Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.08.2014 00:07

Aflând din ziarul nostru de situația disperată prin care trece Sportis Târgoviște


A A

Mai mulți jucători și-au oferit gratuit serviciile echipei de futsal

Mai mulți jucători și-au oferit gratuit serviciile echipei de futsal
Echipa de futsal Sportis Târgoviște nu va mai intra pe teren începând cu noul campionat. Se va desființa!

❚ „E clar că mi se pun piedici din toate părțile și că futsalul nu e dorit la Târgoviște. Nu pot să susțin de unul sigur o echipă de prima ligă la futsal”, ne-a transmis președintele Sportis Târgoviște, Marius Costache

COSTIN MIHAI

 


 

Sportis Târgoviște ar trebui să debuteze într-o nouă ediție de campionat pe 7 septembrie, numai că președintele Marius Costache a transmis în exclusivitate pentru „Jurnal de Dâmbovița” că va retrage echipa din campionat. I-ar trebui un buget de aproximativ 100.000 lei (un miliard vechi) pentru a susține activitatea pentru sezonul competițional 2014/15, bani pe care nu-i are.

Consiliul Județean Dâmbovița a alocat suma de 25.000 lei, însă numai 10.000 au ajuns până acum la club, restul de 15.000 lăsându- se așteptați. „Nu sunt bani”, sună explicația clasică, însă aici se pare că e vorba despre altceva. „Cineva din CJD se opune în mod intenționat ca banii să ajungă la echipa de futsal, înainte de începerea campionatului. E clar că se dorește desființarea echipei”, ne-au transmis surse de încredere, indicându- ne și pista de urmat, care s-ar opri la directorul economic, Carmen Igescu.

Spre exemplu, pentru clubul de fotbal Chindia sunt bani, de vreme ce plățile se fac la timp și unde salariile angajaților sunt plătite la zi. Sportis are aprobați acei bani încă din iunie, pe care îi așteaptă de două luni.

„Fără jucătorii de la Chindia, probabil că vom pierde de la 10-0 în sus”

Lucrurile se leagă, iar următorul pas a fost ca cei de la Chindia să le interzică jucătorilor să mai evolueze și pentru echipa de futsal. În aceste condiții, fără Cernea, Săndulescu, Daia și Anton, lotul se destramă, chit că antrenor a fost numit Marius Pârciu DeSalvo, „secundul” echipei naționale.

„Poziția noastră rămâne fermă în acest caz. Cine merge la futsal, va dispărea de la Chindia. Se va ajunge să ne încurce și pe noi, dar și pe ei”, a fost reacția categorică a președintelui Marcel Ghergu. Decizia e clar că vine de „sus”, de vreme ce antrenorul Nicu Croitoru și-a lăsat jucătorii să evolueze și pentru Sportis, pe când o pregătea pe Urban Titu. Aflând din ziarul nostru despre situația dramatică a echipei de futsal, care activează la nivelul primei ligi, mai mulți fotbali ști din campionatul județean și-au oferit gratuit serviciile.

„Le mulțumesc tuturor celor care m-au contactat telefonic în ultimele zile, însă e greu să mai revin asupra deciziei de a retrage echipa din campionat. E clar că mi se pun piedici din toate părțile și că futsalul nu e dorit la Târgoviște. Fără jucătorii de la Chindia, probabil că vom pierde de la 10-0 în sus, ori nici nu vreau să ne facem de râs. Și nu mai am bani, nu pot să susțin de unul sigur o echipă de prima ligă la futsal”, ne-a transmis președintele lui Sportis Târgoviște, Marius Costache.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Jean la 24.08.2014 14:58

Corect! Ce tot ii bagati in seama pe unii care inainte de a conduce un Club ar trebui verificati! Pe mana cui a ajuns Chindia, pe mana unei persoane care este mai mult interesat de pacanele, pariuri sau sa insele oameni!!


Trimis de Dorin Andrei la 22.08.2014 21:00

De ce il tot bagati in seama pe acest Ghergu care are datorii la jumatate din oras? Aveau dreptate unii oameni in tribuna la meciul cu Arges, "Asociatii au pus lupul la stana cu oi"!!! A venit de doua zile la club si a si inceput sa se umfle in blana daca tot i se spune Vulpea. O porecla mai nimerita nici ca se putea. Mai bine s-ar ocupa de faptul ca echipa Chindia a ajuns de rasul tuturor, nu joaca nimic. Atat el cat si Croitoru sunt foarte slabi, ca sa-i citesc pe spectatori!


Trimis de I0nutz P. la 22.08.2014 08:12

Hai, gata cu fotosinteza!
Costache, vrei echipa de futsal - plateste! Pai cum vine asta? Vreau echipa dar nu-mi dau altii bani!
Chiar nu iti este rusine? Ce tot fortezi nota pe aici, vrei jucatori de la chindia si bani de la judet, pai asta e treaba serioasa?
Nu ai cu ce, bai baiatule!
Lasa-te, e mai bine asa! Si asa nu ai cheltuit nimic de la tine. Si FRF ti-a dat bani. Stii numai sa tragi bani din proiecte si sa dublezi competitile scolare. Chiar ne crezi prosti pe toti?


Trimis de VALI la 22.08.2014 07:46

Ghergu de ce nu este categoric si cu Croitoru, Tobosaru, Iugulescu, Galmencea, Burtescu ? Nu cumva si cei mentionati, incurca si pe ei si pe noi? Ce face Ghergu ,nu este frumos ,ar fii bine sa fie echiditant ! Vedeti ce reactie de VULPE ,are Ghergu si cat de rau se da ?Sa plece Ghergu de la conducerea clubului fiind total depasit ,aceasta caciula fiind prea mare pentru un asemenea personaj demn de Caragiale !Chiar as dori sa fie intrebat in legatura cu acest subiect !


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Haosul public și distrugerea națiunii române

GEORGE COANDĂ


România a intrat într-o periculoasă stare de haos public produsă de o dramatică degringoladă. Vinovații sunt și din lăuntrul său și din afara sa. Iar vinovații din lăuntrul său sunt cei cărora le încredințăm puterea cu mâna noastră, adică prin vot. Lipsiți de demnitate patriotică, de responsabilitate față de cei care le-au încredințat puterea ca să le diriguiască soarta, nu... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale