Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



15.09.2014 00:05

Recolta Gura Șuții – Petrolul Târgoviște 2-1 (0-1)


A A

Meci cu scântei la Gura Șuții

Meci cu scântei la Gura Șuții
A fost agitație mare la finalul meciului în fața vestiarelor de la Gura Șuții

COSTIN MIHAI


Stadionul din Gura Șuții. Spectatori: 150. Au marcat: A. Stoica (89), Drăcea (90) / Brătescu (40). Șuturi spre poartă: 16-6. Șuturi pe poartă: 7-5. Cornere: 4-4. Au arbitrat: Marian Mălău 6 – Aron Pitiș 6,5, Mihaela Radu 7. Observator AJF: Vasile Stroe. Cartonașe galbene: G. Dragne (23), Olteanu (33), Drăcea (72, 90), Petruțu (78) / Brătescu (60), Neagu (87), Mădăran (90). Juniori: 10-0.

Gura Șuții: V. Nicolae - M. Dragne, Radu, G. Dragne, Ștefan – Cravcescu, Petruțu, I. Dumitru (46 Rotaru), Drăcea – Olteanu (90+1 Păun), A. Stoica. Antrenor: Constantin Dinu.

Petrolul: Andrei - Brătescu, Istrate, Neagu, Prisăcaru – Mădăran, Șeran, Dogaru (80 Șerban), Necatu - Bratu, Grecu. Antrenor: Gogu Bucurică.

Gura Șuții și Perșinari aveau cele mai proaste terenuri din Liga a IV-a, acum doar ultima a rămas la coadă în această ierarhie, pentru că primarul Constantin Dinu a avut ambiția să intre și aici în rândul lumii. După aproape un an de „pribegie” la Nucet, Recolta are acum un gazon destul de bun, însă nu prea mai are echipă. Cu Petrolul s-a impus foarte greu, în minutele de final, după o revinere spectaculoasă, construită pe reușitele lui A. Stoica (89) și Drăcea (90). Arbitrajul a dat și el un avânt gazdelor pe final, favorizând un joc destul de dur. Impresia a fost că „centralul” Marian Mălău a fost prea indulgent, de unde și evenimentele ulterioare. S-a temut să dea dublă eliminare Olteanu/Neagu, iar apoi nu a văzut un cot aplicat în figură ultimului, dar nici un fault dur al acestuia. Brătescu (40) a deschis scorul aproape de pauză, după care Mădăran și Grecu au lovit transversala în aceeași fază (48), fiind greu de crezut că localnicii ar mai fi putut câștiga de la 0-2. Finalul a fost extrem de tensionat, cu o mare presiune pusă de gazde pe arbitri, dar și cu mulți nervi pe teren. Chiar și primarul-antrenor Constantin Dinu a intrat pe teren pentru a calma spiretele, care au degenerat însă după fluierul final, în zona cabinelor.

Neagu: „Fotbal ca la țară, arbitraj rușinos!”

Căpitanul oaspeților, Laurențiu Neagu, a părăsit terenul extrem de nervos, acuzând în termeni duri arbitrajul lui Marian Mălău. „Pur și simplu nu se poate juca fotbal pe asemenea stadioane, într-o atmosferă de toată jena. Arbitrajul a fost și el unul rușinos, total în defavoarea noastră. Am fost lovit cu cotul peste față și tot lor li s-a dat lovitură liberă. E o rușine ce se întâmplă în fotbalul dâmbovițean, cu asemenea conducători, echipe și arbitri”, și-a exprimat nemulțumirea „Lari” Neagu, după care a mers în cabina aribitrilor, să formuleze o contestație în dreptul lui Marius Rotaru, în calitate de căpitan al echipei. „Nu am fost lăsat să intru acolo de către observatorul partidei. E incredibil așa ceva, e o bătaie de joc! În afara vestiarelor, m-a luat unul de mână, reproșându-mi că lam lovit pe băiatul lui în timpul meciului și mia dat două palme peste față. Fotbal ca la țară, cu presiune pe arbitri și fără protecție, putând să te ia la bătaie oricine. Vă rog să scrieți toate acestea, pentru că alții nu fac altceva decât să acopere mizeriile din fotbalul dâmbovițean”, ne-a abordat la final căpitanul petrolist. Trebuie spus că la meci a apărut la un moment dat și un cadru polițienesc, însă a dispărut imediat după fluierul final.

Bucurică: „Arbitraj comandat de spectatori”

„Contestația nu putea fi formulată decât de delegatul echipei, care este și antrenor. Gogu Bucurică ne-a transmis că nu vrea să depună nicio contestație. În aceste condiții, căpitanul echipei Petrolul nu avea nicio calitate să conteste în scris un adversar și nici nu avea ce să caute în cabina arbitrilor la finalul meciului”, a fost replica observatorului partidei, Vasile Stroe, numai că și căpitanul unei echipe are acest drept, conform art. 25 (4). „Contestațiile se fac în scris în raportul de arbitraj și se semnează de către delegatul sau căpitanul echipei contestatoare”.

„Neagu a mers să verifice dacă Rotaru era trecut în raport, însă apărea acolo, nu ar fi riscat aiurea cei de la Gura Șuții. Eu nu am văzut ca jucătorul nostru să fie lovit la final de un spectator, însă e posibil să se fi întâmplat. Am văzut, în schimb, un arbitraj comandat de spectatori. Ce strigau cei de pe margine, așa dicta și Mălău. Golul egalizator a fost marcat dintr-o lovitură liberă acordată greșit, însă au mai fost și alte erori de arbitraj în defavoarea noastră. Nu e bine ce se întâmplă în arbitrajul dâmbovițean, parcă nu a fost niciodată așa de jos, a devenit îngrijorător”, am prins și declarația lui Gogu Bucurică, antrenorul oaspeților. Ne punem întrebarea, oare cum s-ar fi descurcat la un asemenea meci un arbitru fără experiență? Probabil că ar fi fost un haos de nedescris.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de TATA COPIL KINDER la 15.09.2014 15:11

DIN pacate asemenea lucru se intampla si la copii unde acestia ar trebuii sa inceapa activitatea fotbalistica invand ceva dar dupa meciul de ieri 14.09.2014 urban titu-KINDER TIRGOVISTE cand copii din Targoviste au fost , la varsta lor, ADEVARATI EROI au intilnit o "echipa" de copii traumatizati de antrenorul lor , un oarecare grecu , care a avut un comportament de gradina zoologica agitandu-se pe margine si chiar in teren de f multe ori , care la final si-a luat la palme fizic copiii si nu in gluma si cu totata puterea iar spre finalul meciului au intervenit inclusiv presedintele Oprea si un "rrom de bine " in momentul cand Kinder primise un penalty clar terorizand arbitri si in final acestia au mutat penalty-ul in afara careului...
pacat de copii

va asteptam la Targoviste cu "drag"


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale