Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro01.07.2020 00:08

Ultimele evoluții nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor


A A

Magelan și-o dorește pe Chindia în continuare în Liga I

Magelan și-o dorește pe Chindia în continuare în Liga I

❚ Apreciat la început, mai ales după promovarea în Liga I, Moldovan și-a pierdut din susținere pe parcursul acestei stagiuni. ❚ „Eu nu cred că echipa evită retrogradarea, chiar dacă îmi doresc asta din suflet. La început mi-a plăcut cum aborda Moldovan meciurile”, a spus Marcel Ghioca ❚ Noi nu avem jucător de careu, care să o bage în poartă, e lipsă acută. Dacă situația financiară e bună, jucătorii să își facă treaba. Nouă ne era rușine să ieșim în oraș dacă pierdeam vreun meci, acum nu mai e așa” ❚ „În condițiile în care Chindia juca la Târgoviște, avea mai multe puncte. Cu suporterii în spate câștiga încă 10 puncte, cel puțin. Aș vrea să se facă stadionul și să avem echipă bună”

 

COSMIN SAVA


Ultimele prestații și rezultate ale Chindiei au produs reacții diverse în rândul suporterilor Chindiei Târgoviște. Dacă unii l-ar fi susținut în continuare pe Moldovan, alții au considerat că este momentul unei schimbări. Conducerea formației târgoviștene a simțit la fel ca cei din urmă, alegând să nu mai continue colaborarea cu tehnicianul care a dus Târgoviștea în prima ligă. Apreciat la început, mai ales după promovarea în Liga I, Moldovan și-a pierdut din susținere pe parcursul acestei stagiuni, pentru că atât rezultatele, cât și atitudinea lui în anumite momente, au lăsat de dorit. „Nu avem jucător de careu” Fost jucător important din Târgoviște, Marcel (Magelan) Ghioca, a vorbit în cadrul emisiunii Sport Show, la Columna TV, despre Chindia Târgoviște. Acesta a fost mulțumit de modul în care arăta echipa la venirea lui Moldovan, dar acum nu este prea optimist în privința evitării retrogradării. „Eu nu cred că echipa evită retrogradarea, chiar dacă îmi doresc asta din suflet. La început mi-a plăcut cum aborda Moldovan meciurile, dar apoi a schimbat din echipă, s-a accidentat Cherchez, Florea nu a mai jucat. Noi nu avem jucător de careu, care să o bage în poartă, e lipsă acută. Dacă situația financiară e bună, jucătorii să își facă treaba. În condițiile în care Chindia juca la Târgoviște, avea mai multe puncte. Cu suporterii în spate câștiga încă 10 puncte, cel puțin. Nouă ne era rușine să ieșim în oraș dacă pierdeam vreun meci, acum nu mai e așa. Aș vrea să se facă stadionul și să avem echipă bună”.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Chindia – Hermannstadt, un meci de care pe care
Săndoi încearcă să păstreze Chindia în prima ligă
Săndoi ar putea fi eroul unui oraș
Eșec pentru Săndoi la debut
Săndoi are o misiune aproape imposibilă
Chindia joacă ce a fost învățată
Primul meci pentru Săndoi pe banca Chindiei
9 finale pentru Săndoi
Moldovan, înlocuit cu Săndoi
Moldovan a fost îndepărtat


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Suverana Indiferență

Dacă e să iau în seamă unele știri transmise de televiziuni, cică, în vremea asta de pandemie fără de sfârșit, s-ar fi reîntors în țară vreo două milioane de români care plecaseră în lumea largă în căutarea unei vieți mai bune, și asta pentru că speranțele și visurile luminoase de la revoluția din ’89 iute s-au spulberat în vântoasele guvernanților capitaliști, fie ei de dreapta, fie de stânga.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale