Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



07.08.2019 00:25

Ieri, la reluarea vizitelor pe teren, președintele CJ Dâmbovița a tunat și a fulgerat:


A A

Lucrările la drumul UM Gară, băgate în vi teză

Lucrările la drumul UM Gară, băgate în vi teză

❚ Președintele CJD s-a declarat nemulțumit de ritmul necorespunzător al lucrărilor, în ciuda repetatelor întâlniri prin care executanților li s-a cerut să se încadreze în graficele convenite și să aloce mijloace tehnice adecvate amplorii lucrărilor de executat ❚ Au fost, de asemenea, vizitate șantierele de la două proiecte europene privind reabilitarea drumurilor Fieni- Runcu și Râu Alb-Runcu, derulate prin POR, precum și lucrările de la un alt proiect privind reprofilarea cu rigole


A.V.

 


 

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), Alexandru Oprea, însoțit de directorul general al Direcției Generale Infrastructură Locală, Vasile Dinu, a continuat ieri, 6 august 2019, vizitele de lucru în teren, pentru a verifica stadiul lucrărilor la obiectivele aflate în desfășurare. Prima oprire a fost la drumul de legătură DJ 720E Gara Târgoviște Sud – Centura Municipiului Târgoviște, unde președintele CJD s-a declarat nemulțumit de ritmul necorespunzător al lucrărilor, în ciuda repetatelor întâlniri prin care executanților li s-a cerut să se încadreze în graficele convenite și să aloce mijloace tehnice adecvate amplorii lucrărilor de executat. Pentru remedierea problemelor identificate la fața locului, au fost convocați pentru marți, 13 august 2019, reprezentantul constructorului, proiectantul obiectivului și dirigintele de șantier. Un alt obiectiv vizat a fost drumul județean 712A, pe care se desfășoară lucrări de reabilitare și modernizare, pe o lungime de 4,138 km, în cadrul proiectului „Reabilitare DJ 712A Fieni – Runcu (Bădeni)”, realizat prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, proiect în valoare de 2.236.639,53 lei. De asemenea, a avut loc o oprire pe un alt tronson al acestui drum județean, care face obiectul proiectului ”Reprofilare cu adaos material pietros, rigole profilate DJ 712A Runcu – Râu Alb”, în valoare de 102.960 lei, care se desfășoară pe durata a două luni. Vizita s-a încheiat cu analiza modului în care se desfășoară lucrările de reabilitare și modernizare la obiectivul „Îmbrăcăminte bituminoasă ușoară pe DJ 712A Râul Alb – Runcu”, pe o lungime de 2,750 km. Proiectul este realizat prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020 și are o valoare de 3.685.900,345 lei, potrivit informațiilor transmise printr-un comunicat de presă de Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Să nu ne uităm istoria
Parteneriat solid între CJD și Asociația Comunelor din România
Inaugurare parcare și intrare nouă pentru Parcul Chindia
Din dragoste pentru Basarabia
Restaurarea Școlii de Cavalerie în vederea consolidării identității culturale
Drum inaugurat la Raciu
Festivități de Ziua Poliției Române
Conferință pe tema pericolului drogurilor
Mincinoșii lui Putin (II)
Amenzi uriașe pentru delicte de mediu


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale