Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



13.03.2018 00:10

Cei mai importanți oameni ai Chindiei


A A

Marcel Ghergu și Ciprian Iugulescu așteaptă avansări

Marcel Ghergu și Ciprian Iugulescu așteaptă avansări

❚ Primul ar urma să facă pasul către Federația Română de Fotbal, dacă Răzvan Burleanu va câștiga alegerilor, în timp ce ultimul ar prelua funcția de președinte la clubul Chindia ❚ Ghergu și Iugulescu nu o duc rău nici la gruparea târgovișteană, unde ar încasa bonusuri importante la victorii, după cum s-a exprimat un coleg de breaslă ❚ Arbitrajul tinde să se implice prea mult în lupta promovării în Liga I, după cum s-a văzut și în ultima etapă. Chindia a fost sancționată cu penalty în prelungiri la Suceava, iar Călărași a întors rezultatul cu Afumați grație unui penalty și a unei eliminări cadou ❚ Dacă ar fi câștigat în Moldova, Chindia ar fi venit la numai două puncte de AFC Hermannstadt, echipa de pe locul 2, primul promovabil direct

COSTIN MIHAI

 


 

Alegerile federale din 18 aprilie ar putea provoca schimbări importante la nivelul conducerii clubului Chindia, după cum a transmis jurnalistul Alexandru Istrate, în cadrul emisiunii Sport Show, de la Columna TV. „Când a venit Răzvan Burleanu în vizită la AJF Dâmbovița, cineva din staff-ul lui mi-a spus că îl va lua pe Marcel Ghergu la Federația Română de Fotbal, dacă va câștiga alegerile. Iar postul de președinte la Chindia va fi preluat de Ciprian Iugulescu. De când a venit Iugulescu la club, Ghergu a ajuns în Comitetul Executiv al FRF, iar Chindia are parte de arbitraje favorabile. Ei se înțeleg bine, dovadă că Iugulescu se implică în tot ce înseamnă conducerea clubului”.

Conducătorii Chindiei s-au inclus la prime

Bebiță Istrate și-a continuat dezvăluirile, dar a schimbat registrul. „Chindia e în grafic pentru promovare, dar suferă la multe capitole, nu are nici măcar un ofițer de presă. Nu știu dacă din rațiuni de economie, bani sunt la club, de vreme ce Iugulescu sau Ghergu am auzit că au prime duble la victorii, în afară de salarii. Dacă jucătorii primesc 500 lei de punct, adică 1.500 lei pentru un succes acasă, cei din conducere iau atunci 3.000 lei. Mai bine ar băga banii ăștia la copii și juniori. În schimb, Ciprian se face vinovat de situația complicată de la CSM Târgoviște, unde a fost președinte timp de opt ani. În opinia mea, fosta conducere ar trebui să achite datoriile clubului”.

Nu există prime duble la club

Replica nu a întârziat să apară și a venit de la președintele Chindiei, Marcel Ghergu, deranjat evident de remarcele făcute. „Nu ia nimeni primă dublă la Chindia, iar fiecare leu este cheltuit cu responsabilitate. M-am săturat să tot încasăm, chiar dacă nu ne-am băgat în niciun scandal și nu am vorbit în dreptul nimănui. Pe cine interesează dacă ia Ciprian Iugulescu primă de victorie la Chindia? O să spun și eu multe, să știe lumea ce interese au unii și cine sunt cu adevărat”.

Etapa în care arbitrajul a dirijat puncte importante

Arbitrajul tinde să se implice prea mult în lupta promovării în Liga I, după cum s-a văzut și în ultima etapă. Chindia a fost sancționată la Suceava cu o lovitură de pedeapsă în al patrulea minut al prelungirilor, în urma căreia a pierdut două puncte mari în lupta promovării (1-1). În schimb, liderul Dunărea Călărași a primit penalty cu Afumați la scorul de 0-1, transformat, apoi ca „bonus” o eliminare a unui adversar, până când a făcut 2-1. Iar pe final, un jucător de la Afumați s-a umplut de ridicol, trăgând caraghios de timp, imagini care au rulat în presa centrală. Am vrea să vedem și noi când vreodată Dunărea Călărași și chiar AFC Hermannstadt vor fi pedepsite cu penalty în minutul 90+4, având avantaj de un gol? Dacă ar fi câștigat în Moldova, Chindia ar fi venit la numai două puncte de AFC Hermannstadt, echipa de pe locul 2, primul promovabil direct. Târgoviștenii vor susține duminică primul meci oficial pe teren propriu, cu Luceafărul Oradea (în tur a fost 1-2), de la ora 13.00.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale