Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.06.2015 10:50

Unirea Bascov - FC Aninoasa, un meci cât pentru o promovare


A A

LIVE BLOG | Cum este atmosfera. În câteva minute, garniturile de start

LIVE BLOG | Cum este atmosfera. În câteva minute, garniturile de start

UPDATE 17.00 

Atmosfera este foarte plăcută, iar micuța tribună este arhiplină. Cerul este înnorat, au căzut primele picături de ploaie.

Arbitri: Cătălin Buși (Râmnicu Vâlcea) – Alexandru Mihăiță (Râmnicu Vâlcea), Marian Truță (Sirineasa - Vâlcea). Observatori FRF: Ștefan Poenaru și Olivian Capră (ambii din București).

 


 

UPDATE 16.30

Mai avem mai puțin de o oră până la startul jocului. Autocarul cu jucătorii Aninoasei a ajuns deja la stadionul din Valea Ursului.

În acest moment, jucătorii au ieșit la inspecția gazonului. Atmosfera este destul de liniștită. Cei doi portari, Șerban și Bărboiu, execută deja primele mișcări de încălzire.

Suporterii din Aninoasa au ajuns deja la stadion și se pregătesc să-și ocupe sectorul din tribună rezervat de organizatori.

 

Urmează: Vreme perfectă pentru fotbal! În curând, echipele


 

UPDATE 16.00

Primarul Constantin Maricescu ne-a obișnuit cu naturalețea cu care tratează evenimentele, în special cele sportive, dar mai ales cele importante.

Meciul de astăzi, indiferent de scor, va intra definitiv în istoria micuțului club de lângă Târgoviște.
Edilul-șef din Aninoasa a prefațat partida prin declarațiile sale autentice.

„Băieții sunt pregătiți pentru marea performanță. Atâta timp cât cel mai emoționat jucător la meciuri cu miză mare nu a avut emoții, la Diță mă refer, vă dați seama că ceilalți nu au treabă. Eu zic că până acum ne-am mobilizat bine. De odihnit, am făcut-o cu mare grijă, pentru că am multe probleme administrative și pe lângă acestea, a mai venit și cea cu fotbalul. Eu cred cu siguranță că vom câștiga. Nu primim gol, ci vom marca. Nu știu cine, probabil că jucătorul care se va afla în fața porții, cu mingea la picior” – Constantin Maricescu, primar Aninoasa

 

Urmează: Mai este o oră până la meci. Ce fac jucătorii celor două echipe!


 

UPDATE 15.30

Pentru acest joc, Remus Gâlmencea și-a pregătit special jucătorii. Pentru a se acomoda la condițiile terenului de astăzi, antrenorul celor din Aninoasa i-a dus pe jucători pe terenul 2 al stadionului „Eugen Popescu”.

De asemenea, Aninoasa a folosit toate facilitățile arenei târgoviștene.

 

„Noi mergem să dăm gol. Asta este cel mai important. Trebuie să ne apărăm cât mai sus, să nu facem faulturi multe. Vor fi probleme, pentru că atunci vor apărea mingii înalte, unde ei au atacanți rapizi și speculativi. Singura lor variantă asta ar fi, faulturile. Dar eu sper să le dăm gol repede, să le turnăm plumn în picioare” – Remus Gâlmencea, antrenor FC Aninoasa

 

„Eu pregătesc meciul ca întotdeauna, adică la victorie. Vrem un scor de promovare. Eu nu sunt cu pronosticuri, ne interesează doar Liga a III-a, indiferent de cum va fi obținută. Aninoasa este o echipă bună, dar ținând cont că au jucat în superioritate numerică, plus că au marcat în prelungiri, nu e de speriat” – Alin Lipa, antrenor Unirea Bascov

 

Urmează: Primarul Constantin Maricescu iese la rampă cu o nouă declarație surprinzătoare


 

UPDATE 15.00

La Aninoasa, Unirea Bascov a fost încurajată de 200 de suporteri, care au făcut deplasarea în Dâmbovița cu un autocar pus la dispoziție de primărie. Pentru retur, fanii campioanei își vor putea susține favoriții chiar de la fața locului.

Primăria din Aninoasa va pune la dispoziție două autocare: unul de 56 de locuri, altul de 50 de locuri. Se va pleca din fața Centrului Cultural Aninoasa, la ora 15.00. Cu transportul asigurat de autoritățile locale, cei care vor dori să susțină echipa lui Gâlmencea, o pot face fără probleme.

De asemenea, mai există varianta drumului cu mașina, Bascov fiind situată la aproximativ 90 de kilometri de Târgoviște.

 

Urmează: Antrenorii Remus Gâlmencea și Alin Lipa se duelează din nou


 

 

UPDATE 14.30

Fotbaliștii dâmbovițeni au terminat mini-cantonamentul de la Centul Cultural din localitate. Jucătorii au servit cele două mese, au încheiat orice joc, iar acum sunt gata de drum.

Componenții lotului, alături de staff-ul tehnic, vor parcurge aproximativ 90 de kilometri până la Bascov. Sosirea este programată pentru ora 16.00.

 

Urmează: Aninoasa va avea galerie la Bascov! 

 

 


 

UPDATE 14.00

Gheorghe Stancu este unul dintre cei mai vechi primari argeșeni. Și din acest punct de vedere, Bascovul se aseamănă cu Aninoasa, pe lângă poziția geografică și importanța socio-economică.

Edilul-șef vrea să-și vadă echipa în Liga a III-a.

„Am ajuns aici, deci ne dorim promovarea. Aninoasa pornește cu victorie, dar șansele sunt egale. Noi sperăm să nu primim gol. Eu merg pe un 2-0 sau 3-1, chiar dacă nu vă prea convine. Și eu, și domnul Maricescu, într-un fel ne închinăm să câștige echipa, dar în alt fel ne gândim ce povară este să jucăm în Liga a III-a, pentru că acolo costurile sunt ridicate, intervin salarii și alte lucruri” – Gheorghe Stancu, primar Bascov

Bascovul se află în partea de nord a Piteștiului și reprezintă pentru municipiul reședință de județ cam ceea ce înseamnă Aninoasa pentru Târgoviște. Bascov este prima localitate pe drumul care leagă Pitești de Rm. Vâlcea, DN 7. De altfel, sunt administrate nu mai puțin de șapte localități: Brăileni, Glâmbocu, Mica, Prislopu Mic, Schiau, Uiasca și Valea Ursului. Populația este în creștere, ajungând în urmă cu trei ani la peste 10.000 de locuitori. Pe raza localității sunt două școli și cinci grădinițe, activând și peste 300 de societăți comerciale.

 

Urmează: Noutăți de la Aninoasa 

 

 


 

UPDATE 13.30 

Alin Călinescu a venit iarna trecută la FC Aninoasa. A fost pariul lui Gâlmencea, care l-a adus de la Bradul Moroeni.

Mijlocașul de bandă în vârstă de 32 de ani a fost unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai dâmbovițenilor în turul cu argeșenii. De partea cealaltă, George Cârstea și-a trecut în cont deja primul gol de la baraj. Cârstea a mai jucat la FC Argeș și SCM Pitești.

„Noi ne așteptam să învingem. Chiar dacă victoria a venit târziu, succesul este meritat. Golul plutea în aer și în cele din urmă a venit. Ne așteaptă un retur foarte greu la Bascov. Ne este de ajuns și un egal, pe când ei trebuie neapărat să învingă. În trecut, am mai jucat în Liga a III-a, acum vreau să o fac cu FC Aninoasa” – Alin Călinescu, mijlocaș FC Aninoasa

 

„Turul a fost destul de greu, ținând cont că noi am evoluat în inferioritate numerică atâta timp. Aninoasa este o echipă închegată, bună, cu jucători de mare experiență. Putem să reparăm rezultatul din primul meci. În momentul eliminării cred că s-a decis jocul. 2-0, ăsta este pronosticul meu” – George Cârstea, atacant Unirea Bascov

 

Urmează: Primarul din Bascov a vorbit în premieră despre baraj

 


 

UPDATE: 13.00

Atât FC Aninoasa, cât și Unirea Bascov se află cantonate la stadioanele proprii. Jucătorii au terminat jocurile de relaxare.

Acum, antrenorii și staff-ul tehnic își invită fotbaliștii la masa de prânz. Este unul dintre cele mai importante momente ale zilei.

 

Urmează: Călinescu și Cârstea fac avancronica meciului 

 


 

UPDATE: 12.30

Sorin Pahonțu și Nicu Moțoi pot fi considerații eroii Aninoasei în meciul tur de baraj cu Unirea Bascov. Cei doi jucători au fost decisivi, ei marcând golurile victoriei.

Mai întâi, căpitanul Pahonțu a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap sub transversală dintr-o centrare venită din corner de la Ionuț Maican, la trei minute după ce Cârstea deschisese scorul. Apoi, accidentat, Nicu Moțoi a pătruns pe teren și a semnat victoria cu un șut din interiorul careului în minutul trei al prelungirilor.

„Golul reușit de mine a însemnat mult pentru echipă. Nu mergem la egal la Valea Ursului, noi vrem să învingem acolo și să obținem promovarea. Financiar, suntem pregătiți pentru Liga a III-a. Sportiv, mai avem nevoie de câțiva juniori, plus doi-trei jucători de valoare pentru a întări echipa. Intrarea lui Nicu Moțoi a însemnat enorm pentru noi. Ne-a motivat foarte mult” – Sorin Pahonțu, căpitan FC Aninoasa

„Chiar mă așteptam să marchez. La pauza jocului, când scorul era egal, l-am rugat pe Gâlmencea să mă lase să intru, dar nu a fost de acord. Eu am intrat pe teren cu gândul de a marca, de a ajuta echipa. Ne așteaptă un retur foarte greu. Eu zic că șansele sunt egale, 50%-50%. Dacă marcăm acolo, avem șanse mari să câștigăm barajul și să promovăm în Liga a III-a” – Nicu Moțoi, atacant FC Aninoasa

 

Urmează: Noutăți din cele două tabere 

 


 

UPDATE: 12.00

Alin Lipa a programat antrenamente zilnice în săptămâna returului cu Aninoasa. Jucătorii din Argeș au fost foarte matinali și, la fel ca și cei dâmbovițeni, au servit micul dejun.

Antrenorul Unirii Bascov le-a ținut elevilor o scurtă ședință tactică. Cantonamentul în care sunt cazați fotbaliștii gazdelor se află la doar 200 de metri de stadion.

 

Urmează: Marcatorii Aninoasei din tur prefațează meciul cu Unirea Bascov

 


 

UPDATE: 11.30

Remus Gâlmencea a sunat deja adunarea. Jucătorii campioanei Dâmbovița sunt deja la Căminul Cultural din localitate.

Aceștia au servit deja micul dejun. În acest moment, fotbaliștii se relaxează și se pregătesc de prânz.

 

Urmează: Ce fac jucătorii Unirii Bascov 

 


 

Unirea Bascov – FC Aninoasa este meciul care decide promovarea în Liga a III-a. În tur, în Dâmbovița, echipa lui Gâlmencea s-a impus cu scorul de 2-1, grație golurilor marcate de Sorin Pahonțu și Ionuț Maican. Singura reușită a oaspeților a fost semnată de Cârstea. Bascov a jucat în inferioritate numerică mai bine de o repriză, după ce căpitanul Andrei Linte a primit direct cartonașul roșu pentru fault din postura de ultim apărător. Începând de acum, până la startul jocului, programat de la 17.30, vă vom ține la curent cu toate noutățile din cele două tabere. Când arbitrul va fluiera începutul meciului, dăm drumul la Live Text.

 

Urmează: Primele noutăți din tabăra Aninoasei



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Zomerdit la 21.04.2020 01:21

aulsta
interpride
executivr
supported
komunika
poukazuje
finrer
anscheinend
invariant
blacklisting
agqs
feelinglike
ither
santo
tosses
deprivatiser
resurrection
batzuk
chapels
incursions


Trimis de Zaraslink la 09.04.2020 12:46

coronavirus transmission
http://chloroquine-treatmentforcoronavirus.com/# - aralen
coronavirus quarantine
chloroquine phosphate 250mg
- coronavirus alameda county
coronavirus johns creek


Trimis de PevroKeype la 25.02.2020 23:20

can you buy cialis in hong kong
http://genviagrabst.com - generic viagra for sale
generic cialis non prescription
pills for sale
- cache:akka.ncu.edu.tw/hakka_english/image/top/11/buy-tadalafil.html cialis tadalafil nhs cost
cialis generic canada top posters


Trimis de Zillislycle la 11.05.2019 15:36

essay writing service
essay help

http://bestcbdoil4pain.com - best cbd oil for pain
where to buy cbd oil
http://cbdvapejuice1.com - cbd vape
cbd vape oil
http://cannabisoil-cannabidiol.com - cbd oil benefits
cannabidiol oil
http://walmart-cialis.com - cialis over the counter at walmart
cialis over the counter at walmart
http://viagrawithoutdoctorpres.net - viagra without prescription
viagra without a doctor prescription usa
http://cbdoilforsales.com - cbd oil
cannabidiol oil

best essay writing service
best essay writing service
http://withoutdoctorx.com - viagra without a doctor
viagra without prescription
http://withoutdoctorz.com - viagra without doctor prescription
viagra no prescription
http://xlviagravfs.com - viagra for sale for men
viagra for sale
http://xlviagragen.com - viagra for sale
viagra generic
http://xlviagrabtc.com - viagra for sale
viagra sale
http://gtviagragen.com - buy generic viagra online
viagra for men
http://gnviagravrx.com - viagra generic
generic viagra usa
http://levitranrx.com - generic levitra online
buy generic levitra online
http://levitrastr.com - levitra for sale
levitra 20 mg
http://levitracan.com - levitra 20 mg
generic levitra online

write my essay
essay writing service

write my paper for me
write my paper for me


Trimis de MozganFruby la 15.04.2019 01:37

viagra cialis discount
http://withoutdoctorz.com - viagra without a doctor
universitaire librairie sp cialis es bruxelles
viagra without prescription
- cialis 20mg canada password
ed side effects


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale