Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



28.09.2022 00:20

La Târgoviște,


A A

Lucrări avansate la stadionul „Eugen Popescu”

Lucrări avansate la stadionul „Eugen Popescu”

*Primarul Daniel Cristian Stan a transmis că proiectul a ajuns la 80% din execuție și sunt șanse mari ca partida din 10 decembrie 2022 cu FCSB, vicecampioana țării, să fie primul meci pe noua arenă „Eugen Popescu”

 

Ștefan Khalil


 

Stadionul municipal „Eugen Popescu” a ajuns la 80% din stadiul de execuție! Primarul Daniel Cristian Stan a anunțat data posibilă a inaugurării arenei din Târgoviște! În continuare, lucrările de la stadionul municipal se desfășoară în ritm susținut.

Conducerea Primăriei Târgoviște, reprezentată de primarul Daniel Cristian Stan, viceprimarii Monica Ilie, Cătălin Rădulescu și city managerul orașului, Gabriel Boriga, a efectuat o vizită de lucru la șantierul ce urmărește reabilitarea stadionului municipal. În cadrul acestui moment a fost susținută o conferință de presă din teren, în care edilul șef de la Târgoviște a transmis că proiectul a ajuns la 80% din execuție și sunt șanse mari ca partida din 10 decembrie 2022 cu FCSB, vicecampioana țării, să fie primul meci pe noua arenă „Eugen Popescu”. Primarul a prezentat succint ultimele noutăți privind lucrările la stadionul din Târgoviște.

„Ne aflăm pe șantierul de reconstrucție al stadionului municipal „Eugen Popescu” din Târgoviște. Vom face o analiză foarte obiectivă a lucrărilor care sunt în derulare în acest moment, dar și a unui stadiu de progres, de la conferința de presă anterioară, până acum. (…) După cum observați, tot ceea ce înseamnă elemente de construcție la tribuna nouă sunt acum gata. Avem pus inclusiv peretele exterior de la etajul 1. Acum se lucrează la zona de vopsitorii, instalațiile sunt toate trase, inclusiv la etajul 1. De asemenea, gradenele, cu excepția zonei din centru unde mai avem de lucru, inclusiv la structura metalică, toate gradenele sunt pe poziție, iar dacă vremea ne va permite, săptămâna aceasta sperăm să hidroizolăm și prima parte a tribunei noi și asta va însemna că pe zona de gradene vor rămâne numai scaunele de pus, aceasta fiind ultima etapă. De asemenea, s-a lucrat la structura tribunei oficiale, veți vedea că s-a modificat puțin datele problemei, urmând ca în perioada următoare să se intre la tot ceea ce vizează pavaj și mă refer la gresie, la șapele care urmează să fie turnate în anumite zone, la hidroizolația de la cele două terase. Undeva, luna viitoare o să înceapă și montarea acoperișului, care va dura cu totul, inclusiv cu membrana aceea specială, care va acoperi integral tribuna nouă, probabil 30 de zile din momentul în care va începe montarea practic a ultimelor elemente de acoperiș. La tribuna veche sunt toate scaunele montate. Sunt puse inclusiv corpurile de iluminat, în mare parte a tribunei, instalațiile sanitare, unde nu ar mai fi multe lucruri de făcut. Sunt montați și turnicheții de acces pe zona tribunei vechi, din spre strada Justiției. Gardul este finalizat în proporție de 95%. Se montează și turnurile de televiziune acum, care vor fi utilizate pentru transmisiile Tv. (…) Noi sperăm și facem tot ceea ce putem ca meciul cu FCSB de pe 10 decembrie să-l avem aici, pe arena „Eugen Popescu”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

ANUNȚ DE VÂNZARE a acțiunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Industria de Apărare se repune pe picioare
Sute de amenzi în razie rutieră de amploare
Primarii de la Butimanu și Lungulețu au trecut la PSD Dâmbovița
Păi ce, e de colo să ai șefia NATO pe mână!?
CJAS Dâmbovița, în "furtuna" controalelor
Întreruperi de energie electrică programate
Târgoviște-Cernăuți, unite prin Romanță
ANUNȚ DE VÂNZARE a acțiunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Alergăm și observăm


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Păi ce, e de colo să ai șefia NATO pe mână!?

George Coandă


Herr Klaus Werner Iohannis, încă președintele României (după unii umoriști răi de gură, Românabsurdistan, și, poate că mă veți acuza de lipsă de… patriotism, cu care sunt de acord), deunăzi, după ce a dat o fugă până-n Muntenegru, ca să-și mai adauge pe agenda sa de neobosit globe-trotter încă un stat, fie el cât un județ, așa, pe după-amiază, de la pupitrul... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale