Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



06.07.2016 00:18

Alegerile parlamentare nu-i lasă pe social democrații dâmbovițeni să intre în vacanță


A A

Lista candidaților la parlamentare, finalizată în luna august

❚ Între 10 iulie și 25 iulie, va avea loc depunerea declarațiilor de candidatură ❚ Între 25 iulie-5 august va avea loc analiza candidaturilor depuse, iar validarea lor într-o Conferință Județeană se va face până pe data de 15 august, a declarat președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu

ANA MARIA POPESCU


În mai puțin de o lună și jumătate, PSD Dâmbovița va stabili lista candidaților organizației județene pentru alegerile parlamentare din toamnă! Lista nu va fi însă stabilită de conducerea județeană a partidului, ci există un întreg calendar de activități pentru desemnarea celor care vor candida din partea PSD Dâmbovița pentru posturile de senatori și deputați.

„În privința desemnării candidaților pentru Parlament, miercuri, 6 iulie a.c, am convocat ședința Biroului Permanent Județean. Ședința are pe ordinea de zi o informare privind lucrările CExN al PSD, o informare privind constituirea consiliilor locale, alegerea viceprimarilor și alianțele pentru majorități, acolo unde este nevoie. Până astăzi, avem 41 de viceprimari și estimăm undeva la 66-69 de viceprimari, sunt câteva localități în care discutăm și negociem. De asemenea vom avea pe ordinea de zi un proiect de hotărâre privind stabilirea cuantumului cotizației pentru organizațiile PSD pentru alegerile parlamentare și asigurarea surselor de finanțare necesare. Vom avea și o informare privind situația financiară a partidului. De asemenea vom stabili câteva măsuri organizatorice privind desemnarea candidaților organizațiilor județene pentru alegerile parlamentare. Calendarul acțiunilor pentru alegerile parlamentare este următorul: până pe data de 10 iulie vom informa toate organizațiile locale cu privire la desemnarea de candidați pentru parlamentare, între 10 iulie și 25 iulie va avea loc depunerea declarațiilor de candidatură, deci cei care vor să candideze trebuie să-și depună o intenție, în perioada 25 iulie-5 august vom analiza candidaturile depuse, iar validarea candidaturilor într-o Conferință Județeană cu participarea tuturor aleșilor partidului, prin vot secret va avea loc până pe data de 15 august 2016”, a declarat președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu.

Candidaturile vor trece și prin CExN al PSD

„Candidaturile vor face obiectul și unei discuții și în cadrul Comitetului Executiv Național al PSD care va avea loc în prima parte a lunii august, data nu este încă stabilită. De asemenea vom aproba programul de precampanie electorală, în principiu în luna iulie parcurgem aceste etape legate de desemnarea de candidați, constituirea consiliilor locale și alegerea viceprimarilor, vom face o analiză în luna iulie și august a rezultatelor obținute la alegeri cu precădere în organizațiile în care nu am reușit să câștigăm primăriile și am avut rezultate slabe, vom lua și măsuri de înlocuire a unor conduceri de organizații locale, vom declanșa un proces de alegeri interne în partid la acele organizații unde avem conduceri interimare, vom reorganiza structurile PSD-ului și vom revedea componența aleșilor Ligii Aleșilor Locali pentru că avem primari noi care trebuiesc introduși în această structură, vom participa la activitățile din teritoriu și vom organiza la sfârșitul lunii august un program de instruire cu activul partidului. Eu am anunțat în urmă cu două săptămâni pe colegii mei din Biroul Permanent Județean să se pronunțe dacă vor să candideze, nu am avut încă o solicitare oficială. Sunt și oameni din teritoriu care vor să candideze ... Mi-e greu să mă pronunț eu astăzi cine va candida, aștept să se depună toate declarațiile de intenție”, a declarat președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița
Organizația PRO România Dâmbovița se alătură PSD
Florea Mușat, primarul comunei Băleni, a trecut la PSD Dâmbovița
Potlogi va beneficia de 43 km de rețea de apă și 27 km de rețea de canalizare
PSD Găești anunță planul electoral
Gura Foii va avea apă și canalizare în scurt timp
Centura ocolitoare, în drum spre finalizare
Investiții în infrastructură pentru anul 2024
Necesitatea plafonării prețurilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale