Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.06.2020 00:09

Proiect interesant


A A

Luceafărul Târgoviște, creația lui Ionuț Iugulescu

Luceafărul Târgoviște, creația lui Ionuț Iugulescu

❚ Fostul candidat la șefia AJF Dâmbovița a rămas cu atenția îndreptată tot sectorul juvenil, dar de această dată și-a format propriul club, Luceafărul Târgoviște, acolo unde au apărut momentan grupele 2012, 2013 și 2014 ❚ „Sunt obișnuit cu greul, vreau să fac ceva frumos cu acest club. Momentan, avem în jur de 35 de jucători la club, am început să îi organizez pe ani” ❚ „Cei mici sunt dornici de mișcare, sunt plini de energie și le-a fost foarte greu în casă. Momentan, doar eu mă ocup de pregătirea celor mici”

 

COSMIN SAVA

 


 

După un episod neplăcut, când nu a fost asigurată asistență medicală la un meci al juniorilor U16, pierdut la „masa verde” de echipa pe care o antrena, Ionuț Iugulescu a ales să părăsească Chindia Târgoviște. Fostul candidat la șefia AJF Dâmbovița a rămas cu atenția îndreptată tot către sectorul juvenil, dar de această dată și-a format propriul club, Luceafărul Târgoviște, acolo unde au apărut momentan grupele 2012, 2013 și 2014. În acest moment, Iugulescu se ocupă de pregătirea copiilor și are planuri interesante, despre care a vorbit în cadrul emisiunii Sport Show, pe Columna TV.

„Nu mi-a fost teamă de acest pas”

Iugulescu s-a orientat către acest proiect, pentru a avea libertatea de a-și impune filosofia. Acesta spune că a rămas cu regrete după despărțirea de Chindia, dar atenția lui este acum îndreptată spre Luceafărul Târgoviște. „Am vrut să merg pe această cale, cu filosofia mea, cu ideile mele, sper să realizez cât mai multe lucruri. Vrem să-i pregătim pe cei mici pentru sportul de înaltă performanță. Nu mi-a fost teamă de acest pas, am avut de mai mult timp acest gând, dar pentru că am fost prins atât la Chindia, cât și la școală, nu prea am avut timp să mă apuc de documentație, de ceea ce a fost necesar pentru înființarea acestui club. Am renunțat la postul de antrenor de la Chindia, nu mi-a fost ușor, am rămas cu niște regrete, dar până la urmă viața merge înainte și am vrut să merg pe acest drum. Sunt obișnuit cu greul, vreau să fac ceva frumos cu acest club. Momentan, avem în jur de 35 de jucători la club, am început să îi organizez pe ani, a venit această criză și am rămas puțin în aer, am mai vorbit cu părinții. Cei mici sunt dornici de mișcare, sunt plini de energie și lea fost foarte greu în casă. Momentan, doar eu mă ocup de pregătirea celor mici”, a spus Iugulescu.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Chindia – Hermannstadt, un meci de care pe care
Săndoi încearcă să păstreze Chindia în prima ligă
Săndoi ar putea fi eroul unui oraș
Eșec pentru Săndoi la debut
Săndoi are o misiune aproape imposibilă
Chindia joacă ce a fost învățată
Primul meci pentru Săndoi pe banca Chindiei
9 finale pentru Săndoi
Magelan și-o dorește pe Chindia în continuare în Liga I
Moldovan, înlocuit cu Săndoi


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Suverana Indiferență

Dacă e să iau în seamă unele știri transmise de televiziuni, cică, în vremea asta de pandemie fără de sfârșit, s-ar fi reîntors în țară vreo două milioane de români care plecaseră în lumea largă în căutarea unei vieți mai bune, și asta pentru că speranțele și visurile luminoase de la revoluția din ’89 iute s-au spulberat în vântoasele guvernanților capitaliști, fie ei de dreapta, fie de stânga.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale