Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



18.11.2021 00:10

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Luptă în trei pentru titlul județean

Luptă în trei pentru titlul județean

Finalul turului la Liga a 4-a se apropie rapid, iar după etapele scurse putem trage concluzia că trei echipe luptă pentru câștigarea titlului de campioană județeană, performanță care ar duce și la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a. Străjerii Târgoviște, Roberto Ziduri și Gloria Cornești sunt echipele cu cele mai bune rezultate de până acum, cele trei formații fiind rupte de restul clasamentului.

Deși cunoscătorii fotbalului mic dâmbovițean se așteptau ca și Recolta Gura Șuții să fie implicată în lupta pentru primul loc, această formație nu s-a ridicat la nivelul din ultimii ani și nu are șanse la titlul județean. În acest moment, prima poziție este ocupată de Străjerii Târgoviște, însă Roberto Ziduri ține aproape și are un meci mai puțin disputat. Dacă va câștiga partidele rămase până la finalul turului, echipa din Ziduri va fi campioană de toamnă.

Chiar dacă este singura formație dintre cele trei care a pierdut până acum, Gloria Cornești nu trebuie exclusă din lupta pentru titlu, pentru că este o echipă ce are în componență jucători experimentați, care știu cum să gestioneze momentele importante ale unui sezon. Toate cele trei grupări dispun de fotbaliști interesanți, valoroși, iar fotbalul prestat de ele este unul bun, locurile ocupate în clasament fiind meritate. Dacă în anii trecuți au existat situații în care o echipă a dominat total competiția și a câștigat titlul de campioană județeană fără probleme, vezi exemplele FC Aninoasa, Flacăra Moreni sau Gloria Cornești, în acest sezon lupta este una cu adevărat interesantă.

Mai este mult de jucat, poate că cele trei cluburi vor mai pierde puncte și vor mai exista schimbări în privința liderului, însă  distanța dintre ele este una foarte mică, iar diferența va fi făcută în meciurile directe din retur. Rămâne de văzut cum vor gestiona acestea finalul turului, dar mai ales pauza competițională, și dacă vor putea să își întărească loturile pentru partea secundă a sezonului, atunci când fiecare meci va fi ca o finală.

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

La 5 minute de prima absolvire
Meciul adevărului pentru târgovișteni
Șansa lui Irinel
Revin multe echipe de tradiție
Să retractez? Niciodată!
Situație încordată la Chindia
Ghergu, atac la finanțatori
Cherchez rămâne un subiect fierbinte
Viață grea în această stagiune
Concluzii pripite


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale