Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.10.2020 00:21

Președintele Sindicatului ,,Valahia” Târgoviște trage un nou semnal de alarmă


A A

La COS Târgoviște se grăbesc procedurile de înstrăinare a utilajelor

La COS Târgoviște se grăbesc procedurile de înstrăinare a utilajelor

❚ „Se anunță sâmbătă vânzări de utilaje prin licitație publică, duminica sunt vândute și lunea sunt scoase din combinat. Grabă mare!”

 

VIOLETA STANCIU


Președintele Sindicatului ,,Valahia” Târgoviște, Nicolae Dragodănescu a anunțat, prin intermediul unei informări, că Tribunalul Dâmbovița a acordat un nou termen, respectiv 26 ianuarie 2021, în dosarul privind insolvența COS Târgoviște! Chiar dacă atât la Ministerul Economiei, cât și la Cancelaria Primului Ministru se continuă procesul de modificare legislativă necesar salvării COS Târgoviște, problema este că la combinat se grăbesc procedurile de înstrăinare a utilajelor. ,,Se anunță sâmbătă vânzări de utilaje prin licitație publică, duminica sunt vândute și lunea sunt scoase din combinat. Grabă mare! Vom reveni cu amănunte!”, a semnalat președintele Sindicatului Valahia Târgoviște, Nicolae Dragodănescu. Pentru a urgenta preluarea combinatului de către statul român, liderul de sindicat a adresat o scrisoare deschisă membrilor Guvernului României, pe care o redăm în continuare... Scrisoare deschisă adresată membrilor Guvernului României : ,,COS Târgoviște poate fi pornit cu salariații pe care îi are acum, poate funcționa și poate produce oțel în condiții de sustenabilitat ...are nevoie doar să i se dea această șansă! Știm că actualul administrator judiciar, care gestionează insolvența COS Târgoviște de peste 7 ani susține contrariul, știm că sindicatul ,,galben“, inventat, sprijinit și finanțat de administrația trecută și actuală susține că nu mai putem porni acest combinat, că instalațiile sunt vechi, defecte și ,,roase de șoareci“, că nu vom fi sustenabili, că nu mai avem oameni etc. ...NU ESTE ADEVăRAT! Am bătut la ușa tuturor guvernelor de până acum cu problema COS Târgoviște... și pentru prima dată am găsit sprijin și înțelegere la actualul guvern! Este nevoie de oțel în România și încă putem face oțel la Târgoviște! Personal cred că acest combinat NU VA FI NICIODATĂ REDRESAT/ REORGANIZAT de actualul administrator judiciar...urmărim activitatea lui de peste 7 ani ! La fel, personal consider că singurul mod în care statul își poate recupera creanțele este să preia activitatea de producție în contul creanțelor sale ... altfel acest combinat va intra în faliment și NU CRED CĂ STATUL VA MAI RECUPERA CEVA! Am scris această scrisoare în primul rând de teamă să nu se dea crezare celor care se străduiesc din răsputeri să schimbe hotărârea luată de actualul executiv DE A SE IMPLICA ÎN SALVAREA COS Târgoviște ! Personal am încredere că Primul Ministru Ludovic Orban CUNOAȘTE ADEVĂRUL și va continua să se implice, împreună cu membrii Guvernului, în finalizarea procedurilor juridice și administrative necesare pentru salvarea COS Târgoviște! Așa să ne ajute Dumnezeu!”

Nicolae DragodănescuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Întreruperi de energie electrică
Aprinderea iluminatului de iarnă la Târgoviște
Serviciile medicale pot fi acordate oriunde în țară, în baza biletului de trimitere
Sindicatele din industria de Apărare s-au întâlnit cu reprezentanții PSD Dâmbovița
Protejarea populației, prioritate pentru jandarmii dâmbovițeni
Sindicatul ambulanțierilor continuă lupta cu Serviciul Județean de Ambulanță
"CRUCEA ROȘIE ROMÂNĂ: COVID-19"
Acțiuni social-filantropice de peste 1.000.000 lei
Întreruperi de energie electrică
Mișcarea SANITAS, de la protest la... comemorare


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

1 Decembrie va fi de-a pururi…

GEORGE COANDĂ


… sfântă zi căci ea ne-a dat/Unitate țării noastre/În independent Regat. Iată, am parafrazat un binecunoscut imn al regalității românești. Și am făcut-o pe bună dreptate/îndreptățire istorică, atâta vreme cât Marea Unire, împlinită la 1 Decembrie 1918, s-a produs prin voința națiunii române sub coroana Dinastiei de România așa cum a hotărât să fie numită în 1916... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale