Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



28.08.2015 00:15

Astăzi,


A A

La TSD Târgoviște: alegeri și candidați... surpriză

La TSD Târgoviște: alegeri și candidați... surpriză
Liviu Vasilescu, președinte TSD Dâmbovița

❚ Tinerii social democrați târgovi șteni vor încheia azi interimatul la conducere și vor alege prin vot o nouă echipă care să-i reprezinte în următorii 2 ani ❚ Numai că, deși mai sunt câteva ore până la momentul alegerilor, tinerii delegați nu știu cu cine vor vota, asta deoarece până ieri seară nu fusese înregistrată oficial nicio candidatură ❚ Există se pare câteva intenții de candidaturi, însă neînregistrate oficial la partid, ci doar anunțate pe rețele de socializare

ANA MARIA POPESCU


Tinerii social democrați târgovișteni își aleg astăzi o nouă echipă de conducere! Rămasă fără președinte din luna aprilie a acestui an și condusă în ultimele luni de un colectiv interimar, Organizația Municipală a Tinerilor Social Democrați au ajuns astfel la momentul în care se va decide prin vot cine le va reprezenta interesele în următorii doi ani. Astăzi, la Clubul Studenților din municipiul Târgoviște, are loc Conferința municipală de alegeri, eveniment la care vor participa peste 450 de delegați din rândul social democraților târgovi șteni.

Numai că, deși mai sunt câteva ore până la momentul alegerilor, tinerii delegați nu știu cu cine vor vota și asta nu pentru că sunt ei nehotărâți, ci pentru că până ieri seară nu fusese înregistrată oficial nicio candidatură, drept pentru care Conferința de alegeri a TSD Târgoviște va fi plină de „ surprize”. Există se pare câteva intenții de candidatură, însă neînregistrate oficial la partid, ci doar anunțate pe rețele de socializare.

Sesiunea de depunere a candidaturilor se încheie... exact înainte de a începe

Conferința Potrivit președintelui Tineretului Social Democrat Dâmbovița, sesiunea de depunere a candidaturilor se încheie înainte de începerea lucrărilor Conferinței municipale de alegeri din această seară.

„Am organizat conferințe de alegeri la nivel de județ în 88 de organizații comunale, orășenești și municipale. Au fost alese Birouri de câte 9 persoane, structuri de conducere ale Tineretului Social Democrat. Ca statistică, sunt 35 de președinți de tineret noi, care au fost aleși în cadrul acestor Conferințe. Pe 28 august, la Clubul Studenților din Târgoviște, va avea loc Conferința de alegeri a TSD Organizația Târgoviște. A fost stabilit un Regulament, au fost convocați 451 de delegați care să participe, votul va fi secret și fiecare membru își va putea depune candidatura pentru oricare dintre funcțiile din Biroul de conducere. Sperăm ca și această Conferință să fie una de excepție în care tinerii chiar să-i voteze liber pe cei care vor să-i reprezinte pentru următorii 2 ani. Vom prezenta un raport de activitate, vom face o informare cu privire la ce am desfășurat și ce avem de desfășurat în lunile următoare până la alegerile din 2016. Sunt mai mulți aspiranți pentru conducerea municipală, urmează să vedem dacă își mai mențin sau nu candidaturile. Până acum nu există candidaturi depuse oficial, mai au timp până la momentul Conferinței”, a declarat președintele TSD Dâmbovița, Liviu Vasilescu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale