Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



10.10.2019 00:09

Editorial sportiv: Lovitura de la colț


A A

Lucrurile merg în direcția bună

Lucrurile merg în direcția bună

COSTIN MIHAI

 


 

Viorel Moldovan i-a cucerit pe fanii Chindiei după o serie senzațională, cu trei victorii consecutive în Liga 1, cifre record pentru fotbalul târgoviștean. „Comisarul” a reușit să transforme o echipă cu o medie de pestedouă goluri încasate, întruna care nu mai primește gol de patru etape. După 12 runde, Chindia este poziționată peste FCSB și Dinamo, la un singur punct de locurile care ducîn play-off. După un început dificil la Liga 1, când ajunsese în postură de „lanternă roșie”, formația târgovișteană emite acum pretenții la minicampionatul de elită, unde se joacă pentru pozițiile care duc în cupele europene. Pe cât d-e repede curg succes ele în dreptul Chindiei, pe atât alert decurg lucrările efectuate de autorități la nivelul infrastructurii. Până la finalul anului, va fi dat în folosință în zona Complexului Turistic de Natație Târgoviște un teren de antrenament de dimensiuni normale, dotat cu suprafață sintetică, nocturnă și tribune, pentru ca în 2019 să fie gata și modernizarea aproape din temelii a stadionului „Eugen Popescu”. Mai sunt și alte obiectivele de infrastructură de realizat la Târgoviște, însă lucrurile merg pe drumulcel bun, din mai multe direcții.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Ionut la 12.10.2019 21:21

Cu FCSB trebuie jucat prudent.Tinuti bine Coman si Tanase, nu sunt cine stie ce echipa mare. Numai impresia. Acum si Chindia s- a mai calit aici in liga 1. Trebuie sa avem tupeu mare, fara frica, sa- l biruim si pe oierul de Becali daca am rapus "taurul" de la Voluntari. Vad ca i- a si batut intr- un amical Voluntariul. Asa ca noi de ce nu i- am bate...Cu suporterii in spate si cu dorinta de victorie pot face un meci fparte bun. Sa aiba mai multa grija Negut ala ca rateaza exasperant din situatii ideale. Parca viseaza si se gandeste la altceva. Nu este atent, parca in liga 2 era mai rapid. In afara de cele 2 goluri, nu a mai facut nimic. Trebuie incurajat de antrenor. Vad ca Moldovan face ce este bine si respecta toti fotbalistii. Mai rar antrenor ca el. Are bunul simt. Se vrde ca este din Ardeal si ca a jucat la nivel inalt. Pana la urma nu conteaza cine esti, important este caracterul omului pe care il gasim mai rar sau deloc...Mai ales de la Targoviste in jos spre Bucuresti...Diferenta mare de civilizatie... Bafta Chindia si sa va ajute Dumnezeu in tot ceea ce faceti. Succes !


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale