierdut din nou, iar asta a început să deranjeze foarte tare.

Gârlea 6 – A avut două mingi de apărat. La prima a fost învins, dar nu are vină, iar pe a doua a blocat-o cu piciorul.

Pătru 2 – Probabil cel mai nefericit meci din cariera căpitanului nostru. Depășit ușor, neinspirat în joc, deficitar fizic, contestat din tribune, a mai atras și o eliminare de cascadorii râsului. Practic, din acel moment (65), Chindia a lăsat impresia că se predă, că nu mai poate reveni pe tabelă.

Vătavu 3 – Păstrat ca titular după rușinea de la Păulești, nu s-a trezit nici cu U Cluj. Calcan și Schieb l-au întors pe toate fețele în prima repriză. Îl recomandă experiența, dar nu mai e suficient pentru noile cerințe.

Ispas 6,5 – Chiar și-a făcut treaba. Pare cel mai în formă dintre fundașii Chindiei.

C. Dinu 4 – Din zona sa a plecat faza care a decis meciul. Nu s-a mai repliat pe atacul advers.

Cruceru 4,5 – A contat doar pe final de primă repriză, când putea marca cu o execuție din unghi. Cel puțin a ajuns în situație de finalizare. Pretențiile sunt mai mari de la un campion național de juniori A, de la academia lui Gică Hagi.

Anton 6 – Nu a făcut un joc rău, însă și de la el altele sunt așteptările. Putea marca pe pasa lui Cherchez (34), dar nu a avut precizie. Nu reușește să facă diferența în momentele importante.

Voinea 6,5 – Cu mai multe realizări decât Anton. A centrat de două ori perfect pentru Cherchez și a venit cu șuturi bunicele, doar că Niczuly a scos tot.

Neniță 3 – Practic, nu a existat în prima repriză, cât a stat pe teren. A părut mai degrabă adversar pentru colegii de linie.

Popa 5 – A avut numeroase șanse la poarta adversă, numai că le-a ratat pe toate. A fost activ, a căutat golul, dar are limite tehnice.

Cherchez 6,5 – A încercat să tragă echipa după el și a fost cel mai aproape de gol, în minutul 34, când lovitura sa de cap s-a oprit în bară. A pus multă dorință în joc, dar s-a stins și el după eliminarea lui Pătru.

Stoica 5,5 – Ceva mai bine decât Neniță, căruia i-a luat locul după pauză (46). Putea marca la prima atingere de balon, plus că s-a zbătut, prinzând și o centrare de calitate.

L. Mihai 5 – Introdus destul de târziu, în locul lui Voinea (71), nu a reușit mare lucru, chiar dacă și-a dorit. A prins doar o lovitură de cap, reținută de portar.

Nisipeanu – A jucat prea puțin pentru a fi notat, însă a părut la fel de modest precum Cruceru, pe care l-a înlocuit (79).

P.S. Dacă tot nu au permis spectatorilor să pătrundă cu apă sau cu răcoritoare pe stadion, oamenii de ordine ar fi trebuit să procedeze la fel cu toată lumea. „Piloșii”, în special jandarmi îmbrăcați civil, se mai și hidratau în fața unor copii de câțiva anișori, leșinați de sete. Ar trebui amenajat un stand la intrarea în stadion, unde să se poată servi cel puțin apă și sucuri.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor
Fără victorie sau gol marcat
Sezon ratat
Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale