Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.01.2015 00:20

Vicepreședintele CJD ar putea pierde funcția pentru care și-a trădat partidul


A A

Marin Antonescu, declarat incompatibil de ANI

Marin Antonescu, declarat incompatibil de ANI

❚ Informația apare într-un comunicat de presă publicat ieri de Agenția Națională de Integritate ❚ Marin Antonescu a fost declarat incompatibil pentru funcțiile pe care le-a exercitat în mandatul 2009-2012 sub președintele PDL Florin Popescu ❚ Declarat incompatibil de ANI, Marin Antonescu ar putea pierde fotoliul de consilier județean și, implicit, pe cel de vicepreședinte CJD, funcții pentru care PNL i-a retras deja sprijinul politic

 

comunicat de presă

Agenția Națională de Integritate a constatat existența stării de incompatibilitate în cazul a 14 aleși locali (cinci primari, doi viceprimari, un consilier județean, patru consilieri locali și doi foști consilieri locali), ca urmare a exercitării simultane de funcții și calități, încălcând, astfel, mai multe articole ale Legii nr. 161/2003 (…).

 

ANTONESCU MARIN, Consilier județean în cadrul Consiliului Județean Dâmbovița, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 18 februarie 2009 - 24 februarie 2012, întrucât a deținut, simultan cu funcția de consilier județean, următoarele funcții și calități:

- administrator public al CJ Dâmbovița (09 februarie - 24 februarie 2012);

- administrator al S.C. Parc Industrial Mija S.A. (18 februarie 2009 - 24 februarie 2012);

- cenzor în cadrul S.C. Ventrom Internațional S.A. (18 februarie 2009 - 24 februarie 2012).

 

De asemenea, ANTONESCU MARIN a mai deținut funcția de administrator al S.C. Parc Industrial Mija S.A. și în perioadele 17 iulie 2008 - 18 februarie 2009 și 24 februarie - 23 iulie 2012, iar funcția de administrator public al Consiliului Județean Dâmbovița în perioada 24 februarie - 25 iulie 2012.

 

„Fapta persoanei cu privire la care s-a constatat […] încălcarea obligațiilor legale privind […] starea de incompatibilitate constituie abatere disciplinară și se sancționează potrivit reglementării aplicabile demnității, funcției sau activității respective […]”.

 

„Persoana […] față de care s-a constatat […] starea de incompatibilitate este decăzută din dreptul de a mai exercita o funcție sau o demnitate publică […] pe o perioadă de 3 ani de la data eliberării, destituirii din funcția ori demnitatea publică respectivă sau a încetării de drept a mandatului. Dacă persoana a ocupat o funcție eligibilă, nu mai poate ocupa aceeași funcție pe o perioadă de 3 ani de la încetarea mandatului”.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de df la 27.01.2015 07:57

afara cu securistul ! Felicitari Ani ! dar sobolanul securist se va judeca !


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Mobilier modern în 31 de școli și grădinițe din Târgoviște
Eveniment cultural sensibil la Biblioteca Garnizoanei Târgoviște
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Au debutat lucrările pentru modernizarea DJ 720 A
Amenzi de 362.000 lei și 70 de tone de deșeuri confiscate în cadrul unei acțiuni fulger a Gărzii Naționale de Mediu
Norvegia, promovată la Târgoviște
Vot european la 16 ani
PSD Dâmbovița anunță lista candidaților pentru alegerile locale
Sinaxă monahală la Arhiepiscopia Târgoviște
Detectoare de fum montate de pompieri în locuințe


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDĂ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rămâne o dată fatidică în istoria niciodată liniștită a umanității. Iranul ayatollahilort fundamentaliști a atacat cu o ploaie de drone și de rachete Israelul. A fost, se poate spune fără nicio urmă de glumă, un atac dinainte anunțat. De multă vreme, Teheranul, însă, nu a avut la îndemână un „casus belli”, fie și jucat la... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale