Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



20.11.2019 00:10

Președintele Chindiei s-a destăinuit


A A

Marcel Ghergu a oferit răspunsuri interesante

Marcel Ghergu a oferit răspunsuri interesante

❚ „Ne aflăm într-o formă bună și cred că putem obține un rezultat bun. Noi ne-am propus un obiectiv mai măreț, însă realist vorbim, dacă vom rămâne în Liga 1 este o realizare pentru echipa noastră, ca nou promovată” ❚ „Amenda în cazul lui Ivancic a fost de 5.000 lei, iar la Benga 7.000 lei. Au fost niște ieșiri în afara regulamentului și jucătorii trebuie să suporte consecințele, în sensul că amenzile le plătesc ei și nu clubul” ❚ „Și eu am rămas surprins neplăcut că Marian Aioani nu a evoluat titular în ultimele meciuri, iar părerea mea este că ar fi meritat să joace. Nu sunt însă în măsură să judec” ❚ „Drepturile TV se împart în două tranșe, după care se face diferența în funcție de locurile din clasament. Primele două tranșe sunt egale, câte 600.000 de euro fiecare. Mai este o solidaritate venită din partea UEFA pentru centrele de copii și juniori din Liga 1” ❚ „Chiria pentru folosirea stadionului de la Ploiești la un singur joc, cu două ore de nocturnă și trei fără nocturnă, este 14.000 de lei. Un steward ne costă aproape 200 de lei, iar la meciul cu FCSB am avut nevoie de 120” ❚ „Nu știu de ce nu joacă mai mult localnicii, mai degrabă i-ați întreba pe ei. Și jucătorii trebuie să-și schimbe puțin mentalitatea, pentru că la Liga 1 trebuie să te implici total, să faci efort mult mai mare, crește viteza de joc”

 

COSTIN MIHAI

 


 

Președintele Chindiei Târgoviște a fost prezent la ultima ediție a emisiunii Sport Show, pe Columna TV, unde au fost atinse mai multe subiecte ce țin activitatea grupării din Liga 1. Marcel Ghergu a răspuns deschis întrebărilor primite, inclusiv telespectatorii intrând în dialog cu șeful Chindiei. Am selectat mai multe pasaje din răspunsurile oferite de conducătorul grupării de lângă Turn, răspunsuri care merită parcurse.

Despre poziția din clasament

● „Locul 10 ocupat în acest moment cred eu că ne onorează, dar în același timp suntem foarte atenți la ce va urma. Mai sunt șase etape până se întrerupe campionatul, ne așteaptă meciuri grele, vrem să adunăm puncte, iar prima oportunitate va fi partida de vineri, cu CFR. Chiar dacă jucăm împotriva campioanei României, mergem cu încredere la Cluj și ne vom juca șansa noastră. Ne aflăm într-o formă bună și cred că putem obține un rezultat bun. Noi ne-am propus un obiectiv mai măreț, însă realist vorbim, dacă vom rămâne în Liga 1 este o realizare pentru echipa noastră, ca nou promovată”.

Despre amenzile suportate de jucători

● „Ivancic a primit trei etape de suspendare după meciul cu Universitatea Craiova. Poate fi considerată decizia ca fiind exagerată, dar are suport regulamentar, iar după noile reglementări ale regulamentului se acordă cartonaș roșu. Eu le-am atras atenția jucătorilor că deciziile sunt foarte drastice și amenzile foarte mari la Liga 1. Amenda în cazul lui Ivancic a fost de 5.000 lei, iar la Benga 7.000 lei. Au fost niște ieșiri în afara regulamentului și jucătorii trebuie să suporte consecințele, în sensul că amenzile le plătesc ei și nu clubul”.

Despre jucătorii selecționați la loturile naționale

● „Aveam anumite informații că Vadim Rață va fi selecționat. Este un jucător care a avut evoluții constant bune și care se pregătește foarte bine. M-am bucurat pentru evoluțiile lui în naționala Republicii Moldova și că a marcat în meciul cu Franța. Sper să revină cu o mai mare încredere și să nu cadă în panta cealaltă, a înfumurării. El e un băiat, serios, modest și muncitor... Mă bucur pentru Marian Aioani că a avut această ascensiune și cochetează de ceva vreme cu echipa națională Under 21. Și eu am rămas surprins neplăcut că nu a evoluat titular în ultimele meciuri, iar părerea mea este că ar fi meritat să joace. Nu sunt însă în măsură să judec. Este o gândire a selecționerului Mirel Rădoi și trebuie să-i dăm credit. Rezultatele îl vor judeca pe selecționer, și le asumă”.

Despre banii încasați din drepturile TV

● „Drepturile TV se împart în două tranșe, după care se face diferența în funcție de locurile din clasament. Primele două tranșe sunt egale, câte 600.000 de euro fiecare. Una se acordă în vară, iar alta în ianuarie. Dacă retrogradăm, nu mai primim nimic peste cei 1,2 milioane de euro. Dacă evităm retrogradarea, mai încasăm o diferență mică, după care sumele cresc până la locul 1, care primește 2,5 milioane de euro. Mai este o solidaritate venită din partea UEFA pentru centrele de copii și juniori din Liga 1, iar acum va fi ultimul an în care banii se vor împărți doar la Liga 1, după care vor merge și la alte eșaloane”.

Despre cheltuielile de la Ploiești

● „Chiria pentru folosirea stadionului de la Ploiești la un singur joc, cu două ore de nocturnă și trei fără nocturnă, este 14.000 de lei. Un steward ne costă aproape 200 de lei, iar la meciul cu FCSB am avut nevoie de 120. Arbitrajul se ridică și el undeva la 20.000 de lei per joc, însă îl plătim la începutul competiției. Eram speriați de anumite cheltuieli suplimentare, însă cu sprijinul jucătorilor, cu aportul lor, cu rezultatele obținute, am apropiat foarte mulți suporteri, au venit lângă noi și în mare măsură ne-am acoperit cheltuielile. Nu mă așteptam să vină atâția oameni la Ploiești”.

Despre dispariția localnicilor dintre titulari

● „Nu știu de ce nu joacă mai mult localnicii, mai degrabă i-ați întreba pe ei. Și eu mi-aș fi dorit să apară printre titulari cât mai mulți dintre jucătorii care au participat și la promovare. Probabil că ritmul de Liga 1 e un pic mai altfel, iar gândirea antrenorului se face după o anumită strategie. Și jucătorii trebuie să-și schimbe puțin mentalitatea, pentru că la Liga 1 trebuie să te implici total, să faci efort mult mai mare, crește viteza de joc. Concurența care a apărut în ultima perioadă îi poate stimula, iar eu îi aștept să revină în echipă, poate chiar merită. Vor avea șansa lor în continuare, dar e nevoie și din partea lor să apară o altă implicare sau un comportament schimbat”.

Despre plecarea lui Ionuț Iugulescu

● „Ruptura de Ionuț Iugulescu a apărut strict datorită lu, și-a dorit să încheie activitatea. Mi-a motivat că a primit ore suplimentare ca profesor la școală și că nu mai face față activității grupelor de copii. Mă bucur că și-a deschis propria asociație sportivă, să vadă cât de greu e să organizezi și foarte repede să pasezi responsabilitatea. Faptul că nu a fost asigurată asistența medicală la un meci a fost o neconcordanță, o greșeală, dar sunt sigur că nu ăla a fost motivul plecării lui Ionuț de la club”.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale