Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro28.12.2018 00:20

PNL Dâmbovița, la ultima conferință de presă din 2018


A A

Liberalii, mulțumiți de rectificarea bugetară de la CJD

Liberalii, mulțumiți de rectificarea bugetară de la CJD

VIOLETA STANCIU


Președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran și președintele PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu s-au revăzut ieri, pentru ultima dată în anul 2018, cu reprezentanții mass media locală! A fost o conferință de presă destinsă, la liber, ca de sfârșit de an, în care jurnaliștii au întrebat ceea ce au avut de întrebat, iar liderii liberalilor dâmbovițeni au răspuns... ceea ce aveau de răspuns. „Fiind sfârșit de an, sărbători, nu o să începem să criticăm pe nimeni și nici să ne lăudăm că am făcut ceea ce am făcut până acum sau nu am făcut. O să vă asigurăm doar că, din luna ianuarie 2019, o să se simtă mai puternic opoziția în Dâmbovița. O să vedeți că o să înceapă încet - încet să mai apară și oameni noi în echipă. Și în conferințele de presă o să înceapă să mai apară și alți oameni care au ceva de spus”, a declarat președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran. A urmat sesiunea de întrebări și răspunsuri... Despre posibilitatea preluării președinției CJD de către liberali, din cauza disensiunilor care au apărut în interiorul PSD Dâmbovița, liderul PNL Dâmbovița a comentat următoarele... „Am auzit. Sincer, dacă este cazul, nu trebuie să-mi sugereze nimeni. Dacă se va putea acest lucru... o săl facem. De asta suntem în politică, să ne batem pentru a câștiga. Dar, în momentul de față, nu ne-am băgat în această luptă internă a lor, este treaba lor. Pe noi ne interesează că de vreo 20 de ani, cu o mică pauză, au condus ei în Dâmbovița și rezultatele se văd. Este păcat, pentru că un județ, cu potențial, care este atât de aproape de București a rămas în urmă din multe puncte de vedere. În rest, când vom ajunge la momentul respectiv vom vedea ce este de făcut...”, a comentat Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița.

Întrebări și răspunsuri... la liber

De asemenea, acesta a recunoscut că sa întâlnit recent și cu președintele CJD, Daniel Comănescu, iar tema discuției a fost rectificarea bugetară. „Chiar am văzut ce se spunea vizavi de relația cu PSD, că am mers la un moment dat să stau de vorbă cu Daniel Comănescu, președintele CJD. Așa este, și este normal, sunt președintele partidului, a fost o rectificare de buget, m-am dus să văd ce se întâmplă, să nu rămână primarii noștri, ca de obicei, așa fără să fie băgați în seamă. Rectificarea trebuie făcută pentru toată lumea și s-a văzut că a fost făcută, de data aceasta, proporțional pentru toată lumea. Nu mă ascund de nimeni, când am ceva de discutat discut, mie îmi place normalitatea, numi plac lucrurile așa – hai să ne ascundem după degete - . În calitate de președinte sunt obligat să discut cu toți cei care conduc, care sunt la putere sau în opoziție, și voi discuta și în viitor, pentru că obiectivul nostru este să avem un rezultat cât mai bun aici și dacă este posibil, și este posibil în viitor, supremația PSD- ului să înceteze”, a declarat, la Târgoviște, președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Rovana Plumb, revalidată ca președinte PSD Dâmbovița
Lider PMP Dâmbovița: "Lăsați în pace Guvernul Dăncilă!"
Renovarea stadionului "Eugen Popescu", mărul discordiei
Problema pensiilor militare de stat
Record suspect de voturi pentru UDMR
"În România, doctrina nu prea mai contează la oameni"
PRO România prorocește trecerea PSD în opoziție
PNL vrea puterea, dar nu în orice condiții
Rezultate finale în Dâmbovița la europarlamentare și referendum
PNL, dat pe mâna Poliției de partidul lui Cioloș


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Uitatul Eminescu

Știați că pe 15 iunie a.c. s-au împlinit 130 de ani de când Mihai Eminescu a fost așezat de Dumnezeu în Panteonul neamului românesc? A, da, ce întrebare tâmpită! La ce bun să se fi știut? Prin media patriei a bătut un vânt al uitării. Altele au fost prioritățile culturale ale momentului, de pildă… Street delivery.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale