Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



18.06.2019 00:18

Moțiunea de cenzură, detonată din Opoziție


A A

Lider PMP Dâmbovița: "Lăsați în pace Guvernul Dăncilă!"

Lider PMP Dâmbovița:

V. S.


Moțiunea de cenzură inițiată de PNL este detonată, în Dâmbovița, chiar din Opoziție. Un lider al PMP Dâmbovița consideră că alianța PSDALDE trebuie lăsată să continue guvernarea până la alegerile parlamentare de anul viitor! Vicepreședintele PMP Dâmbovița și președintele PMP Pucioasa, Emil Pleșa, căci despre domnia sa este vorba, nu este de acord cu acțiunea celor de la PNL și USR, care vor să doboare Guvernul prin moțiunea de cenzură de astăzi și să formeze o nouă majoritate parlamentară prin atragerea de senatori și deputați de la Putere. Deși la nivel central, Partidul Mișcarea Populară (PMP) încurajează acțiunea PNL-USR, la Pucioasa... lucrurile sunt văzute mult diferit. Liderul PMP Pucioasa, Emil Pleșa, consideră că moțiunea de cenzură nu are nicio șansă să treacă, iar despre USR... reprezentantul PMP nu are o părere foarte bună. Ba dimpotrivă, consideră că este partidul SRI și că ,,tinerii au pus botul”.

„USR, partidul SRI-ului”

Despre concedierile masive de personal din sistemul bugetar, de care discută tot mai des cei de la PNL – USR, președintele PMP Pucioasa, Emil Pleșa, consideră că ,,nici nu trebuie să ne facem probleme, pentru că așa sunt partidele de dreapta. Mai ales PNL! Nu înțeleg ce naiba este cu USR –ul ăsta. Eu vă spun, în calitate de om politic, ce naiba doctrină are că este partidul SRI –ului... și cu asta basta.Poate nu-i înțeleg eu, cine știe, dar ca mine sunt mulți. Tinerii au pus botul, ce mai tura vura, asta e realitatea. Dar să-i vedem pe tineri, dacă ajung la guvernare, de ce sunt în stare? Pentru că deocamdată tineretul din ziua de azi a demonstrat că este foarte receptiv la droguri, la alte prostii... Și cu guvernarea asta, eu vă spun clar, ca și președinte PMP Pucioasa și vicepreședinte PMP Dâmbovița, lasă-i mă frate în pace că deocamdată nu ai câștigat alegerile parlamentare, ai câștigat europarlamentarele... Lasă-i în pace să-și ducă mandatul și atunci... Alegeri anticipate nu se pot face pentru că nu-ți permite Constituția... și mai sunt șase luni înainte de alegerile prezidențiale. Dar vizavi de moțiunea de cenzură în primul rând nici nu are cu cine să-i dea jos, pentru că nu au cu cine face majoritate... Ce să faci cu câteva mandate de la PNL, USR și PMP... pentru că minoritățile au fost tot timpul cu cei care sunt la putere... Și cine pleacă de la ciolan cu un an și jumătate înainte?”, atacă tranșant liderul PMP Emil Pleșa.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița
Organizația PRO România Dâmbovița se alătură PSD
Florea Mușat, primarul comunei Băleni, a trecut la PSD Dâmbovița
Potlogi va beneficia de 43 km de rețea de apă și 27 km de rețea de canalizare
PSD Găești anunță planul electoral
Gura Foii va avea apă și canalizare în scurt timp
Centura ocolitoare, în drum spre finalizare
Investiții în infrastructură pentru anul 2024
Necesitatea plafonării prețurilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Haosul public și distrugerea națiunii române

GEORGE COANDĂ


România a intrat într-o periculoasă stare de haos public produsă de o dramatică degringoladă. Vinovații sunt și din lăuntrul său și din afara sa. Iar vinovații din lăuntrul său sunt cei cărora le încredințăm puterea cu mâna noastră, adică prin vot. Lipsiți de demnitate patriotică, de responsabilitate față de cei care le-au încredințat puterea ca să le diriguiască soarta, nu... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale