Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



03.11.2017 00:21

Reconciliere în PNL Dâmbovița


A A

Marius Caravețeanu și Cezar Preda, împăcare în interesul partidului

Marius Caravețeanu și Cezar Preda, împăcare în interesul partidului

❚ „Menirea mea ca președinte de partid este să strâng lângă mine toți membrii de partid indiferent ce poziție ocupă în această structură”, a declarat președintele PNL, Marius Caravețeanu ❚ „Cred că influențele altora, care ne vroiau mai depărtați așa, au reușit o perioadă ceea ce și-au propus”, a afirmat deputatul PNL Cezar Preda

ANA MARIA POPESCU


S-au atacat reciproc prin conferințele de presă, și-au spus cuvinte grele, dar în cele din urmă au îngropat securea războiului și și-au dat mâna pentru binele partidului. Este vorba de președintele PNL Dâmbovița, Marius Caravețeanu și deputatul PNL de Dâmbovița, Cezar Preda, care se pare că în cele din urmă au ajuns la concluzia că nu este de bun augur pentru partid să meargă pe drumuri separate, ci este nevoie de unitate pentru ca formațiunea politică să crească și să înceapă să aibă și rezultate. Președintele PNL Dâmbovița, Marius Caravețeanu a declarat că menirea sa ca lider al formațiunii politice este să strângă în jurul său membrii de partid, acesta find de altfel și unul dintre motivele reconcilierii cu deputatul liberal.

Marius Caravețeanu: „Astăzi suntem pe drumul cel bun”

„Am luat în primul rând exemplul la nivel național, între Ludovic Orban și Cristian Bușoi a fost o competiție destul de dură și astăzi Cristian Bușoi este vicepreședinte în Biroul Executiv Național. Ca în orice familie, mai există discuții, dispute mai dure, mai puțin dure, cu toții trebuie să revenim la sentimente mai bune și să dăm dovadă de unitate. Menirea mea ca președinte de partid este să strâng lângă mine toți membrii de partid indiferent ce poziție ocupă în această structură. Dacă astăzi suntem împreună, înseamnă că am făcut pași importanți în relația noastră care înainte de alegeri a fost foarte bună, a avut o ușoară sincopă, dar astăzi suntem pe drumul cel bun”, a declarat președintele PNL Dâmbovița, Marius Caravețeanu.

Cezar Preda: „Eu nu am obiective politice pentru 2020, 2024”

La rândul său, deputatul Cezar Preda susține că la baza împăcării cu liderul PNL stă dorința de a pune umărul la consolidarea Partidului Național Liberal în județ și a dat asigurări că nu are niciun alt interes ascuns. „La mine, când vorbesc de reconciliere nu poate fi vorba decât de un interes, interesul Partidului Național Liberal. Eu am avut mai multe discuții cu domnul președinte, nu cred că ne despărțeau prea multe, dar cred că influențele altora, care ne vroiau mai depărtați așa, au reușit o perioadă ceea ce și-au propus. Eu am venit să ajut, la greu, eu nu am obiective politice pentru 2020, 2024, eu nu am obiective, spre deosebire de el eu sunt mai bătrân, îmi pot permite să ies și la pensie, dar vreau să ajut. Avem probleme în municipiu, domnul președinte și-a dublat până la urmă sarcinile ocupându-se și de Organizația Municipală, avem nevoie de soluții și la Moreni și în cele două orașe pe Nord și atunci toată lumea trebuie să muncească”, a declarat deputatul PNL de Dâmbovița.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale
Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lovituri sub centură… electorale

Din punct de vedere politic electoral, se pare că poporul român nu se poate vindeca, mai ales „clasa politică”, grotescă și iresponsabilă. Au trecut 35 de ani de la ceea ce încă numim „revoluția română”, și visul democrației ideale s-a spulberat în deșertul… deșertăciunilor și rătăcim năuci printr-o Uniune Europeană care, existențial, ne-a aruncat într-un haos distopic.

[citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale