Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



23.07.2018 00:20

Președintele PNL s-a aflat, la sfârșitul săptămânii trecute, în județ


A A

Ludovic Orban, întâlniri maraton în Dâmbovița

VIOLETA STANCIU

 


 

La sfârșitul săptămânii trecute, chiar în ziua de „Sfântul Ilie”, președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, s-a aflat în județul Dâmbovița pentru a lua pulsul unor organizații ale partidului. Localitățile dâmbovițene vizate de președintele PNL, Ludovic Orban au fost Titu, Târgoviște (unde s-a întâlnit cu Biroul Politic Județean), Pucioasa, Bezdead, Găești și Petrești. Întrucât conferința de presă de la ora 12.00 a fost boicotată de unii jurnaliști locali, din cauza unor certuri pe alte probleme, președintele PNL, Ludovic Orban, a fost nevoit să susțină o scurtă declarație de presă în fața sediului PNL Dâmbovița... despre problemele din Organizația Județeană Dâmbovița, și nu numai.

„PNL Dâmbovița este într-un proces de reorganizare în urma demisiei survenite, practic a preluat interimatul prim-vicepreședintele Gabriel Grozavu, în conformitate cu prevederile statutare. Pentru organizarea Conferinței Județene sunt necesare, conform prevederilor statutare, realizarea alegerilor în organizațiile municipale, respectiv Organizația Târgoviște și Organizația Moreni. De asemenea, i-am solicitat domnului președinte interimar și echipei de la nivelul județului să profite de acest interval pentru a constitui organizații și pentu a face alegeri în toate localitățile în care nu avem organizații constituite în conformitate cu prevederile statutare. Activitatea Organizației Județene se desfășoară în parametri normali, conform obiectivelor stabilite în discuțiile pe care le-am avut”, a declarat Ludovic Orban, președintele PNL. Acesta a vorbit și despre „întâlnirea de taină” a lui Vasile Blaga cu foști PD-L-iști... „Am prezentat lucrurile așa cum au fost… Domnul Blaga, după achitare, a avut o discuție cu mine, mi-a spus că ar vrea să aibă o discuție cu câțiva foști colaboratori apropiați din fostul PDL, cu intenția clară de a-i mobiliza, de a-i aduce în dispozitivul de luptă al partidului și asta s-a întâmplat… Orice altă speculație privitoare la acțiunea care a avut loc la sediul PNL este neavenită. Sigur că unii au fost îngrijorați datorită modului cum a fost prezentată întâlnirea de zona de media, care este mai degrabă sub influența partidului de guvernământ, dar lucrurile sunt normale, Partidul Național Liberal este coerent, unitar și în luptă cu PSD”, a punctat liderul PNL.

„Cu siguranță că la Titu mai există Organizație”

De asemenea, acesta a trecut în revistă și problemele Organizației PNL Titu, unde lucrurile sunt încurcate, Consiliul Local fiind în pragul dizolvării și al alegerilor anticipate... „Cu siguranță că la Titu mai există Organizație, chiar am avut o întîlnire la Titu cu peste 50 de membrii ai partidului din Organizația Titu… Și acolo urmează să clarificăm lucrurile și urmează să facem alegeri. Primarul este membru al Organizației, nu neam întîlnit pentru că dumnealui este plecat în concediu, dar voi reveni”.

„Prefer să nu comentez declarațiile parlamentarilor”

Ludovic Orban a abordat, în mod diplomat și împăciuitor, și problema neînțelegerilor care există între parlamentarii PNL de Dâmbovița și conducerea liberală a județului. „Nu cred că este vorba de o relație tensionată între parlamentari și conducerea PNL Dâmbovița, parlamentarii PNL au fost aleși în județul Dâmbovița de alegătorii Partidului Național Liberal și ei trebuie să acționeze împreună cu Organizația Județeană pentru reprezentarea cetățenilor care le-au încredințat votul și de asemenea pentru a convinge cât mai mulți cetățeni că PNL poate să-i reprezinte și are soluțiile potrivite pentru rezolvarea problemelor lor. Prefer să nu comentez declarațiile parlamentarilor, eu acționez în conformitate cu obiectivele fundamentale ale partidului, care au fost definite la Congres și în baza prevederilor statutare”

„În linii mari sunt mulțumit de modul în care se face opoziție, dar sigur că există întotdeauna loc de îmbunătățiri”

„Am fost la Titu, voi avea o întâlnire cu Biroul Politic Județean, după care voi merge la Pucioasa și la Bezdead, unde sunt zilele localității și terminăm la Găești și la Petrești. Voi discuta toate detaliile pe de-o parte de pregătirea alegerilor în bune condiții, toate chestiunile legate de campania privind pilonul II de pensii și în general de toate obiectivele stabilite pentru Organizație în decizia organismelor statutare la nivel național și de asemenea modalitatea de abordare a bătăliei cu PSD, având în vedere că ne confruntăm aici cu un partid de guvernământ care folosește o mulțime de mijloace neortodoxe, de multe ori ilegale, pentru a intimida opoziția și pentru a încerca să diminueze opoziția care există în societate. În linii mari sunt mulțumit de modul în care se face opoziție, dar sigur că există întotdeauna loc de îmbunătățiri. Odată ce vor fi aleși noi lideri și la nivel municipal, mai ales în Târgoviște și la Moreni, vom organiza mai eficient lucrurile, vom asigura o legătură permanentă între consilierii noștri și cetățenii localităților respective, vom avea mai mule proiecte de hotărâri care să vină în întâmpinarea intereselor cetățenilor din Târgoviște, din județul Dâmbovița și la urma urmei asta trebuie să facem, consilierii noștri chiar dacă sunt în minoritate trebuie să reprezinte interesele oamenilor, trebuie să vină cu proiecte și soluții”, a concluzionat, președintele PNL, Ludovic Orban.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale