Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



25.11.2015 00:15


A A

La Finta: lucrări la drumuri și poduri

La Finta: lucrări la drumuri și poduri
Tot județul, inclusiv comuna Finta, este un șantier pentru infrastructură, în special rutieră

❚ Consolidarea podului peste Ialomița va fi gata într-o săptămână, lucrările fiind realizate cu bani de la Consiliul Județean ❚ Pe baza unei asocieri între Consiliul Județean și Consiliile Locale Finta și Bilciurești, se toarnă al doilea strat de asfalt pe drumul dintre cele două comune

VIRGIL VOINESCU


Infrastructura rutieră comunală este una dintre prioritățile autorităților locale de la Finta. Primarul localității, Florentin Oprea, ne-a declarat că, pe lângă acest capitol, și-a propus o dezvoltare în ritm accelerat pe ansamblul comunei.

Agenda zilnică de lucru a primarului privește modernizarea localității cu tot ce presupune infrastructură și aspecte de ordin edilitar și gospodăresc.

„Ne-am propus obiective importante pentru dezvoltarea localității. Am început cu infrastructura și în prezent se mai lucrează pentru consolidarea podului peste râul Ialomița. Este o investiție importantă, finanțată cu 16 miliarde lei de Consiliul Județean Dâmbovița. Lucrările sunt în grafic și până într-o săptămână vor fi finalizate”, ne-a precizat edilul comunei Finta.

Totodată, în comună se toarnă al doilea strat de asfalt pe drumul dintre localitățile Finta și Bilciurești, iar potrivit primarului comunei, „lucrarea este realizată în cadrul unei asocieri între Consiliul Local Finta, Consiliul Local Bilciurești și Consiliul Județean Dâmbovița, în această asociere autoritatea locală Finta având o participație de 7 miliarde lei vechi”.

Foarte important de menționat este că localitatea capătă pe zi ce trece o nouă față, un aspect modern. S-a extins rețeaua de iluminat public stradal în toată localitatea și administrația intenționează depunerea unui proiect pe fonduri europene pentru a schimba în totalitate lămpile electrice cu unele economice.

„Practic, avem în vedere o schimbare totală a condițiilor de viață. Pentru aceasta lucrăm și la un proiect de canalizare, după ce într-o primă etapă, din fonduri bugetare locale, a fost reabilitat sistemul de alimentare cu apă”, a mai transmis primarul de la Finta, Florentin Oprea.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Situație sumbră la parcul auto al Ambulanței
Polițiștii au împânzit drumurile publice
Cercetat de polițiști pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere
Jandarmii, în acțiune de prevenire pentru siguranța elevilor
Atelier antidrog pentru asistenții sociali
Direcția Silvică Dâmbovița Gestionează 45% din suprafața forestieră a județului
Tânăr cercetat pentru inducerea în eroare a polițiștilor
Schimbări pentru Complexul de Vânătoare de la Bolovani
228 de locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Percheziții într-un dosar de trafic de persoane


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale