Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro19.12.2014 18:19

BREAKING NEWS :: Surpriză de proporții pentru consilierii județeni PNL+PDL la ultima ședință ordinară a CJ Dâmbovița din 2014


A A

Marin Antonescu și Adrian Dumitru, noii vicepreședinți CJD, cu votul PSD

Marin Antonescu și Adrian Dumitru, noii vicepreședinți CJD, cu votul PSD

P.D., A.V.

 


Surprize de proporții în ultima ședință ordinară din acest an a Consiliului Județean Dâmbovița! CJD are doi vicepreședinți noi: Marin Antonescu – (deocamdată) PNL și Adrian Dumitru – independent (fost PP-DD). Iată, așadar, că socotelile consilierilor județeni PNL dinaintea ședinței CJD nu s-au potrivit cu cele din târgul politic dâmbovițean.

 

 

Consilierii PNL+PDL, prin vocea liderului de grup Jean Popescu, au solicitat la începutul ședinței amânarea mai multor puncte de pe ordinea de zi, inclusiv eliberarea din funcție a lui Gabriel Grozavu și votarea noilor vicepreședinți.

 

Președintele CJD Adrian Țuțuianu a refuzat propunerea, pe motiv că i-ar invitat de două ori pe liderii PNL+PDL la negocieri, dar nu a primit niciun răspuns. Cu alte cuvinte, jocurile erau făcute! Iar PSD și-a făcut jocurile tocmai cu aleșii județeni PDL Marin Antonescu și Neli Ion. Aceștia au refuzat să părăsească sala de plen alături de ceilalți consilieri județeni PNL și PDL și au votat alături de PSD și de președintele Adrian Țuțuianu.

Co-președinții PNL Dâmbovița Iulian Vladu și Ludovic Orban (fundal), lăsați în ofsaid de președintele CJD și PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu (dreapta) - foto arhivă


 


Astfel, cei 20 de consilieri județeni rămași la ședință au votat în unanimitate ca Marin Antonescu și Adrian Dumitru să devină noii vicepreședinți ai CJD, în locul lui Gabriel Grozavu – eliberat azi din funcție, și Ioan Marinescu – numit Prefect de Dâmbovița.

 

Noul vicepreședinte Marin Antonescu ar fi declarat că nu se teme de o eventuală excludere din PNL, pe care ar urma să o conteste în instanță.

Știre în curs de actualizareComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Șantier pustiu la UM Gară, conducerea CJD - foc și pară
Transportul public, cuiul lui Pepelea din bugetul Târgoviștei
10 previziuni non-conformiste pentru anul politic 2019
Alexandru Oprea, reales președinte al CJ Dâmbovița
Ambasadoarea Chinei, vizită la Târgoviște
Barbarizarea #rezist a românilor
Bugetul Târgoviștei, în corzile Consiliului Local
Probleme în organizarea secțiilor de vot
Un foc în inima civilizației europene...
Prefectura a semnat încetarea mandatului președintelui CJD


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

10 previziuni non-conformiste pentru anul politic 2019

Vom asista la surprize enorme în anul politic 2019. Să ne uităm la actualitatea politică prin diferite obiective, care cu siguranță nu se încadrează în categoria „politically correct” (corect din punct de vedere politic). Am lansat 10 subiecte, folosind întrebări pertinente:

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale