Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



23.03.2015 00:17

Pentru că aleșii una spun la partid și alta votează la Consiliul Local,


A A

Liderul PNL Târgoviște și consilierii municipali, la "cuțite"

Liderul PNL Târgoviște și consilierii municipali, la
Iancu Caracota, în atac la consilierii municipali liberali

❚ Iancu Caracota este supărat pe aleșii PNL din Consiliul Local Municipal fiindcă nu au ținut cont de „indicațiile prețioase” de la partid atunci când au votat bugetul local ❚ Deși nu va aplica (deocamdată) măsura excluderii din partid, președintele PNL Târgoviște spune că va fi mult mai atent la activitatea consilierilor municipali liberali

ANA MARIA POPESCU


Mânați de interesele transpartinice, consilierii municipali ai PNL au votat altfel decât le-a „dictat” partidul, susține copreședintele PNL Târgoviște, Iancu Caracota. Liderul fostei organizații PDL Târgoviște, actualmente PNL, susține că deși le-a explicat aleșilor locali liberali cum stă treaba cu bugetul municipiului aceștia una au zis în ședința de la partid și alta au votat în plenul Consiliului Local Municipal.

Liderul PNL Târgoviște a declarat în cadrul unei conferințe de presă că există consilieri liberali care votează doar în funcție de propriile interese, iar această „realitate” este cunoscută la partid.

Deși este total nemulțumit de comportamentul politic al unor aleși locali, co-președintele liberalilor târgovișteni, Iancu Caracota, nu a recurs încă la măsura excluderii din partid a acestora, încă mai analizează situația și spune că de acum înainte se va ocupa cu mai multă băgare de seamă de consilierii municipali.

 

„Domnul Babeu reprezintă probabil interesele lui,

în niciun caz interesele partidului”

„Le-am explicat consilierilor mei realitatea bugetului, aici au spus că au înțeles, s-au dus dincolo și au votat invers. Nu m-ar durea dacă ar fi fost bune și dacă ar fi fost pentru noi. Dar, din păcate... Am mai spus-o și o mai spun, interesele transpartinice la care s-au conectat sunt reale. Dacă un consilier nu înțelege ce spun eu nu pot să-l oblig să aibă încredere în mine. Din păcate, tot ceea ce se întâmplă este împotriva noastră, că ne convine sau nu. De exemplu, domnul Babeu reprezintă probabil interesele lui, în niciun caz interesele partidului. Eu nu merg pe ideea de a exclude pe cineva imediat, la cea mai mică problemă, dar nu suntem naivi să nu știm realitatea și faptul cum se apără și cum fiecare, care este conectat la interesele transpartinice, funcționează. Dacă această echipă ar fi girată de mine în 2012, atunci vă spun că în mod sigur situația la Primăria Târgoviște ar fi fost alta. (...) Unii din consilierii PNL au interese transpartinice. În curând mă voi ocupa mai mult de Consiliul Local și de consilieri”, a precizat Iancu Caracota, copreședinte PNL Târgoviște.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale