Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



17.05.2022 00:09

S-a jucat o nouă etapă


A A

Liga a 4-a intră în linie dreaptă

Liga a 4-a intră în linie dreaptă

* Surpriza  etapei a venit la Crețu, acolo unde gazdele s-au impus cu 4-3 în fața Viitorului Voinești

 

Sâmbăta trecută s-au disputat partidele din cadrul etapei cu numărul 30 din acest sezon de Liga a 4-a. În ultima rundă disputată, CSM Fieni și Unirea Bucșani au stat. În cele șapte meciuri disputate s-au marcat 33 de goluri, iar bilanțul rezultatelor a fost următorul: șase victorii au fost obținute de gazde, oaspeții s-au impus o singură dată, nefiind înregistrat vreun rezultat de egalitate. În deschiderea etapei, s-au jucat și partidele din Campionatul Județean U19, fiind înregistrate următoarele rezultate: Recolta Gura Șuții - Viitorul Răzvad 6-5, Voința Crețu - Viitorul Voinești 3-3, Urban Titu - ACS Burduca 14-3, Steagu Roșu Colacu - Roberto Ziduri 8-0, Voința Vișina - Progresul Mătăsaru 12-4, Străjerii Târgoviște - Unirea Ungureni 3-0 (neprezentare) și FC Brezoaele - Flacăra Șuța Seacă 11-2.

Meciuri interesante 

Roberto Ziduri este singura echipă care a reușit să se impună în deplasare în ultima etapă, reușind să câștige cu 3-0 pe terenul celor de la Steagu Roșu Colacu. Recolta Gura Șuții a câștigat cu 4-1 meciul cu Viitorul Răzvad, Voința Vișina a învins cu 3-0 pe Progresul Mătăsaru, iar formația Străjerii Târgoviște s-a impus cu 2-0 în fața celor de la Unirea Ungureni. Urban Titu s-a impus destul de ușor în meciul cu ACS Burduca, 4-2, iar FC Brezoaele a trecut fără probleme de Flacăra Șuța Seacă, 5-2. Surpriza  etapei a venit la Crețu, acolo unde gazdele s-au impus cu 4-3 în fața Viitorului Voinești.

Meciurile din etapa următoare 

Echipa din Ziduri ocupă prima treaptă a clasamentului, cu 72 de puncte, patru mai mult decât Străjerii Târgoviște, echipă care are însă un meci în plus disputat. În etapa următoare sunt programate următoarele meciuri: FC Brezoaele - Recolta Gura Șuții, Flacăra Șuta Seacă - Străjerii Târgoviște, Unirea Bucșani - Voința Vișina, Progresul Mătăsaru-Steagu Roșu Colacu, Roberto Ziduri-CSM Fieni, ACS Burduca - Voința Crețu și Viitorul Voinești - Viitorul Răzvad. Unirea Ungureni și Urban Titu vor sta.

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale