Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.10.2018 00:09

A fost lovit un alt arbitru


A A

Marius Chițu, strâns de gât la Valea Lungă

Marius Chițu, strâns de gât la Valea Lungă

❚ „Mai mulți jucători ai echipei din Ogrea l-au înconjurat pe arbitru și l-a lovit cine s-a nimerit. Unul l-a strâns de gât, altul l-a luat la pumni, altul la picioare. Chițu ar fi bun la box. E bun încasator, știe și cu eschive, ba a continuat și meciul, chiar dacă era burdușit bine”, ne-a transmis un martor ❚ „Am fost lovit, dar nu am oprit meciul, pentru că am putut arbitra. Sunt bărbat, nu mi-e frică de niște sălbatici”, s-a justificat Marius Chițu ❚ La una dintre tușe a oficiat ca asistent Petruța Iugulescu, ecuson FIFA, mai puțin vocală decât în alte situații de gen. „E adevărat, l-au îngrămădit pe Chițu. Nu putem preveni sau elimina asemenea fapte. E treaba comisiilor să reacționeze și văd că se iau măsuri”

 

COSTIN MIHAI

 


 

Doi dintre cei mai bine cotați arbitri ai județului, Marius Chițu și Bogdan Matei, oameni cu joburi serioase, au fost altoiți în ultima etapă pe terenurile de fotbal. Dacă despre bătaia încasată de Matei la Poroinica – Mătăsaru am scris, despre incidentele petrecute la Valea Lungă, la meciul de Liga a 6- a cu Unirea Ogrea, s-a aflat cu întârziere. Arbitru divizionar B, Chițu abia a scăpat din mâinile huliganilor de la Ogrea. „Mai mulți jucători ai echipei oaspete l-au înconjurat pe arbitru și l-a lovit cine s-a nimerit. Unul l-a strâns de gât, altul l-a luat la pumni, altul la picioare. Chițu ar fi bun la box. E bun încasator, știe și cu eschive, ba a continuat și meciul, chiar dacă era burdușit bine”, ne-a transmis un martor. „Am fost lovit, dar nu am oprit meciul, pentru că am putut arbitra. Sunt bărbat, nu mi-e frică de niște sălbatici”, s-a justificat Marius Chițu. La meci a fost delegat ca observator Cosmin Bădeanu, care a notat incidentele în raport, cazul fiind analizat joi la nivelul Comisiei de Competiții și Disciplină. La una dintre tușe a oficiat ca asistent Petruța Iugulescu, ecuson FIFA, mai puțin vocală decât în alte situații de gen. „E adevărat, l-au îngrămădit pe Chițu. Nu putem preveni sau elimina asemenea fapte. E treaba comisiilor să reacționeze și văd că se iau măsuri”. 

Comisia lui Vasile Stroe și Gigi Ionescu ține deciziile la secret

Circul continuă la Comisia de Competiții și Disciplină, care ține la secret deciziile, în special acolo unde apar incidente. Pe ici, pe colo, mai scapă câte o informație, după cum are interes vreun pensionar din CCD. Cert e că speța a fost dezbătută și s-au aplicat niște sancțiuni. „Vasile Dragomir a primit 3 etape de suspendare, Marian Cucu – 6 etape, Nicolae Șăulean – 24 de etape, Viorel Dragomir – 24 de etape, ultimii doi fiind amendați cu câte 200 lei. Echipa din Ogrea a fost penalizată cu scăderea a 3 puncte, pentru că a rămas în efectiv incomplet și 200 lei penalitate sportivă. În plus, ultimii doi au fost chemați la audieri de Poliția de la Valea Lungă. Cei care au lovit arbitrii la ultima etapă au primit amenzi ce merg până la 3.000 lei”.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

De ce a câștigat Cornești și nu Gura Șuții
Bobi Verdeș este sigur de promovare
Movilă crede în șansele echipei din Cornești
Gloria a luptat onorabil
Recolta Gura Șuții a câștigat cupa
Cornești are șanse mici să promoveze
Gloria Cornești joacă pentru promovare cu CSM Slatina
Și suporterii Chindiei sunt campioni (III)
Naționala României de polo se pregătește la Târgoviște
Programul turului pentru CSM Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Uitatul Eminescu

Știați că pe 15 iunie a.c. s-au împlinit 130 de ani de când Mihai Eminescu a fost așezat de Dumnezeu în Panteonul neamului românesc? A, da, ce întrebare tâmpită! La ce bun să se fi știut? Prin media patriei a bătut un vânt al uitării. Altele au fost prioritățile culturale ale momentului, de pildă… Street delivery.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale