Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro16.11.2022 00:16

Semnal din Dâmbovița:


A A

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, despre pensiile militarilor

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, despre pensiile militarilor

*„Este foarte clar că trebuie să ne asumăm ca, prin ordonanță, pensiile să nu mai fie mai mari decât salariul”, a transmis premierul României, Nicolae Ciucă

 

În cadrul unei conferințe de presă, președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a vorbit despre pensiile militarilor. Acesta a transmis că ordonanța privind pensiile speciale este importantă pentru România, fiind asumată prin PNRR, ca jalon. Totuși, Marcel Ciolacu a punctat faptul că pensiile militarilor nu sunt pensii de serviciu, nicăieri în lume, „fie că este vorba despre Europa sau Statele Unite”.

„Pensiile militarilor nu sunt pensii de serviciu, niciunde în lume, părerea mea. Fie că vorbim despre Europa, fie că vorbim despre Statele Unite. Sunt pensii ocupaționale. Dacă există anumite excepții de cinci-zece pensii unde trebuie intervenit, este cu totul altceva, dar din câte știu eu, nu este cazul”, a transmis președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Despre pensiile militarilor a vorbit și premierul României, Nicolae Ciucă, în cadrul aceleași conferințe de presă. Acesta a transmis că ordonanța privind reglementarea pensiilor speciale urmărește ca nicio pensie să nu fie mai mare decât salariul. „Când am avut ceremonia de învestire a noului ministru al Apărării, Angel Tîlvăr, am simțit nevoia să comunic cu militarii prezenți în sală pentru că au nevoie de acest mesaj. Toate aceste zvonuri se duc și produc o serie de atitudini și decizii care nu sunt tocmai potrivite cu realitatea. Vrem să combatem aceste zvonuri. Este foarte clar că trebuie să ne asumăm ca prin această ordonanță să producem acele corecții de disciplină financiară astfel încât pensiile să nu mai fie mai mari decât salariul”, a transmis premierul României, Nicolae Ciucă.

 

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Prin noua poziție, Dâmbovița va conta la nivel național”
„Cardul de sănătate european, siguranță pentru români”
Alegeri pentru Seniorii și Femeile Liberale
Liderii de sindicat, aflați în pragul pensionării, sunt aruncați în afara sistemului
Conducere nouă la Liga Aleșilor Locali PNL
„Municipiul Târgoviște alege integritatea”
Liga Aleșilor Locali liberali
Dumitru Barbu, la cârma OPSD Dâmbovița
„Începe pregătirea anului electoral 2024”
„Adrian Țuțuianu nu poate să revină în PSD decât la Organizația din Dâmbovița”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

De la Marea Unire la Marea Dezbinare

Îndeobște, la Ziua Națională se scriu editoriale festive, se pune în valoare semnificația acestui eveniment cu rezonanță profundă în istoria neamului, se exaltă eroismul celor ce s-au jertfit pe Altarul Patriei pentru Independență, libertate și suveranitatea națiunii și așa mai departe pe aceeași coardă encomiastă.

Și, într-adevăr, dacă este a ne... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale