Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



17.11.2022 00:10

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Mai mult respect pentru campioni

Mai mult respect pentru campioni

Sportul dâmbovițean a oferit de-a lungul timpului mulți sportivi valoroși, care au înregistrat rezultate incredibile, în ciuda faptului că mediul în care își desfășurau activitatea nu era unul deloc sănătos. Am ascultat cu mare tristețe dezvăluirile maestrului Gheorghe Stan, antrenor al secției de box din cadrul Clubului Sportiv Târgoviște, legat de modul în care sportivii săi sunt nevoiți să se pregătească.

Este inacceptabil ca în anul 2022, pugiliștii târgovișteni să nu aibă dreptul măcar la un banal duș cu apă caldă, în condițiile în care au înregistrat mereu rezultate notabile. Ba chiar și dacă nu ar fi obținut aceste performanțe, un sportiv trebuie să beneficieze de condiții decente. Vorbim despre campioni naționali, despre oameni care obțin rezultate importante, chiar dacă au adversari ce dispun de condiții infinit mai bune. Atunci când nu poți face măcar un duș după antrenament, e clar că nu te mai poți duce cu gândul la metode de recuperare, la alimentație sănătoasă sau la vitaminizare.

Practic, rezultatele obținute sunt niște minuni, pentru că e foarte greu să suplinești toate aceste lipsuri. Doar pasiunea nebună a sportivilor și a antrenorilor face posibile aceste performanțe. E dureros să înregistrezi astfel de rezultate și să nu te simți respectat, ba chiar să ai impresia că ți se pun piedici. Pare că nici principiul „dacă nu poți face un bine unui om, măcar nu-i face rău” nu este aplicat în acest context. Acești oameni luptă din greu pentru a obține rezultate importante. Luptă pentru Târgoviște și pentru județul Dâmbovița, dar în loc de aprecieri și respect, primesc ignoranță.

Cred că factorii cu putere decizională ar trebui să își îndrepte atenția și către ei, întrucât nu doar sporturile de echipă contează. Oamenii care fac perfomanță merită condiții decente, pentru a putea să își construiască o carieră de succes. A trecut prea mult timp, de când aceștia sunt ignorați, deși au obținut rezultate importante, la majoritatea competițiilor la care au participat.

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale