Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



18.03.2019 00:19

Editorial


A A

"Listele negre" ale rușinii

GEORGE COANDĂ


Când am văzut-o, și am promovat în editorialele mele cu insistență această imagine paukeristă, ca de femeie-komisar, a Laurei Codruța Kovesi, bag seama că nu am greșit. Se dă de ceasul morții această femeie-komisar, încercând cu disperare, dar și cu tupeu, să iasă basma curată din menghina procuraturii. Nu, nu este vorba despre procuratura aia pe care, după pattern bolșevic, ea a creat-o cu largul concurs al lui Băsescu Traian și, apoi, Iohannis Werner Klaus. Dincolo de prestația sa jenantă, ea trebuie să plătească pentru tot răul pe care l-a făcut. Hai, luați seama acum, când au fost desecretizate „listele negre” ale unei incredibile rușini, repet, de un bolșevism înfiorător, pe care le-a întocmit într-un vrac bizar DNA, păstorită de Kovesi Codruța Laura. „Liste” care, dacă ar fi fost implementate, în totalitate, România ar fi fost considerată, fără niciun dubiu, un gulag al „originalei democrații” valahe. N-o să fac trimitere la oamenii politici, fie de stânga, fie de dreapta, pe care i-a luat în cătare oficina de crimă organizată și de represiune nedreaptă a femeii-komisar, ci am să-mi exprim nedumerirea cu privire la oamenii de presă incomozi care figurează pe ele (mă întreb dacă n-oi fi și eu trecut pe cine știe ce oculte liste, și asta pentru că n-am „iertat” nicio forță politică petrecută pe la guvernare. Oi fi...). Deci, pe aceste „liste negre” bolșevice au fost luați, cum am zis, în cătare, de pildă, Ion Cristoiu, Mihai Gâdea, Mircea Badea, Alecu Racoviceanu și alții. Pentru ce? Simplu, pentru a li se închide gura. Cine nu este cu noi – cu multinaționalele colonizatoare și cu partidele antiromânești, care și-au făcut din Ministerul Public și, mai ales, din DNA, o unealtă necurată – este împotriva noastră. Numai așa se explică acele fascistoide „liste negre”, iar taica Augustin Lazăr și femeia-komisarKovesi Codruța Laura, care, așa cum bine se vede, n-au onoare, ar trebui, la rândul lor, să audă zornăitul cătușelor.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Să nu ne uităm istoria
Mincinoșii lui Putin (II)
Mincinoșii lui Putin (I)
Prioritățile UE în 2025
Capitalism…comunist bruxellez
România în 2025
"Schimbare de gardă" la Universitatea "Valahia"
Mulțumim, Europa!
Păi ce, e de colo să ai șefia NATO pe mână!?
Alergăm și observăm


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale