Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



13.08.2019 00:10

Președintele Chindiei se destăinuie


A A

Marcel Ghergu oferă informații interesante

Marcel Ghergu oferă informații interesante

❚ „Și acum pot să merg la comisie cu Neicuțescu, însă dacă nu mai vrea să vină la Târgoviște, ce să fac cu el? Să țin un om în curte, să-l plătesc degeaba și să mă lupt cu Dinamo?” ❚ „Asta cu prima de promovare e problema noastră, nu e problemă de presă, e bucătăria noastră internă. În momentul de față sunt plățile la zi, nu e de discutat pe această temă și de creat o polemică” ❚ „S-au făcut discuții cu mai mulți, li sau transmis sumele respective, dar nu s-a finalizat nimic. Dacă nu găsim sponsori de acest nivel, atunci o să jucăm fără pe echipament, dar asta nu înseamnă că nu avem sponsori” ❚ „Mă mir că Viorel intră în polimici din astea. A fost o neinspirație de-a lui, dar nu că s-a autopropus. Au fost cuvintele lui Viorel, că vrea să se ducă la Steaua, să lucreze cu Gigi? A spus doar că poate colabora cu oricine” ❚ „Nu putem spune că suntem în criză. E început de campionat, toate echipele se caută la momentul ăsta și nu știu dacă excelează una prin joc” ❚ „E o concurență, iar antrenorii îi simt pe jucătorii care sunt în formă și care dau randamentul cel mai bun. Nu a fost nimic premeditat. Cherchez trebuie să accepte această concurență loială, există concurența pe posturi, în Liga 1 e altceva”

 

COSTIN MIHAI

 


 

Marcel Ghergu este singurul dintre oficialii importanți ai Chindiei care a înțeles că s-a greșit ca strategie de comunicare, iar în ultima perioadă a revenit pe frecvența unui dialog civilizat. Președintele grupării târgoviștene și-a asumat rolul de lider în momentele dificile, însă rămâne impresia că echipa de colaboratori este una modestă. Ghergu a răspuns deschis la unele întrebări, a driblat altele, însă a acceptat provocarea. S-au strâns mulți contestatari și în dreptul lui, iar presiunea este cu mult mai puternică la Liga 1. O resimte, o recunoaște, o acceptă.

„Și acum pot să merg la comisie pentru Neicuțescu”

Rep.: Care este povestea reală a plecării lui Neicuțescu la Dinamo?

– Marți seară a scris pe hârtie că vrea să rămână la Târgoviște, iar miercuri dimineață era la Săftica. Ăștia nu-s oameni, în care nu poți să ai nicio bază! Regulamentar puteam să-l ținem până în iarnă, dar dacă asta e mintea lui, să se ducă la Dinamo! Și acum pot să merg la comisie, însă dacă nu mai vrea să vină la Târgoviște, ce să fac cu el? Să țin un om în curte, să-l plătesc degeaba și să mă lupt cu Dinamo? Eu am hârtie scrisă cu mânuța lui Neicuțescu, să pot avea un argument solid la comisie, dar copilul fără minte a ajuns la Săftica. Nu știu dacă e răzbunare din partea celor de la Dinamo, după ce nu i-am dat drumul lui Viorel Moldovan acolo, și nici nu mă interesează ce probleme au ei de lot sau pe banca tehnică.

Rep.: Până acum, campania de transferuri nu și-a dovedit eficiența, pare mai degrabă falimentară. Jucătorii veniți în această vară nu au adus un plus la nivelul echipei. A fost doar acel gol marcat de Bic din penalty, la Mediaș.

– Vom vedea, nu facem evaluarea după două-trei jocuri. E greu să aduci jucători cu plus, când te confrunți la Liga 1. La ce aveam noi, am umplut niște posturi.

Rep.: Mai aveți intenții de transfer?

– Mai suntem în discuții cu anumiți jucători, însă să aduci doar de dragul de a aduce, nu e recomadat. Dacă putem, încercăm să aduce ceva de calitate. De ce nu apar sponsori pe echipament

Rep.: Au trecut două luni de la promovarea în Liga 1, iar prima de obiectiv nu a fost plătită. Ce se întâmplă?

– Asta cu prima de promovare e problema noastră, nu e problemă de presă, e bucătăria noastră internă. În momentul de față sunt plățile la zi, nu e de discutat pe această temă și de creat o polemică. Ați văzut vreun jucător la comisie, că nu și-a luat banii la Târgoviște?

Rep.: Ce s-a întâmplat cu sponsorii echipei? În patru meciuri la Liga 1 nu am văzut nici unul pe tricou.

– Avem stabilite anumite sume pentru reprezentare față pe tricou și spate. N-am găsit sponsori de nivelul ăsta și atunci preferăm să jucăm așa. Nu de dragul de a pune sponsori pe piept și cu sume infime. În momentul în care vom găsi sponsori care să plătească banii pe care i-am stabilit în Adunarea Generală, vom fi reprezentați și pe tricouri. Avem sponsori care oferă diferite sume, dar nu de nivelul de a fi reprezentați pe echipament. S-au făcut discuții cu mai mulți, li s-au transmis sumele respective, dar nu s-a finalizat nimic. Dacă nu găsim sponsori de acest nivel, atunci o să jucăm fără pe echipament, dar asta nu înseamnă că nu avem sponsori.

„Mă mir că Viorel intră în polemici, a fost neinspirat”

Rep.: Cum comentați declarația lui Viorel Moldovan, după meciul cu CFR Cluj, prin care s-a propus ca antrenor la FCSB?

– A fost o declarație scoasă din context. Mă mir că intră în polimici din astea. A fost o neinspirație de-a lui, dar nu că s-a autopropus. Au fost cuvintele lui Viorel, că vrea să se ducă la Steaua, să lucreze cu Gigi? A spus doar că poate colabora cu oricine. E un subiect mai fierbinte, dar se mai și speculează.

Rep.: Cu un punct câștigat în cinci etape și patru eșecuri consecutive, putem vorbi despre o criză de rezultate?

– Nu putem spune că suntem în criză. E început de campionat, toate echipele se caută la momentul ăsta și nu știu dacă excelează una prin joc. Ca prime concluzii, credem noi că am făcut față cu brio, iar echipa ne dă încredere că putem obține rezultate bune în meciurile următoare, chiar dacă am pierdut.

Rep.: Cherchez a reintrat în strategia tactică a antrenorului, iar la ultimul meci a fost folosit căpitan. Cum vă explicați aceste aspecte?

– E o concurență, iar antrenorii îi simt pe jucătorii care sunt în formă și care dau randamentul cel mai bun. Nu a fost nimic premeditat. Cherchez trebuie să accepte această concurență loială, există concurența pe posturi, în Liga 1 e altceva.

„Nu mă cobor la nivelul lui Furtună”

Rep.: Pe ce criterii se fac invitații la loja VIP? Fără supărare, dar am văzut multe persoane distractive, care nu prea au legătură cu clubul sau cu fenomenul.

– Șapte loje sunt achiziționate până la sfârșitul anului, plus cele două loje ale gazdelor și oaspeților. Sunt 16 locuri într-o lojă achiziționată pentru 10.000 lei, până la sfârșitul anului. La care loje faceți referire?

Rep.: Știți foarte bine ce am întrebat și la ce fac referire.

– În loja noastră sunt 16 locuri rezervate pentru Primăria Municipiului Târgoviște și 16 locuri pentru Consiliul Județean Dâmbovița. Cine intră acolo, nu mai e treaba mea. Întradevăr, am văzut și eu anumite aspecte comportamentale, dar nu am ce să comentez.

Rep.: Doriți să oferiți un răspuns la cele transmise la adresa dumneavoastră de vicepreședintele Consiliului Director al clubului, Cătălin Furtună?

– Nu mă interesează sub nicio formă, nu mă cobor la nivelul lui.

Rep.: Ca un detaliu de imagine, circulă în mediul online o fotografie cu stema clubului, lipită cu scoch pe autocar.

– Nu am o problemă, pentru că nu suntem Bayern Munchen. Ne știm limitele, ne cunoaștem posibilitățile, încercăm să creștem, dar în același timp trebuie să ne asigurăm și bugetul. Sunt alte lucruri prioritare. Pentru mine mai important este că încep juniorii, să găsesc soluții pentru antrenamente, pentru meciuri oficiale și nu bag în seamă aceste răutăți.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale