Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



02.09.2014 01:08

Poate veni la Titu


A A

Lui Mărgăritescu i-a fost ridicată interdicția de a părăsi Piteștiul

Lui Mărgăritescu i-a fost ridicată interdicția de a părăsi Piteștiul
Andrei Mărgăritescu a fost reținut în 2011, pentru tăinuire privind furtul unor mașini de lux

❚ „Decizia era una aberantă. Mărgăritescu nu avea voie să părăsească orașul timp de opt ani de zile. Acum, interdicția îi va fi ridicată. Gata, acum s-au terminat problemele”, a explicat Adrian Neaga, antrenorul Urbanului COSTIN MIHAI,

MĂDĂLIN RĂDUCU


Reținut în aprilie 2011 pentru tăinuire într-un dosar privind furtul unor mașini de lux, Andrei Mărgăritescu a fost eliberat după 24 de ore, fiind cercetat în libertate, dar cu interdicția de a părăsi localitatea. Procurorii Parchetului București l-au acuzat pe Mărgăritescu de faptul că este „dobânditor de drept al unei mașini furate”.

„Am înțeles că interdicția lui Mărgăritescu a fost ridicată începând cu 1 septembrie. Ăsta a fost și motivul pentru care l-am transferat așa de târziu și nu s-a putut pregăti cu noi. Am mers eu de două ori la Pitești să discut termenii transferului”, ne-a transmis Vlad Oprea, viceprimarul orașului Titu.

„Vineri îl veți vedea în echipă”

Situația lui Mărgăritescu a fost prezentată explicit de antrenorul Adrian Neaga, bun prieten cu fostul dinamovist, alături de care a lucrat și la Atletic Bradu. „Decizia era una aberantă. Mărgăritescu nu avea voie să părăsească orașul timp de opt ani de zile. Acum, interdicția îi va fi ridicată. Gata, acum s-au terminat problemele. El nu a venit până acum la Titu, pentru că nu avea voie să părăsească orașul. Toată lumea a știut de la bun început că este o aberație. Judecătorii și persoanele apropiate au spus să nu riște nimic, ținând cont că el este o persoană publică. S-a judecat contestația și sper să nu mai fie probleme de acum încolo. A câștigat, iar acum poate participa la toate acțiunile de la Titu. De azi (n.r. ieri) îl vom avea la antrenamente, iar vineri îl veți vedea în echipă”.

Acest articol vine ca un răspuns pentru unul dintre cititorii noștri, care ne-a solicitat sub forma unui comentariu pe site-ul ziarului să abordăm acest subiect, pentru a lămuri situația reală a lui Andrei Mărgăritescu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de anonim la 03.09.2014 09:07

un infracot care vine la titu cati sunt an romania ca el si joaca fotbal si nu ai vede nimeni?


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale