Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



16.04.2015 00:09

Editorial sportiv :: Lovitura de la colț


A A

Liga scandalurilor

Liga scandalurilor

MĂDĂLIN RĂDUCU

 


 

Nu trebuie să fii implicat foarte mult în fenomenul fotbalului județean ca să nu observi și de la distanță un aspect ce tinde să generalizeze starea de fond. Se vede de la o poștă că fotbalul păstorit de Tudor Emil e plin de scandaluri.

Spațiul de aici e foarte mic pentru o analiză completă a cauzelor care au dus către această situație catastrofală, însă ele pleacă de peste tot: echipe, jucători, oficiali, arbitri și, în special!, conducători (adică organizatori). Să le luăm pe rând. Mai întâi, Produleștiul se retrage din campionat și bifăm o premieră în Liga a IV-a. Apoi, Urziceanca încinge spiritele, după care Cobia nu se prezintă. Bilă neagră.

În etapa organizată week-endul trecut, Bogdan Matei a încasat-o rău de tot la Șelaru, iar Mihai Zaharia, jucător la Cătunu, a ajuns la spital cu fractură de pomete, după ce a fost lovit de un jucător de la Brezoaele. Nu ajunge? Mergem iar la echipe. La Simang Bilciurești problemele persistă, în timp ce Șelaru amenință cu retragerea din campionat. Cam acestea sunt evenimentele, prezentate sumar, petrecute în ultimele două săptămâni în fotbalul județean. În cazul unora, gravitatea e dusă la extrem. Din lista prezentată mai sus, cei implicați sunt jucători, oficiali, arbitri, echipe.

Până acum, niciun semn din partea organizatorilor. Ar fi mai bine ca aceștia să se implice mai mult pe zona sancțiunilor, a deciziilor. În această zonă, tăcerea e cruntă, nimeni din AJF nu schițează nimic, nici măcar o cât de mică declarație. CCD-ul lui Stroe a început de vreo două ședințe să dicteze suspendări drastice, de câte 16 etape, dar priviți și cealaltă parte a sancțiunilor, pe linie financiară. Jucătorii respectivi vor trebui să plătească doar câteva sute de lei, bani care oricum vor veni din bugetul clubului, niciodată din buzunarul propriu. Și aici este o temă amplă de dezbatere, cu sancționarea mai drastică din punct de vedere financiar. De ceva vreme, tot suntem „aburiți” că AJF Dâmbovița performează și că are cele mai multe echipe, dar degeaba există cantitate, fără pic de calitate. Aici beneficiile merg într-o singură direcție. La final, un amănunt interesant.

Dacă instituția lui Tudor e atât de modernă, încercați să navigați pe „site-ul” AJF Dâmbovița și vă veți convinge de ce președintele citește cuvântul dintre ghilimele exact cum se scrie. La final, nu dați „close”, ci încercați și alte portale. Veți descoperi că acolo sunt înregistrate și contabilizate cartona șele galbene, roșii, chiar și minutele jucătorilor. Nu mai vorbim de loturi sau arbitri.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de arbitru la 17.04.2015 18:11

Unde este Mihalachioiu care pana acuma critica pe toata lumea.Acuma TACE ptr.ca sef la arbitrii este NEGOESCU al carui sluga este si care are grija ca nevasta lui sa aiba delegare etapa de etapa.El face delegari(Negoescu)
si face gafe mult mai mari decat cei dinainte.Noi arbtrii santem nemultumiti ca niciodata,ptr.ca ne chinuim sa luam testele si sant delegati
cei care nu au luat testele.Sa-i fie rusine lui Negoescu!!!!!!!!!!Are cumva interese????????????Cei dinainte santem convinsi ca nu au avut ptr. ca primordiali erau cei care au luat testele si apoi ceilati.


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDĂ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rămâne o dată fatidică în istoria niciodată liniștită a umanității. Iranul ayatollahilort fundamentaliști a atacat cu o ploaie de drone și de rachete Israelul. A fost, se poate spune fără nicio urmă de glumă, un atac dinainte anunțat. De multă vreme, Teheranul, însă, nu a avut la îndemână un „casus belli”, fie și jucat la... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale