Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



16.01.2019 00:19

Editorial


A A

Marii corupți ai Europei condamnă… România coruptă!

Marii corupți ai Europei condamnă… România coruptă!

GEORGE COANDĂ


Niște ziare faimoase de prin extraordinar de democraticul Occident european – și am văzut, în ultimul an, cât de democratic este ! – mai ales din „perfidul Albion” și orgolioasa Germanie, s-au repezit, parcă apucate de streche, la acest început de an, să dea cu huo României corupte, care a preluat președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene. Și dă-i cu huo în sus și cu huo în jos, și că, măiculiță Doamne!, s-a abătut cel mai mare rău din fundul Iadului pe capul aristocraticei Europe. Cum nu sunt dus la Biserică într-ale gazetăriei, după o îndelungată viață petrecută - și încă o petrec! – în această meserie, adică nu sufăr de naivități, sunt ferm convins că atacul dezlănțuit și combinat de presă este făcut la comandă și că, de asemenea, sunt ferm convins că și-au băgat coada în această afacere sulfuroasă niște români care vor să vadă, din invidie stupidă, și nu numai, guvernul Dăncilă pesedistoaldeist damnat de întreaga Europă, aflat acum la comenzile UE, de fapt terfelită și mizerabil blamată fiind România. Și nu mă îndoiesc că acele schizofrenice articole au fost executate pe bani grei. Și cum am mai precizat cândva, marii hoți occidentaloeuropeni strigă „Hoții!” pe seama României ăsteia amărâte ca să-și acopere propria lor putrefacție, infecție generalizată moral-financiară. Căci, și avem atâtea indubitabile dovezi, în tot Occidentul european, morbul corupției este extrem de distrugător, încât, prin comparație, România coruptă joacă la pitici. Și atunci, despre ce vorbim? Despre interesele spoliatoare, de un imperialism feroce, ale unor forțe economico-financiare, pentru care România nu este altceva decât o vacă de muls până la secătuire. Ceea ce mă neliniștește și mă îngrijorează este mizerabilitatea unor români, care merge până la vârful statului, de conivență trădătoare, cu dușmanii României. Și cum suntem într-un an bi-electoral, aș vrea să-i văd pe români că se vor fi trezit, că vor fi deștepți și nu se vor mai lăsa păcăliți pe propria lor mână.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Vot european la 16 ani
Lovituri sub centură… electorale
Actorii instituționali ai politicii de energie
Cine influențează politica de sănătate în UE?
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (II)
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (I)
Carambol european
Incertitudini mioritice
Ok, suntem în Schengen...


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale