Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



01.07.2020 00:08

Ultimele evoluții nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor


A A

Magelan și-o dorește pe Chindia în continuare în Liga I

Magelan și-o dorește pe Chindia în continuare în Liga I

❚ Apreciat la început, mai ales după promovarea în Liga I, Moldovan și-a pierdut din susținere pe parcursul acestei stagiuni. ❚ „Eu nu cred că echipa evită retrogradarea, chiar dacă îmi doresc asta din suflet. La început mi-a plăcut cum aborda Moldovan meciurile”, a spus Marcel Ghioca ❚ Noi nu avem jucător de careu, care să o bage în poartă, e lipsă acută. Dacă situația financiară e bună, jucătorii să își facă treaba. Nouă ne era rușine să ieșim în oraș dacă pierdeam vreun meci, acum nu mai e așa” ❚ „În condițiile în care Chindia juca la Târgoviște, avea mai multe puncte. Cu suporterii în spate câștiga încă 10 puncte, cel puțin. Aș vrea să se facă stadionul și să avem echipă bună”

 

COSMIN SAVA


Ultimele prestații și rezultate ale Chindiei au produs reacții diverse în rândul suporterilor Chindiei Târgoviște. Dacă unii l-ar fi susținut în continuare pe Moldovan, alții au considerat că este momentul unei schimbări. Conducerea formației târgoviștene a simțit la fel ca cei din urmă, alegând să nu mai continue colaborarea cu tehnicianul care a dus Târgoviștea în prima ligă. Apreciat la început, mai ales după promovarea în Liga I, Moldovan și-a pierdut din susținere pe parcursul acestei stagiuni, pentru că atât rezultatele, cât și atitudinea lui în anumite momente, au lăsat de dorit. „Nu avem jucător de careu” Fost jucător important din Târgoviște, Marcel (Magelan) Ghioca, a vorbit în cadrul emisiunii Sport Show, la Columna TV, despre Chindia Târgoviște. Acesta a fost mulțumit de modul în care arăta echipa la venirea lui Moldovan, dar acum nu este prea optimist în privința evitării retrogradării. „Eu nu cred că echipa evită retrogradarea, chiar dacă îmi doresc asta din suflet. La început mi-a plăcut cum aborda Moldovan meciurile, dar apoi a schimbat din echipă, s-a accidentat Cherchez, Florea nu a mai jucat. Noi nu avem jucător de careu, care să o bage în poartă, e lipsă acută. Dacă situația financiară e bună, jucătorii să își facă treaba. În condițiile în care Chindia juca la Târgoviște, avea mai multe puncte. Cu suporterii în spate câștiga încă 10 puncte, cel puțin. Nouă ne era rușine să ieșim în oraș dacă pierdeam vreun meci, acum nu mai e așa. Aș vrea să se facă stadionul și să avem echipă bună”.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale