Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro16.01.2023 00:20

Editorial


A A

Mașa și Ursul (I)

Mașa și Ursul (I)

Grațioasa și zburdalnica Maria Zaharia, purtătoarea de cuvinte a lui Serghei Lavrov, veșnicul înnegurat, ca un ger siberian, ministru de externe al Federației Ruse, de fapt al țarului Putin, devenită de când cu „operația specială militară” din Ucraina o adevărată televedetă, face ce face, și fără îndoială, la ordinul țarului, dă cu bâta-n baltă, și încruntându-se dur – sau face pe „doamna de fier” – amenință România cu toate furiile iadului, iar, recent, a moralizat-o amenințător pe Maia Sandu, lansându-se în niște aiuritoare acuze.

Și ca să priceapă și Bucureștiul cum stau lucrurile, Mașa lu’ Putin  și-a făcut numărul de Ziua Națională a României. Cică, deci, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, care, deja, se confruntă cu furiile sălbatice ale Kremlinului care o vrea trimisă la plimbare, dacă nu i-o fi pregătind și ceva mai rău, ar face jocul Occidentului dând frâu liber rusofobiei, ceea ce ar însemna o nefericită nerecunoștiință față de Rusia care, cu o mare generozitate, a ajutat Chișinăul să nu se scufunde.

Dar, ca să pară convingătoare, grațioasa Mașa a luat-o pe drumul, pe care-l știe cel mai bine Moscova, al adevărurilor trucate. Cităm: „Cine a lăsat cetățenii Republicii Moldova în întuneric și frig, Rusia? Atâția ani i-am ajutat, livrându-le și asigurându-i cu tot ce este posibil, primind cetățeni moldoveni, oferindu-le de lucru […] Ce, cetățeanca României, Maia Sandu nu știe asta? Ce a făcut ea pentru poporul ei? […]

Urmărim cu atenție situația din Moldova. Cu regret observăm că Vestul continuă cu ajutorul autorităților de la Chișinău să bage țara într-o campanie antirusească. Toate acestea le fac politicienii care s-au alimentat din hrănitoarea vestică”.

(va urma)

 

 

George CoandăComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Decidem și noi viitorul Europei
Universitatea „Valahia” la începutul celui de-al patrulea deceniu...
Iar ni se pregătește botnița
Nesimțiți la OMV (II)
Nesimțiți la OMV (I)
Solidaritatea europeană (II)
Solidaritatea europeană
Handbal european
Solidaritatea europeană
C40 – spre neocomunismul / neofascismul distopic (II)


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale