Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



20.06.2016 00:17

Pe finalul mandatului de senator,


A A

Leonardo Badea, președintele Comisiei pentru controlul Curții de Conturi

Leonardo Badea, președintele Comisiei pentru controlul Curții de Conturi
Leonardo Badea, senator PSD

❚ Senatorul PSD va prezida comisia ce are ca scop examinarea rapoartelor de audit financiar ale Curții de Conturi și pentru controlul execuției bugetare anuale al Curții de Conturi

ANDREI VASILIU


Senatorul PSD Leonardo Badea este, începând cu 11 aprilie a.c., președintele Comisiei comune speciale a Camerei Deputaților și Senatului pentru examinarea rapoartelor de audit financiar ale Curții de Conturi și pentru controlul execuției bugetare anuale a Curții de Conturi. Potrivit hotărârii de înființare, noua comisie își va desfășura activitatea pe baza regulamentului propriu de funcționare, aprobat în ședința comună a Birourilor permanente ale Camerei Deputaților și Senatului. Structura este compusă din 6 parlamentari, câte unul din partea fiecărui grup politic din forul legislativ.

Senatorul Leonardo Badea, profesor universitar doctor în domeniul financiar, ne-a declarat despre comisia recent înființată și funcția pe care o deține în cadrul acesteia: „Comisia a fost înființată în luna aprilie a acestui an și are drept scop respectarea unor prevederi legale privind organizarea și funcționarea Curții de Conturi a României în legătură cu verificarea activității rapoartelor de audit depuse și a bugetului anual al instituției. Comisia are câte un reprezentant de la fiecare partid și este o comisie specială comună. Rapoartele Curții de Conturi sunt supuse controalelor, ulterior publicării, ele sunt publicate de Curtea de Conturi și pe site. Voi încerca să reprezint cât mai bine județul Dâmbovița, pe cei care mă cunosc și m-au ales să îi reprezint în Parlament”, ne-a declarat senatorul PSD Leonardo Badea.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale
Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lovituri sub centură… electorale

Din punct de vedere politic electoral, se pare că poporul român nu se poate vindeca, mai ales „clasa politică”, grotescă și iresponsabilă. Au trecut 35 de ani de la ceea ce încă numim „revoluția română”, și visul democrației ideale s-a spulberat în deșertul… deșertăciunilor și rătăcim năuci printr-o Uniune Europeană care, existențial, ne-a aruncat într-un haos distopic.

[citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale