Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



29.05.2015 00:12

Ieri, în prezența senatorului Mircea Geoană,


A A

Lansare oficială a Partidului Social Românesc Dâmbovița

Lansare oficială a Partidului Social Românesc Dâmbovița
Președintele fondator al PSRO, Mircea Geoană, a anunțat de la Târgoviște o vară intensă pentru filialele județene

❚ După București și județul Gorj, ieri a venit rândul la lansare Organizației locale a PSRO, în prezența puținilor membri ai acestui partid în județ ❚ Președinte fondator, Mircea Geoană a declarat că acest partid „s-a constituit ca o necesitate politică”, însă a mărturisit că încă are sentimente pentru PSD ❚ Parlamentarul a anunțat la Târgoviște că, la alegerile locale de anul viitor, PSRO merge pe cont propriu, având certitudinea că partidul se va clasa pe podium și va arbitra jocul politic din România

ANA MARIA POPESCU


Ieri, senatorul Mircea Geoană a venit la Târgoviște pentru a lansa pe eșichierul politic local Partidul Social Românesc (PSRO) Dâmbovița și pentru a purta discuții organizatorice cu puținii membri pe care îi are în județ această nouă formațiune politică. Mircea Geoană a mărturisit, în cadrul unei conferințe de presă, că acest partid „s-a constituit ca o necesitate politică”, după ce scena politică românească a cam rămas izolată pe partea stângă.

„Suntem convinși că și la Dâmbovița, ca și în restul țării, necesitatea apariției unui nou partid pe partea de stânga a eșichierului este o necesitate obiectivă și sunt absolut convins că de aici până la anul, la alegerile locale și parlamentare, PSRO va reprezenta al treilea pol de pe scena politică românească. Suntem într-o perioadă de creștere, am lansat organizațiile noastre în Gorj, la Târgu Jiu, în capitală. Vom continua în ritm alert în alte județe, până la finalul lunii iunie, la nivelul întregii țări, vor fi lansate organizații județene și nuclee de conducere la nivel național. În iulie începem să așezăm organizațiile noastre din diaspora. Vrem să propunem un mod diferit de a ne organiza ca formațiune politică”, a explicat senatorul.

Totodată, parlamentarul a recunoscut că încă are sentimente pentru PSD, are prieteni de nădejde în acest partid, pe care eventual îi așteaptă alături de el, însă este dezamăgit de faptul că Partidul Social Democrat a devenit o formațiune închisă, care și-a pierdut din democrație. Mircea Geoană le-a atras atenția liderilor locali ai PSRO că partidul trebuie să fie format din profesioniști, nu din politruci și a anunțat că ușile formațiunii dâmbovițene și nu numai sunt deschise pentru social-democrații de bună factură politică.

„Este nevoie de partide organizate diferit, democratic. PSRO la Dâmbovița trebuie să fie un partid autentic democratic, cu vot intern pe orice decizie importantă. Suntem un partid de profesioniști, nu suntem un partid de politruci, nu suntem un partid în care noi le știm pe toate”, a susținut președintele fondator PSRO.

Mircea Geoană a mai anunțat la Târgoviște că, la alegerile locale de anul viitor, PSRO merge pe cont propriu, senatorul având certitudinea că partidul se va clasa pe podium și va arbitra jocul politic din România.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale