Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



15.08.2017 00:19

Editorial


A A

Magnații de partid și de stat

Magnații de partid și de stat

GEORGE COANDĂ


Toți românii de bun simț și fără conturi uriașe în bănci, de aici, din România, sau de aiurea, ori pitite prin off-shore-uri exotice, se întreabă, e drept că de-a surda, de ce Procuratura Generală, DNA și DIICOT tremură ca piftia când vine vorba de a fi sechestrate averile nesimțite ale unor magnați care gravitează fie în jurul Palatului Cotroceni sau a unor șefi supremi de importante partide politice, și de a fi apoi disponibilizate în folosul urgent al recapitalizării acestei țări prăbușite în disperare. Și dacă le-am spune „magnați de partid și de stat” n-am greși câtuși de puțin. Pentru că nimeni, nici Ministerul Public și nici presa nu se ating de niciun fir din capul ăstora. Protecția interesată funcționează ocult și în paguba românilor. De pildă, pe lângă președintele Klaus Werner Iohannis roiesc veseli și nestingheriți de nimeni niște moguli nemți, cu afaceri prin România, iar una din importantele masonerii germane zice-se că-l susține financiar din umbră tot din interes vizând profitabilități în România. Vedeți, d’aia n-are ursul coadă! Și să ne uităm că herr Klaus a devenit, printr-un hocus-pocus și hopa Mitică, peste noapte șeful liberalilor și țup, președinte al României, trăgându-i șmecherește preșul de sub picioare lui Crin Antonescu. Sasul nostru din Sibiu – să nu-mi spună careva că nu-i așa – a fost susținut financiar vânjos de magnați care nu fac nimic pe daiboji. Andreas Huber… Zoltan Teszari, om al serviciului secret al Ungariei… Bogdan Buzăianu cu afaceri în de-ale energiei electrice… Claudiu Florică… Dinu Pescariu… Gheorghe Stelian ș.a. dansează în preajma președintelui ori a unor lideri VIP ai unor partide și a SRI și DNA și dorm liniștiți sporindu-și averile nesimțite pe spinarea statului român. Și nu cred să-i deranjeze nimeni. Ei sunt oamenii „sistemului”, feriții de deranj, „magnați de partid și de stat”. Au cale liberă, și protejată, l-a devalizarea amărâtei ăsteia de România. Și obsesiv zic și acum, că și acesta este un efect al rebeliunii din decembrie ’89.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Să nu ne uităm istoria
Mincinoșii lui Putin (II)
Mincinoșii lui Putin (I)
Prioritățile UE în 2025
Capitalism…comunist bruxellez
România în 2025
"Schimbare de gardă" la Universitatea "Valahia"
Mulțumim, Europa!
Păi ce, e de colo să ai șefia NATO pe mână!?
Alergăm și observăm


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale