Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



19.08.2016 00:16

Chiar dacă au anunțat încheierea perioadei de depunere a candidaturilor pentru alegerile parlamentare…


A A

Lista PSD Dâmbovița rămâne încă deschisă

Lista PSD Dâmbovița rămâne încă deschisă
Leonardo Badea, senator PSD

❚ Pe 9 septembrie a.c. este programat un Comitet Executiv Extraordinar, în cadrul căruia toți aleșii locali ai Partidului Social Democrat vor decide prin vot secret cine sunt persoanele care vor alcătui echipa de candidați pentru alegerile din toamnă

A. M. P.


Deși președintele PSD Dâmbovița a anunțat că termenul de depunere a intențiilor de candidatură pentru alegerile parlamentare s-a încheiat undeva la sfârșitul lunii iulie, formațiunea politică face totuși o concesie și continuă să primească dosare de candidatură din partea celor care s-au hotărât mai greu și nu au luat la timp o decizie finală. Ieri, senatorul Leonardo Badea a susținut o conferință de presă la sediul partidului în care a anunțat că alte două persoane și-au depus dosarele de candidatură, după ce s-au consultat cu Organizațiile Locale și au obținut susținerea acestora pentru înscrierea în cursa electorală pentru alegerile parlamentare. Este vorba despre consiliera municipală Oana Vlăducă și consiliera județeană Luiza Greaca, acestea fiind social democratele care au decis aproape pe ultima sută de metri să se lupte pentru un post de deputat în Parlamentul României. Potrivit senatorului Leonardo Badea, lista rămâne deschisă, cel puțin până pe 9 septembrie, atunci când este programat un Comitet Executiv Extraordinar, în cadrul căruia toți aleșii locali ai Partidului Social Democrat vor decide prin vot secret cine sunt persoanele care vor alcătui echipa de candidați pentru alegerile din toamnă.

Lista va fi definitivată de Comitetul Executiv lărgit Senatorul

Leonardo Badea recunoaște că vor mai apărea probabil și alte candidaturi, asta din cauza faptului că multe dintre organizațiile locale ale partidului vor să aibă reprezentare în Parlamentul României, drept pentru care susțin anumite persoane pentru funcțiile de deputați și senatori, așa cum s-a întâmplat și în cazul candidaturii sale, care se pare că a fost hotărâtă de colegii de partid din teritoriu și nu a fost o decizie exclusiv personală.

„Suntem într-un proces în care încă se depun și se primesc candidaturi, chiar zilele acestea au mai fost depuse candidaturi... Vom veni și vom prezenta o listă la zi cu candidaturile care se depun, fiindcă, în urma discuțiilor pe care le avem cu Organizațiile Locale, apar modificări. PSD a încurajat competiția și dorim să fim cât mai mulți cei care candidăm pentru a ocupa posturile respective pe listă, fiindcă și responsabilitatea este foarte mare și nevoia de un rezultat important în Dâmbovița este la fel de mare, iar la nivelul Organizației Județene va exista un Comitet Executiv lărgit cu participarea tuturor aleșilor locali, primari, viceprimari, consilieri locali, care vor vota, în mod secret, și își vor exprima opțiunea, după ce se consultă cu Organizațiile, față de componența listei. Doamna Luiza Greaca și-a depus candidatura, la fel și doamna Oana Vlăducă. Sunt candidaturi noi, dar lista rămâne deschisă. Eu mi-am depus candidatura și am spus de la început că nu este o decizie personală, merg în toate organizațiile partidului, particip la întâlniri cu organizațiile și bineînțeles, colegii mei sunt cei care vor fi determinanți în intenția mea de candidatură. Organizațiile vor să fie reprezentate, sunt zone care își doresc să aibă reprezentanți, pentru că dacă nu ești dorit, te înscrii degeaba în competiție. Vom avea un Comitet Executiv la începutul lunii septembrie în care vom valida dosarele depuse și atunci, bineînțeles, vom intra în linie dreaptă și vom anunța și lista de candidați”, a declara senatorul PSD, Leonardo Badea.

Adrian Țuțuianu, Alexandru Oprea și Leonardo Badea sunt în momentul de față intențiile de candidatură pentru Senatul României, în timp ce pentru Camera Deputaților și-au depus candidatura Rovana Plumb, Carmen Holban, Claudia Gilia, Corneliu Ștefan, Sandu Gabriel, Radu Codruț Ștefănescu, Alexandru Oprea, Luiza Greaca și Oana Vlăducă. Ordinea pe listă va fi stabilită în funcție de voturile pe care candidații le vor obține de la aleșii locali ai partidului în ședința Comitetului Executiv Extraordinar din luna septembrie.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale