Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro26.02.2024 00:19

Pentru îmbunătățirea peisajului urban,


A A

Mai mult de 1000 de arbori, gata de plantare în Târgoviște

Mai mult de 1000 de arbori, gata de plantare în Târgoviște

*Potrivit declarațiilor primarului Daniel Cristian Stan, această operațiune este parte a angajamentului ferm al administrației locale de a crea un mediu urban mai sănătos și mai plăcut pentru locuitorii Târgoviștei

 

Într-un efort continuu de a îmbunătăți calitatea mediului,  municipiul Târgoviște demarează o nouă etapă a campaniei sale de plantare a arborilor. Peste 1000 de arbori au fost pregătiți pentru a fi plantați în diverse zone ale orașului în această perioadă.

Potrivit declarațiilor primarului Târgoviștei, Daniel Cristian Stan, această operațiune este parte a angajamentului ferm al administrației locale de a crea un mediu urban mai sănătos și mai plăcut pentru locuitorii săi. „Indiferent că vorbim de cartiere, parcuri sau de aliniamentele stradale, suntem prezenți la datorie!” a subliniat primarul.

Efortul de plantare a arborilor este coordonat de conducerea Primăriei Târgoviște, care monitorizează îndeaproape fiecare etapă a procesului pentru a se asigura că aceasta este realizată cu succes și că fiecare copac contribuie la îmbunătățirea peisajului urban și a calității aerului.

În plus, această inițiativă nu doar încurajează frumusețea estetică a orașului, ci și contribuie la conservarea biodiversității locale și la crearea unui habitat mai prietenos pentru flora și fauna sălbatică. Rezidenții sunt încurajați să se implice în această campanie de plantare a arborilor și să sprijine eforturile administrației locale pentru a transforma Târgoviște într-un oraș mai verde și mai sustenabil pentru generațiile viitoare.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

ANUNȚ DE VÂNZARE a acțunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Actorii instituționali ai politicii de energie
Dezvoltarea Târgoviștei capătă amploare
Caravana „Fără Bariere - Tot Adevărul despre Droguri”
Noi vizite de succes la Muzeul „Casa Romanței” din Târgoviște
Minor declarat dispărut, depistat a doua oară de jandarmii dâmbovițeni
Întreruperi de energie electrică programate
ANUNȚ DE VÂNZARE a acțunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
ANUNȚ DE VÂNZARE a acțiunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Cine influențează politica de sănătate în UE?


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Actorii instituționali ai politicii de energie

Comisia Europeană, brațul executiv al UE, propune politicile energetice la nivelul blocului comunitar, responsabil pentru program, planurile strategice, de management și raportare fiind comisarul pentru energie Kadri Simson. Aceasta este un politician estonian, aparținând Partidului Popular European. Direcția Generală Energie (DG ENER), din cadrul Comisiei, condusă de directorul general Ditte Juul Jørgensen, dezvoltă politica... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale