Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



18.04.2019 00:10

Rezultate interesante în fotbalul județean


A A

Lupta rămâne deschisă la Liga a 4-a

Lupta rămâne deschisă la Liga a 4-a

❚ Gloria Cornești și Recolta Gura Șuții sunt și în acest sezon principalele formații care se luptă pentru titlul de campioană județeană. Echipa din Cornești ocupă primul loc cu 65 de puncte. ❚ Cum Petrolul Târgoviște și Coada Izvorului s-au retras, a mai rămas un singur loc retrogradabil, care este ocupat în prezent de Viitorul IL Caragiale, echipă care are 16 puncte. ❚ Sâmbătă, pe stadioanele din județ se vor disputa partidele care contează pentru etapa cu numărul 25 din sezonul 2018-2019 al Ligii a 4-a dâmbovițene. Unirea Ungureni și Progresul Mătăsaru se aleg cu trei puncte fără a juca.

 

COSMIN SAVA

 


 

Marți s-a disputat etapa cu numărul 24 din actualul sezon al Ligii a 4-a, o etapă în care am avut rezultate interesante, dar și două meciuri care nu s-au disputat, pentru că Petrolul Târgoviște și Coada Izvorului sau retras din competiție. Astfel, FC Brezoaele și Gloria Cornești au adăugat câte trei puncte în clasament fără a depune efort. Meciurile care s-au disputat: Mătăsaru – Fieni (3-2); Bucșani - Gura Șuții (1-2), Perșinari – Caragiale (1-3), Ziduri – Voinești (5-2), Ungureni – Ulmi (3-1), Colibași – Dragomirești (1-2) și Vișina – Răcari (0-2).

Cornești și Gura Șuții luptă pentru primul loc

Bătălia pentru primul loc, cel care ar asigura și prezența la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a, rămâne deschisă. Gloria Cornești și Recolta Gura Șuții sunt și în acest sezon principalele formații care se luptă pentru titlul de campioană județeană. Echipa din Cornești ocupă primul loc cu 65 de puncte, dar Recolta se ține aproape, la un singur punct în spatele formației lui Nelu Radu. Duelul direct dintre cele două formații are loc în etapa cu numărul 27. Din această luptă nu trebuie exclusă Unirea Răcari, formație care se află la șase puncte în spatele Gloriei Cornești. Echipa din Răcari ar putea avea un cuvânt important de spus în lupta pentru primul loc și datorită faptului că în etapa cu numărul 31 întâlnește pe teren propriu Recolta Gura Șuții.

Luptă interesantă și pentru evitarea retrogradării

Cum Petrolul Târgoviște și Coada Izvorului s-au retras, a mai rămas un singur loc retrogradabil, care este ocupat în prezent de Viitorul IL Caragiale, echipă care are 16 puncte. Prima peste linia periculoasă este Luceafărul Dragomirești, echipă care are 22 de puncte. Duelul dintre Dragomirești și IL Caragiale va avea loc în etapa cu numărul 30, pe terenul Luceafărului. În zona periculoasă se mai află și Unirea Bucșani (24 pct), Unirea Colibași (27) și Progresul Mătăsaru (29), dar cel mai probabil, una dintre IL Caragiale sau Dragomirești va evolua sezonul următor în Liga a 5-a. Sâmbătă, pe stadioanele din județ se vor disputa partidele care contează pentru etapa cu numărul 25 din sezonul 2018- 2019 al Ligii a 4-a dâmbovițene. Unirea Ungureni și Progresul Mătăsaru se aleg cu trei puncte fără a juca, pentru că ar fi trebuit să întâlnească Coada Izvorului, respectiv Petrolul Târgoviște. Celelalte partide sunt: CSM Fieni - Unirea Răcari; Dragomirești - Vișina; Ulmi - Colibași; IL Caragiale - Gloria Cornești; Voinești - Perșinari; Gura Șuții - Ziduri și FC Brezoaele - Unirea Bucșani.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Haosul public și distrugerea națiunii române

GEORGE COANDĂ


România a intrat într-o periculoasă stare de haos public produsă de o dramatică degringoladă. Vinovații sunt și din lăuntrul său și din afara sa. Iar vinovații din lăuntrul său sunt cei cărora le încredințăm puterea cu mâna noastră, adică prin vot. Lipsiți de demnitate patriotică, de responsabilitate față de cei care le-au încredințat puterea ca să le diriguiască soarta, nu... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale