Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



16.07.2014 00:15

Ieri, la Universitatea „Valahia” Târgoviște


A A

Lansarea proiectului Proweb

Lansarea proiectului Proweb
Reprezentatul CJD – Ivan Vasile Ivanoff și primarul Târgoviștei – Ciprian Prisăcaru, alături de managerul de proiect, conf.univ.dr. Iulian Brezeanu

❚ Proiectul este implementat în 28 de județe și este dedicat unui număr de 850 cadre didactice din învățământul preuniversitar – aria curriculară Matematică și științe ale naturii pentru a utiliza multimedia, instrumentația virtuală și web 2.0 ❚ Inițiativa aparține universității târgoviștene, beneficiară a finanțării nerambursabile, iar parteneri în proiect sunt Universitățile „Ovidius” Constanța, „Constantin Brâncuși” Târgu-Jiu, „Lucian Blaga” Sibiu și „Ștefan cel Mare” Suceava

 

VIRGIL VOINESCU


Universitatea „Valahia” Târgoviște a găzduit ieri, 15 iulie, la Centrul Internațional de Conferințe, reuniunea de lansare a proiectului Proweb. Intitulat „Rețea de formare continuă a cadrelor didactice pentru a utiliza multimedia, instrumentația virtuală și web 2.0 în aria curriculară Matematică și științe ale naturii”, proiectul este dedicat cadrelor didactice din învățământul preuniversitar. Inițiativa aparține UVT, ca beneficiar al finanțării nerambursabile.

 

5 parteneri și-au dat mâna pentru 850 de beneficiari direcți

Parteneri în proiect sunt: Universitatea „Ovidius” Constanța, Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava.

 

Conferința dedicată evenimentului științific a fost onorată de președintele Comisiei de Învățământ a Senatului UVT, dr. Valentin Dogaru; managerul de proiect - conf.univ.dr. Iulian Brezeanu, partenerii proiectului: conf.univ.dr. Eugen Zaharescu (Universitatea „Ovidius”) - coordonator proiect P1, conf.univ.dr. Ștefan Ghimiși (Universitatea „C. Brâncuși”) - coordonator proiect P2, lect.univ.dr. Carmen Chișiu (Universitatea „L. Blaga”) - coordonator proiect P3, lect.univ.dr. Camelia Ignătescu (Universitatea „Ștefan cel Mare”) - coordonator proiect P4.

 

Au fost prezenți și reprezentanți ai autorităților județene și locale, Ivan Ivanoff, din partea Consiliului Județean Dâmbovița și respectiv Ciprian Prisăcaru, primarul Târgoviștei, alături de membrii echipei de implementare a proiectului din județele partenere.

 

5.727.867,33 asistență financiară nerambursabilă

Proiectul este implementat în 28 de județe din toate cele opt regiuni de dezvoltare ale României și este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. El se adresează unui număr de 850 de cadre didactice preuniversitare din aria curriculară matematică și științele naturii.

„Proiectul propune activități de promovare și diseminare, organizarea de workshopuri și seminarii, realizarea unui portal informatic și a unei rețele virtuale pentru formarea continuă a cadrelor didactice”, a precizat managerulul proiectului, conf.univ.dr. Iulian Brezeanu.

Valoarea totală a proiectului este de 5.845.359,05 RON, din care 5.727.867,33 asistență financiară nerambursabilă. Conferința de lansare a proiectului s-a încheiat cu prezentarea programului de formare Proweb.

 

 

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Investiții masive în infrastructura educațională la Dobra
Salonul Anual de Grafică-Desen „Marin Petre Constantin”
Vernisajul Expoziției Itinerante „Ochii Femeilor/Women’s Eyes”
Olimpiade naționale de limbi străine la Târgoviște
Sfânta Maria Egipteanca: Exemplu de transformare și smerenie
Trasee culturale prin Târgoviște
Noi succese ale micilor balerine din Târgoviște
„Cavaleri de Târgoviște”
Urcând treptele duhovnicești spre Înviere
Programul național pentru reducerea abandonului școlar


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale