Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



25.02.2015 00:09

Editorial sportiv:: Lovitura de la colț


A A

"Mamaie" nu se lasă


COSTIN MIHAI

 


 

Faptul că Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște a decis neînceperea urmăririi penale în cazul lui Sică Bârdeș, după o plângere la care am primit răspuns peste mai bine de un an zile, l-a revoltat foarte tare pe Ioan Nicolae. Este cel care a susținut tot timpul că Bârdeș i-a propus trei salarii avute la Chindia, între timp omul a fost dat afară de la club, pentru a-i găsi un bătăuș care să mă schilodească.

„Mamaie” și-a menținut declarația și în fața anchetatorilor, despre care nu are tocmai cuvinte frumoase. „Am mers de mai multe ori la polițistul de caz să văd în ce stadiu mai este ancheta și am cerut să vin și cu alte declarații. Nu m-a primit niciodată, se eschiva tot timpul, mi-am dat seama că e cusută cu ață albă”. Analizând mai bine ce spune Ioan Nicolae, încep să-i dau dreptate. Rețin că după ce am depus această ultimă plângere împotriva lui Sică Bârdeș, am tot așteptat să mă întrebe și pe mine cineva de... sănătate.

Nu de alta, dar există un martor care a declarat că viața îmi este pusă în pericol. „Am înțeles că Sică a spus despre mine că eram sub influența băuturilor alcoolice la acea discuție, la care au mai asistat Marcel Ghergu și Mugur Porumbacu. Cum să fiu băut, când eram cu mașina și am venit să-mi iau copilul de la masă? Atât îl întreb pe Sică: oare cine era atunci sub influența băuturilor alcoolice? Să aveți grijă în continuare, că nu vă iartă, îl cunosc bine!”.

Voi depune astăzi o contestație împotriva deciziei Parchetului și mă voi adresa cu sesizări instituțiilor centrale. Voi solicita chiar și audiențe la București, asta nu e dreptate.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de FFF la 25.02.2015 16:54

Daca iti este mila de "MAMAIE" de ce nu-l iei acasa pentru ca este un baiat "extrordinar"? Insa ai grija cand te scoli dimineata sa nu ramai si fara cuiele din gard!!


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Haosul public și distrugerea națiunii române

GEORGE COANDĂ


România a intrat într-o periculoasă stare de haos public produsă de o dramatică degringoladă. Vinovații sunt și din lăuntrul său și din afara sa. Iar vinovații din lăuntrul său sunt cei cărora le încredințăm puterea cu mâna noastră, adică prin vot. Lipsiți de demnitate patriotică, de responsabilitate față de cei care le-au încredințat puterea ca să le diriguiască soarta, nu... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale