Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.10.2018 00:09

A fost lovit un alt arbitru


A A

Marius Chițu, strâns de gât la Valea Lungă

Marius Chițu, strâns de gât la Valea Lungă

❚ „Mai mulți jucători ai echipei din Ogrea l-au înconjurat pe arbitru și l-a lovit cine s-a nimerit. Unul l-a strâns de gât, altul l-a luat la pumni, altul la picioare. Chițu ar fi bun la box. E bun încasator, știe și cu eschive, ba a continuat și meciul, chiar dacă era burdușit bine”, ne-a transmis un martor ❚ „Am fost lovit, dar nu am oprit meciul, pentru că am putut arbitra. Sunt bărbat, nu mi-e frică de niște sălbatici”, s-a justificat Marius Chițu ❚ La una dintre tușe a oficiat ca asistent Petruța Iugulescu, ecuson FIFA, mai puțin vocală decât în alte situații de gen. „E adevărat, l-au îngrămădit pe Chițu. Nu putem preveni sau elimina asemenea fapte. E treaba comisiilor să reacționeze și văd că se iau măsuri”

 

COSTIN MIHAI

 


 

Doi dintre cei mai bine cotați arbitri ai județului, Marius Chițu și Bogdan Matei, oameni cu joburi serioase, au fost altoiți în ultima etapă pe terenurile de fotbal. Dacă despre bătaia încasată de Matei la Poroinica – Mătăsaru am scris, despre incidentele petrecute la Valea Lungă, la meciul de Liga a 6- a cu Unirea Ogrea, s-a aflat cu întârziere. Arbitru divizionar B, Chițu abia a scăpat din mâinile huliganilor de la Ogrea. „Mai mulți jucători ai echipei oaspete l-au înconjurat pe arbitru și l-a lovit cine s-a nimerit. Unul l-a strâns de gât, altul l-a luat la pumni, altul la picioare. Chițu ar fi bun la box. E bun încasator, știe și cu eschive, ba a continuat și meciul, chiar dacă era burdușit bine”, ne-a transmis un martor. „Am fost lovit, dar nu am oprit meciul, pentru că am putut arbitra. Sunt bărbat, nu mi-e frică de niște sălbatici”, s-a justificat Marius Chițu. La meci a fost delegat ca observator Cosmin Bădeanu, care a notat incidentele în raport, cazul fiind analizat joi la nivelul Comisiei de Competiții și Disciplină. La una dintre tușe a oficiat ca asistent Petruța Iugulescu, ecuson FIFA, mai puțin vocală decât în alte situații de gen. „E adevărat, l-au îngrămădit pe Chițu. Nu putem preveni sau elimina asemenea fapte. E treaba comisiilor să reacționeze și văd că se iau măsuri”. 

Comisia lui Vasile Stroe și Gigi Ionescu ține deciziile la secret

Circul continuă la Comisia de Competiții și Disciplină, care ține la secret deciziile, în special acolo unde apar incidente. Pe ici, pe colo, mai scapă câte o informație, după cum are interes vreun pensionar din CCD. Cert e că speța a fost dezbătută și s-au aplicat niște sancțiuni. „Vasile Dragomir a primit 3 etape de suspendare, Marian Cucu – 6 etape, Nicolae Șăulean – 24 de etape, Viorel Dragomir – 24 de etape, ultimii doi fiind amendați cu câte 200 lei. Echipa din Ogrea a fost penalizată cu scăderea a 3 puncte, pentru că a rămas în efectiv incomplet și 200 lei penalitate sportivă. În plus, ultimii doi au fost chemați la audieri de Poliția de la Valea Lungă. Cei care au lovit arbitrii la ultima etapă au primit amenzi ce merg până la 3.000 lei”.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Marius Dobă îi avertizează pe foștii colaboratori de la CSM
Sabău, deranjat de arbitrajul din derby
"Centura Chindiei" se desfășoară sâmbătă, la Polivalentă
Delegatul Chindiei a încurcat numerele lui Alin Manea
Moldovan e mulțumit de parcursul echipei din acest sezon
Kinder și Chindia s-au impus la "Cupa Steluțelor"
Se complică situația în "Dosarul Dikeoulakos"
Chindia s-a rupt la Cluj
Iar vă faceți de bășcălie?
Juniorii aduc peste 25.000 lei în contul AJF Dâmbovița


Editorial

"România educată"? Ei, na!

Herr Klaus Werner Iohannis, ineficient până acum în înalta postură de președinte al României, s-a trezit într-o dimineață cu spaima-n gât, transpirat și gândindu-se că n-are cu ce să se înfățișeze în fața națiunii ca să-i smulgă votul la anu’, și amintindu-și că este profesor din tagma lui Einstein, ce și-a zis? 

[citește tot...]


Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale