Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



28.06.2016 00:18

La invitația oficialilor raioanelor înfrățite cu județul Dâmbovița,


A A

Maraton de vizite CJD în Republica Moldova

Maraton de vizite CJD în Republica Moldova
Președintele Adrian Țuțuianu a îmbrăcat straie populare la manifestările din Raionul Ștefan Vodă

❚ În localitatea Ruseștii Noi din Raionul Ialoveni, delegația CJD a pus piatra de temelie la construcția unei grădinițe pentru copii ❚ În frunte cu președintele Adrian Țuțuianu, reprezentanții Consiliului Județean Dâmbovița au vizitat și lucrările de la Liceul Teoretic „Ștefan Vodă”

A.V.


O delegație a Consiliului Județean Dâmbovița, condusă de președintele Adrian Țuțuianu, a trecut Prutul la finalul săptămânii trecute, la invitația oficialităților moldovene din Raioanele Ștefan Vodă și Ialoveni, cu care CJD a încheiat protocoale de cooperare și înfrățire, pentru o serie de întâlniri și pentru a vizita câteva obiective de investiții cofinanțate cu bani dâmbovițeni. Vizita reprezentanților CJ Dâmbovița a început vineri, 24 iunie a.c., în localitatea Ruseștii Noi din Raionul Ialoveni, pentru a pune piatra de temelie la construcția unei grădinițe pentru copii. Valoarea totală a proiectului este de 1.251.393 lei, din care contribuția Consiliului Județean Dâmbovița este de 887.613 lei, iar contribuția Raionului Ialoveni este de 363.780 lei. Finanțarea investiției va continua în anii 2016 și 2017, când Consiliul Județean Dâmbovița și-a propus să aloce în acest scop aproximativ 450.000 lei anual. A doua zi, delegația Consiliului Județean Dâmbovița a efectuat o vizită în Raionul Ștefan Vodă, în orașul omonim, la obiectivul de investiții „Reparație capitală și dotare tehnică a Liceului Teoretic Ștefan Vodă”. Valoarea totală a programului de finanțare a acestui obiectiv de investiții este de 1.733.281 lei, contribuția CJD fiind de 888.525 lei.

Continuă taberele școlare comune

În ziua de 26 iunie 2016, Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a participat, împreună cu oficialitățile Raionului Ștefan Vodă, la evenimentele dedicate „Zilei Naționale a Portului Popular”, al căror punct de maxim interes a fost defilarea alaiului ansamblurilor artistice tradiționale ale tuturor satelor din acest raion. Delegația CJD a purtat discuții oficiale cu președintele Raionului Ștefan Vodă, Nicolae Molozea, la sediul Consiliului Raional cu privire la derularea unor proiecte economice și cultural - educaționale comune. Totodată, reprezentanții celor două comunități au stabilit continuarea schimbului de tabere școlare și în acest an, în cadrul programului comun, lansat în anul 2013.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Muzeul "Casa Romanței" a omagiat Cartea
Șoșocismul de mahala
Constituirea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „TURISM ÎN BUCEGI”
Gabriel Purcaru și-a depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului Moreni
Lipsa de medici, „rană deschisă” la Ambulanță
Balerinele din Dâmbovița au strălucit la Concursul Național „Lebăda de Cristal” 2024
La limita guvernării europene
Studiu de fezabilitate aprobat pentru centura orașelor Pucioasa și Fieni
Cutremur de proporții la Găești și Șelaru
Performanță dâmbovițeană la Olimpiada Națională de Română


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale