Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



30.07.2014 16:00

Titu - Chindia, derby-ul marilor orgolii


A A

LIVE TEXT - Chindia a învins Urbanul în ultimele secunde ale jocului

LIVE TEXT - Chindia a învins Urbanul în ultimele secunde ale jocului

UPDATE

 

Final de meci

Min. 90+4 0-1 Corbu a respins greșit o minge, Pătru se afla pe traiectorie, i-a pasat inteligent la întâlnire lui Cherchez, care l-a depășit bine pe Iordan și a marcat în poarta goală

Min. 89 - Ocazie mare pentru Urban Titu. C. calofir, singur în centrul careului, a trimis slab pe jos, iar Omuț a reținut fără probleme

Min. 84 - Cârstea este înlocuit cu Ivașcu

Min. 84 - Cartonaș galben Cârstea

Min. 79 - Primul șut pe poartă pentru Urban Titu, autor Cârstea

Min. 79 - Cartonaș galben Neguț

Min. 75 - Cherchez șutează în forță, însă se opune Iordan

Min. 70 - Petculescu este înlocuit cu Neguț

Min. 69 - Ocazie mare pentru Chindia, Popa l-a servit ideal pe Săndulescu în centrul careului după o acțiune pe partea dreaptă, care a tras slab la colțul scurt, de unde a respins Iordan

Min. 65 - Eliminare și la Urban Titu. Butoi vede cel de-al doilea cartonaș galben după un fault la mijlocul terenului

Min. 64 - Penescu este înlocuit cu C. Calofir

Min. 62 - Cea mai mare ocazie a meciului, Pătru a executat o lovitură liberă de la 20 m, însă șutului nu a avut forță, iar Iordan a respins

Min. 61 - Cartonaș galben Butoi

Min. 46 - Schimbare la Chindia. R. Dobre este înlocuit cu Săndulescu

A început repriza a doua

S-a încheiat prima repriză

Min. 43 - Cartonaș galben R. Dobre

Min. 27 - Ispas primește al doilea cartonaș galben după o intrare neglijentă la mijlocul terenului și este eliminat

Min. 25 - Cartonaș galben Pîslaru

Min. 18 - Cartonaș galben Ispas

Min. 7 - Cartonaș galben Corbu

Min. 4 - Voinea trimite din lovitură liberă, din zonă centrală, puțin peste poartă

Min. 1 - start de meci

Echipele de start:

Urban: Iordan – Pîslaru, Ștefănescu, Butoi, Mirescu, Dicu, Penescu, Corbu, Rădescu, Cârstea, Petculescu. Rezerve: Dumitrescu – T. Calofir, C. Calofir, D. dobre, Ivașcu, Stan, Neguț. Antrenor: Adrian Neaga.

Chindia: Omuț – Pătru, C. Dinu, Ispas, Cernea, R. Dobre, Voinea, Anton, Grigore, Cherchez, Popa. Rezerve: Cristică,  B. Dinu, Neacșu, Roman, Lungu, Nisipeanu. Antrenor: Nicu Croitoru.

Partida este condusă de o brigadă de arbitri formată din Alexandru Filip (Târgoviște) - Emil Mateescu și Bianca Florea (ambii Ploiești)

 


 

Urban Titu - Chindia Târgoviște: Live Text de la 17.30 - www.jurnaldedambovita.ro

 

UPDATE 16.30: Jucătorii lui Urban Titu joacă astăzi un meci de totul sau nimic. Surse din jurul echipei au dezvăluit și discuțiile purtate de jucători și antrenori înaintea meciului cu Chindia. „Există o primă pentru băieți. Când a venit Rică antrenor, au stabilit un regulament de ordine interioară atât pentru jucători, cât și pentru antrenori. În dreptul fotbaliștilor s-au acumulat câteva amenzi. Jucătorii au zis că dacă bat, să le fie tăiate amenzile. Însă, antrenorul le-a transmis că nu contează rezultatul, însă dacă va vedea determinare, le va tăia amenzile, le va oferi un bonus financiar și îi va lăsa și trei zile la mare. Însă, le-a mai spus că dacă vor pierde și nu va vedea determinare, atunci le va dubla amenzile”

 


 

UPDATE 16.00: Suporterii Chindiei sunt așteptați la Titu, cu toate că nu au solicitat clubului să le pună la dispoziție un mijloc de transport. La meci și-a anunțat prezența și primarul interimar al municipiului Târgoviște, Ciprian Prisăcaru.

Jucătorii târgovișteni nu vor evolua pe nicio primă.

Chindia mai pregătește un transfer cu greutate! Asta, după ce i-a achiziționat deja pe Popa și Cernea.

 

Urmează: Dezvăluiri de senzație din vestiarul celor de la Titu.

 

 


 

UPDATE 15.30: Jucătorii Chindiei au plecat în acest moment din campusul universitar spre Titu. Sosirea la stadionul "Orășenesc" din Titu va fi în jurul orei 16.15.

Din păcate, din cauza ședinței ordinare de astăzi, de la 16.00, niciun reprezentant al Consiliului Județean nu va putea fi la meci.

Totuși, există alternativă: Live Text-ul de pe site-ul nostru Zâmbet

În aceste momente, la stadionul din Titu își fac apariția jucătorii convocați de Rică Neaga pentru acest meci.

 

Urmează: Ultimele informații de la Chindia!


 


 

UPDATE 15.00: Urban Titu a rezolvat transferul a doi fotbaliști importanți, care s-ar putea regăsi în "11"-le de start al lui Adrian Neaga. Este vorba de Dicu și Iordan.

"Chiar acum am fost la Federație, unde i-am și legitimat pe cei doi. Acum merg să le pun și viza medicală, ceea ce e o simplă formalitate", a transmis Gheorghe Ioniță.

Președintele Urbanului a încercat și un pronostic: "Astăzi vom câștiga. Nu dau scorul, eu de obicei mă feresc să dau scoruri exacte".

 

Urmează: Noutăți în programul Chindiei


 

UPDATE 14.30: Dragoș Cernea, Dani Popa, Iosif Cristică și Bogdan Dinu sunt rezolvați! Cei patru fotbaliști pot fi folosiți astăzi la Titu. Croitoru nu și-a dat încă acceptul să-i transfere pe Daia și Mihai Popescu, ținând să-i urmărească în continuare, pentru a fi convins că merită să facă parte din lotul Chindiei.

 

Urmează: Noi detalii de la Titu.

 

 


 

UPDATE 14.00: Rică Neaga are o după-amiază agitată. Chiar și acum antrenorul argeșean încearcă să rezolve doi jucători pentru jocul de azi. Este vorba de Dicu și portarul Alexandru Iordan, în dreptul căruia încă există ceva probleme cu cartea verde, necesară pentru legitimare.

Lotul de 18 creionat de Neaga: Iordan, Dumitrescu, Ghețu – Pîslaru, T. Calofir, Ștefănescu, Butoi, Mirescu, Dicu, Militaru, Ilie, Penescu, Ivașcu, Roberto Dobre, Corbu, Rădescu, Petculescu, Neguț, C. Calofir, Cârstea

 

Urmează: Noi informații din tabăra Chindiei


 


 

UPDATE 13.30: S-a încheiat primul antrenamentul Chindiei din ziua meciului, la care au participat jucătorii care nu vor prinde lotul pentru partida de astăzi. După ce vor servi masa de prânz, fotbaliștii târgovișteni vor merge la odihnă în cantonamentul de la campusul universitar.

 

Târgoviștenii care vor să vadă meciul pe viu și nu au un mijloc de transport propriu, pot apela la transportul în comun. Plecarea de la Târgoviște spre Titu se face din stația poziționată pe str. Colonel Băltărețu. Ultimul microbuz până la ora meciului este de la 16.00, iar la Titu se ajunge într-o oră, fix cu 30 de minute înainte de startul jocului.

Ultimul microbuz din Titu spre Târgoviște este la ora 21.00!

Prețul unui bilet este 6 RON!

 

Urmează: Noutăți din tabăra celor de la Titu

 


 

UPDATE 13.00: Partida va fi condusă la centru de târgovișteanul Alexandru Filip, fost jucător în Liga I. Pentru tânărul arbitru dâmbovițean este cel mai important meci al carierei. El va fi ajutat de doi asistenți din Ploiești: Emil Mateescu și Bianca Florea.

Lotul de 18 al Chindiei: Omuț, Cristică - Pătru, Ispas, C. Dinu, Cernea, B. Dinu, R. Dobre, Anton, Voinea, Grigore, Cherchez, Nisipeanu, Lungu, Neacșu, Popa, Săndulescu, Roman.

Dacă cei patru anunțați mai devreme nu vor fi legitimați în timp util, atunci Nicu Croitoru îi va înlocui cu juniori.

 

Urmează: Programul Chindiei din ziua meciului.

 

 


 

UPDATE 12.30: Ambele echipe au jucători indisponibili pentru acest meci, din cauza accidentărilor. 

Chindia nu se va putea baza pe serviciile lui Vătavu, care abia a revenit la antrenamente, în timp ce Urban nu îl va putea folosi pe Lică. Așadar, probleme la fundașii centrali în ambele tabere.

Ceva emoții sunt și în dreptul lui Cernea, care a suferit o entorsă la antrenamentul de luni. Prezența lui este incertă în acest moment.

Tot la Chindia, Nicu Croitoru încă așteaptă vești de la Federație în privința a patru jucători: Popa, Cernea, Bogdan Dinu și Iosif Cristică, în speranța că vor fi legitimați până la ora meciului. Altfel, va trebui să apeleze la juniori.

 

Urmează: Brigadă de arbitri specială pentru acest meci și lotul de 18 al Chindiei!

 

 


 

UPDATE 12.00: Mai sunt cinci ore și jumătate până la startul jocului.

Organizatorii pregătesc câteva surprize, printre care și un program de meci, lucru pe care nu l-am mai observat de sezoane bune în fotbalul dâmbovițean. Sunt așteptați peste 1.000 de spectatori. Față de stagiunea precedentă, Titu va avea un crainic, care va informa asistența cu detalii despre meci.  

Urmează: Noi informații din ambele tabere. Cu ce probleme de lot se confruntă antrenorii. 

 

 


 

Miercuri, 17.30, stadionul "Orășenesc" din Titu. Cupa României, turul II. Acestea sunt coordonatele meciului așteptat cu sufletul la gură de toți microbiștii dâmbovițeni.

Pentru partida dintre Urban Titu și Chindia Târgoviște, "Jurnal de Dâmbovița" vă pregătește ceva cu totul special.

Începând de la prânz, veți putea afla toate informațiile înaintea meciului: atmosfera din ambele tabere, ultimele reacții, echipele de start. Toate, incorporate într-un format nou, modern, stil "Live Blog".

O dată cu startul jocului, secțiunea se va transforma în "Live Text", unde veți avea posibilitatea să urmăriți desfășurarea celor mai importante faze.

 

Jurnal de Dâmbovița



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale